8

Пак от 2

преди 2 години

Взеха си парите тези, с влогове от гарантираните от държавата до 200 000. И веждичката си ги взе повече от гарантираните, ама той е от специалните. Дребните вложители нищо не загубиха.Хал-хабер си нямаш от банковата система. Аз знам много малко, колкото да разбера, че много не знам. Идно наум - хвърлят ли ти кукичката, значи не мислят да те нахранят.

7

От2

преди 2 години

Ми да ти кажа.Нищо не взех, защото нищо не вложих.Високи лихви и буууууум.

6

Анонимен

преди 2 години

А я да питам оня разбирач2 от К. Т. Б някой взе ли си парите

5

От 2

преди 2 години

Точно от банка са ми предлагали да инвестираме в някакви фондове за 5 г. с доходност 30-40-50,% според степента на риск,без гаранция за връщане на парите. Казах им, че много финансови акули са затънали, но те пак ще изплуват. Не мога да поема риска и точка. Така че, ако искаш да спечелиш много, може и много яко да изгърмиш. От теб зависи. Знам, че не съм играч от Уолстрийт, други не знаят.

4

Анонимен

преди 2 години

1, служителите в банките звънят на клиенти, за да предлагат банкови продукти.Оттам и измамата е достоверна. За съжаление винаги ще има ужилени.

3

Няма такава държава

преди 2 години

ДО 2 В БГ НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА НЯМА ЗА ПРЕСТЪПНОСТА МОЛИ СЕ НИКОГА ДА НЕ ТИ СЕ СЛУЧВА ИЗМАМА,ЧЕ И БЕЗ ДА ЗНАЕШ ЩЕ СИ ЖИВ ЗЯН

2

До 1

преди 2 години

В интерес на истината търсят ме от банки да ми дават пари. Но това са банки, в които имам депозитни сметки и периодично довнасям. Може и да си мислят, че събирам за някаква покупка и ми предлагат заеми. Но да не си вдигнеш .... и да отидеш на място в банката, а в нета да си даваш лични данни и да плащаш такси, това не го проумявам.С банките лесно се оправих,като им казах да ми дадат пари с лихвата по депозитите,а на моите пари да сложат като за кредитите.От 2 години не са ми досаждали.

1

ами...

преди 2 години

Това не е никак нова схема за измама. Хем събират малко лични данни за продан, хем ти взимат пари, може да ти източат заплатата от сметката, ако си луд да дадеш достъпа си. По-важното е защо още има луди да се връзват. Никога банка не би те търсила да ти даде пари.