21

Анонимен

преди 2 години

Другарката Нинова е забравила, че БСП активно е съучаствала в отглеждането на здравния модел.---------------------=====================---------------------------Здравният модел е наложен от Костов, който покрай налагането на тоя здравен модел обогати много "честни седесари". Нагла лъжа е че БСП е активно съучаствала в налагането на Костовия модел. По скоро са се влачили по корем докато Костов е вършал, но ги е отвяла вълната на тогавашната народна любов към градската десница.

20

Жалко за народа

преди 2 години

Другарката Нинова е забравила, че БСП активно е съучаствала в отглеждането на здравния модел. За червените явно политическата склероза е нормално състояние.

19

Dinosaurus

преди 2 години

И да върнем Правителствена болница, специалните кабинети за активни борци, "безплатното" здравеопазване с всевъзможни привилегии, връзки и познати, районирането, при което гонеха пациентите от всякъде, щото бяхме "пришити" по предприятия към определени болници, към огромните опашки...

18

Анонимен

преди 2 години

Много си е права жената. Това служебно правителство може само компромати и мърсотии да прави. До сега не сме ,видели да са направили нещо за хората.

17

Анонимен

преди 2 години

Лекарите станаха търговци и трябва да ги накажат за това! По добре без тях! Инсценираха цяла пандемия за 1000лв. Сега наблюдават страничните Действия на ваксините и потриват доволно ръчички. Направиха си даже сертификати за цялата рода, а ваксата отиде в мивката!

16

Калеко Алеко

преди 2 години

Така е другарко Импексова само че промяната няма да дойде от Бузлуджа, от там идват само обещания за "Светлото бъдеще" на склерозирали червени бабички ... !!!

15

Анонимен

преди 2 години

Тази госпожа с всеки изминал ден ни доказва, че властта не трябва вече да им се дава. всички депутати не заслужават да са такива, май е време за президентска република. Парламентът доказа, че не може да изпълнява функциите си.

14

моч

преди 2 години

.....та какво думаш ?!?!?! Прибираш се на село да възкресяваш ТКЗС-то !?!?!хехехехе , това е несериозно , може и да си *** ама очевадно е че си и яловица !!!!

13

Смяната на директори

преди 2 години

на големи болници е инспирирана от "таткото" на служебния кабинет.Тя е свързана с нарастналия авторитет в обществото на някои професори,директори на болнични заведения,авторитет нарастнал във връзка с ръководната им роля в борбата с пандемията.Благодарение на тази роля и взаимодействието с правителството на ББ, те успяха,заедно с ръководените от тях структури,да овладеят кризатаТака те се превърнаха в "народни спасители"но и в потенциални конкуренти на Радев за нов президент.Затова ги удрят

12

Анонимен

преди 2 години

С 26 лева на месец здравеопазване не може да има. И да споменем, че стотици хиляди държавни служители не плащат здравни осигуровки. За какво здравеопазване въобще говорим?

11

Анонимен

преди 2 години

Да се арестува здравеопазването.

10

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш! А това правителство не е ли на ТВОЯ президент и ТВОЯТА партия? Какво се цепиш? Вие крещяхте, че коовид няма а сега седнали убавците от твоето правителство да ни задължават да се бодем, че и изнудват с наказания. Я пак! А за оня дето и Белене ще отвори скоро не искам и да говоря. Само доказвате, че сте същите гадни комунисти, каквито бяхте и когато разстрелвахте хората без съд и присъда. Виждаме ви делата, така че не говори!

9

БЛЯ

преди 2 години

30 години една и съща песен.Абе ВИЕ наред ли сте бе.Има малко нормален народ останал в това гнило блато бе.Отвартих се.....Повръща ми се....

8

Анонимен

преди 2 години

А БСП от какво се нуждае?

7

Анонимен

преди 2 години

Скрий се *** импексова и не се показвай.

6

Анонимен

преди 2 години

Тя промяната започва със смяната на тези, които трябва. Иначе няма да бъде такава.

5

Анонимен

преди 2 години

То тази система е от БСП!

4

Анонимен

преди 2 години

Тази смотла вместо да си подаде оставката и да не е начело на БСП заради изборният резултат, тя бръщолеви глупости в публичното пространство.

3

Анонимен

преди 2 години

Да трябва да има реформа,но преди това трябва да се махнат тези които обират касата и тези които манипулират дръжавата за да пълнят джобовете. Днес на протеста пред Пирогов бяха под 10 % от персонала на Пирогов.

2

Анонимен

преди 2 години

Точно ит директорите трябва да се почне. Айде стига вече общи приказки. Болниците източиха касата без знанието на директорите ли? Някой директор да е сигнализирал за злоупотреби някога? Да да, ама не!