71

Анонимен

преди 2 години

Китай е център на новия световен ред. Там тестват всичко, преди да го пуснат официално и в нормалните държави. Проблемът е, че там е истински тоталитаризъм и горките хора нямат шанс.

70

Поправка

преди 2 години

Трудова злополука не ти признават ако не си се ваксинирал.

69

Анонимен

преди 2 години

Това със застраховките е лъжа. Аз съм ваксиниран и имам застраховка живот . Понеже съм лекар, вече трудова злополука не се брои ако си се разболял от ковид, но ако не си бил застрахован. Така ме точно обратното.

68

Анонимен

преди 2 години

До До 20Експерти по ковид ваксини няма. Да си експерт означава да си учиб, следвал, врял и кипял в научна дейност, концентрирана върху конкретна тематика. Как може да си експерт по ваксини, сготвени преди няколко месеца в мазетатат на фармагигантите? Честно казано предпочитам другите (немедицински) индикатори относно "безопасността" на ваксините, напр. информираното съгласие и факта, че застрахователите не изплащат обезщетения по застраховки живот, ако застрахования е бил ваксиниран. Яко, а?

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен70 Ква демокрация, бе пич!? Огледай се в какъв свят живеем.

66

Сососито

преди 2 години

Повече от ясно е, че като народопсихология се отличаваме от всички останали народи и това в момента започва да личи със страшна сила. В България никой не може да приложи задължителна ваксинация, защото ще има много, ама много счупени глави. Тази война си заслужава. Следващата стъпка е да се въоръжим, за да съхраним род и родина. Ужасно съм добър с АК47, а ваксинираните да знаят, че срещу него ваксина няма. Мерник 3 и на автоматичен, ненормални и!

65

Анонимен

преди 2 години

Които иска да живее в комунизъм, да заминава в Китай! Европа трябва да остане демокрация!

64

Гошо

преди 2 години

До нищо общоНяма разбира се няма Тук ще имаш право да се откажеш ,но естествено хората няма да се възползват от това си право, то е не здравословно За тези който не го разбрали ще има стимули който ще ги накарат да го разберат

63

SS

преди 2 години

Любопитно но как един грип може да мутира в многобройни щамове ? Това навежда на мисълта ,че е модифициран в лаборатория.И е вид биологично оръжие ! За новият щам Делта предпазва (донякъде) само една ваксина. Друга компания ще разработва трета игла за Делта.Утре ,ако излезе Омега (например) четвърта игла на ваксинация ли ще има ? Мутациите на коронавируса прави ваксинирането безмислено.Същевременно натискът да се ваксинираш се увеличава. Тук трябва да ви светва лампата,че има нещо гнило !

62

До нищо общо

преди 2 години

Виж какво решиха във Франция и Гърция. Ако не си ваксиниран не можеш да функционираш нормално - ресторант, кино, мач - или си ваксиниран или тест. Това е доста подобно. Какво стана с колективния имунитет и, че било достатъчно 70% да се ваксинират? Защо трябва да е задължително за всички? Да си направят 70% и да мирясват. Вече в ЕС е над 60% ваксинирането и до есента ще имат "заветните" 70%. Ако има нова вълна значи просто ваксината им не работи.

61

Анонимен

преди 2 години

Комунисти! Отнемат изконни човешки права и то за грип от който умират 1,5% от разболелите се. Това е узаконяване на тоталитаризма. Бас държа, че всички тоталитарни държави ще последват примера.

60

нищо общо

преди 2 години

Обществото на КНР няма нищо общо с Европа. Те имат съвсем други (ако имат въобще някакви) разбирания за човешки права и равенство между хората. За тях християнските или дори християнско-юдейско-ислямските принципи са непонятни. Ако журналистчето иска да ни накара да повярваме, че китайските правила ще дойдат в Европа, значи има още да чете (ако може).

59

SS

преди 2 години

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ ! ИДВАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА !

58

Мистър Лий

преди 2 години

Нормално е в Китай да го правят това. Просто там са МНОГО ! Големите народи трябва да се управляват с желясна ръка ! Иначе... хаос.

57

Анонимен

преди 2 години

До до 47 от славянин Благодаря! Ще го потърся.

56

до 54 от славянин

преди 2 години

Не знаеш ли, че който сее огньове, ще жъне пожари!? Та не се пъни толкова, защото каквото повикало - такова се обадило!

55

Анонимен

преди 2 години

Супер. Тъкмо няма да си губят времето с глупости.

54

ЦИНИК

преди 2 години

Рану или късно и тук жа стане. И нази жа нъ натиснът дъ са ваксаме . Ама жа играй тоягата .

53

до 55 от славянин

преди 2 години

Така мисли слепият материалист, зрящият човек вижда и другото, които вие не го виждате!

52

до Доктора

преди 2 години

Има общо с ваксините, докторе, как да няма. Нали у нашите ръчички бият тази ваксина ли е, фЪксина ли е, какво е там. Ти си гледай медицината, остави на нас тълкуванието на пророчествата. Да не си пречим, де, да не се конкурираме излишно. Иначе, ако имаш въпроси - питай, ще помагаме с каквото можем :) :) :П) ::) :)