328

Анонимен

преди 2 години

До 390 - Как па ИТН манипулира вота? 1000 "куповача" хванаха.

327

Анонимен

преди 2 години

380 ГЕРБ е на 50 стотни от манипулирания вот на ИТН. Изчегъртмането на червенитеорки, се провали.

326

Анонимен

преди 2 години

Репресивната ДС, се завърна и вилнее в България, чрез най-яркият й представител Рашков. Сплашване, респектиране, унижаване, това вършат милиционерите от МВР, под командването на чекиста Рашков и руския човек Радев. Слави е тяхна марионетка. Руската журналистка от Беларус, се намесва във вътрешните ни работи, агитира срещу българска партия, в случая ГЕРБ и трябва да бъде изгонена от България, като бъде обявена за персона нон грата. АлДжазира, да внимава, какви хора изпраща в България.

325

Щирлиц

преди 2 години

....И е видял как полицията разстрелва с гранатомет неудобни евентуални свидетели.

324

Мнение

преди 2 години

Бойко, Гешев, Цацаров не ги знам живи ли са, умрели ли са. И да са живи, живот за тях няма в този свят.

323

бай ганю

преди 2 години

ООООО чудо нашето слънце излезе живо и огря нашите сърца.Опасявахме се че канибалите ще го хапнат по време на разпита и утре няма да има кой да ни разсмива със супер забавните си изявления

322

Анонимен

преди 2 години

Според мен трябваше да го бутна по шкембе както бутнаха министъра на отбраната който после осъди България и не само той я осъди

321

Аман от клюкари

преди 2 години

клюкарите разтръбили,че за да го скрият от следстивието на заседание било решено даму се направи пластичноджендърна операция за смяна на характерни черти в лицето,размери на седящиязадник и даму се имплантират три цецки.голяма,четвърти, на гъба като таковата(срамна дума) и две първи от пред да ги показава на митничарите по летища и чужди територии.По паспоррт ще се казвал Таяй Тойя, на латино Hesh Shehe с виетнамско произношение на кържалийски акцент-търговец на подцинковани пожарникарски кофи

320

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 376....---... Какво съветско посолство? КГБ го разформироваха през 1991. Ти живееш в миналото хилядолетие.

319

Обективен

преди 2 години

ГЕРБ загуби катастрофално изборите. В парламента между 2017 и 2021 години, ГЕРБ имаха 95 депутати, сега имат 61 депутати, което е почти двойно по-малко. При такъв резултат цялото ръководство подава оставка, поне така правят в нормалните държави Може би Бойко още не е постигнал целта си - ГЕРБ да отпадне от парламента.

318

ВВС,

преди 2 години

АМА БОРИСОВ, ЗА КОЙ ПЪТ ГО УБИВАТ !ТО ДУГАН ГО БЕШЕ ПОРЪЧАЛ,ТО КИЛАРИ,ТО ДНЕС И ПАК Е ЖИВ ?...БРАВО !

317

Циганин Комунист

преди 2 години

Бях потресен като разбрах че Борката ще ходи на разпит,получих сърцетуп!Сега за да се успокоя той трябва да отиде в едно посолство за да даде отчет!

316

US Immigrant

преди 2 години

Ей, цяла нощ не спахме в Ню Йорк от притеснения за Борисов: да не му се случи нещо на човека, да не го застрелят по грешка, или разфасоват на малки парченца, като оня журналист в арабското посолство в Турция и други подобни тъмни варианти, а то какаво - пръдня боя Рашкова.

315

Анонимен

преди 2 години

И тук не се мина без една пратеничка на съветското посолство, под прикритието на 'журналистка от ал-джазира' ... много изобретателно това КГБ !

314

Анонимен

преди 2 години

Аааааа,той оживял след разпита.Беше го много страх,че няма да излезе жив.Добре,че не са го хвърлили на прасетата,иначе нямаше да знаем чие височайшо месо ядем.

313

Анонимен

преди 2 години

То един протест беше събрали се шепа дъртoфелници там, дали им плакатите и викат като откачени.

312

Къде е Батко ?

преди 2 години

До Цялото тролско войнство...За Борисов разбрахме, а сега кажете къде се покри Фигуранта? СлаФчу скоро ще излиза ли из хралупата? Къде е Учен'долския Корифей , жив ли е , мърда ли ,може ли да говори без да са му го написали, може ли да ходи без придружител, може ли да пътува без мутри и джипове около себе си? Някой нещо да знае?

311

от 10 години

преди 2 години

Ако Ви трябва някой да Ви свети търсете Рашков много яко държи фенера и непропуска да наблюдава.

310

Анонимен

преди 2 години

Корнелка го побьрка баце сьс рашков , от гневни жени само ядове може да се очакват

309

Анонимен

преди 2 години

ВЕЧЕ НЕ ИЗБИРАМЕ МАГАРЕТА А ГИ ВРЪЗВАМЕ ДА НЕ БЯГАТ!