11

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли се струва странно как "цивилизованите" правни системи наказват по-тежко например данъчните престъпления от престъпления като убийство, изнасилване, грабеж, побой? Скромното ми лично мнение е, че нападение над възрастен човек трябва да се наказва с доживотен каторжен труд или пребиване до смърт с тояги. Пристъпниците не разбират от добро, а само от жестокост. Няма как да има справедливост, ако дегенератите на обществото не живеят в ежедневен страх и репресии.

10

?

преди 2 години

Този дето уби жената в Бояна е осъждан за убийство и за средна телесна повееда , как са го съдили не знам , но си е бил на свобода да убие още веднъж ,скаменна плоча като орангутан ... ПРАВОСЪДИЕ С КАСКЕТ и ако Гешев е лицето на корупцията на съдебната власт , гарантирано от ГРОБ , то и другите надолу не са стока , престъпниците са на свибода ! Цялата система е за смяна.

9

тото

преди 2 години

Поредната подигравка с българите.

8

И Т Н

преди 2 години

до кога държавата ще толерири ромската престъпност

7

Waffen SS

преди 2 години

Нищо няма да кажа!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Наказанието при грабеж според НК е 3-10г. Как спи човешкия отпадъk, отсъдил общо година и седем месеца ефективно, при четирима подсъдими? По кой закон са съдени? ДА СЕ УВОЛНИ МОМЕНТАЛНО, ЗА НАЗИДАНИЕ

5

Anonimen

преди 2 години

С*ъ*б*о*д*е*т*е се българи!! Днес мечката играе у съседа ви, утре у вас!

4

Anonimen

преди 2 години

Лоши боевски закони. Бил малолетен убиец / ром/ и не подлежал на наказание, а трябва. Роми вилнеят грабят и убиват българското население. Трябва да си отвоюване държавата. Дъбовете се българи!Днес мечката играе у съседа ви, утре ще играе у вас!!

3

Анонимен

преди 2 години

Абе какви са тези глупости в тези села. Там не трябва съд,а шериф с патлак. Горките баби ще треперят да не им се случи пак такова нещо от ромите. Ако имаше шериф назначен от държавата да застреля въпросните роми и работата приключва. Съд и подобни за Менков, Гешев и Борисов и после за тях шериф в затвора. Предполагам че в момента се сформира група за ареста на Гешев. Дано за добро утро видя новината за неговото задържане от дом 3

2

Анонимен

преди 2 години

Електората на радеФ

1

х

преди 2 години

Римляни