32

ОТ ГЕПИ

преди 2 години

ОТ ДЕПИСЕТО ИМА МИНИСТРИОТ ПИШМАНИТЕ ИМАШЕ ТРИМА МИНИСТРИ. НО Я КАЖИ КРАДЛЬООТ БСП КОИ СА. ПО ИМЕНО.

31

Анонимен

преди 2 години

Ако става въпрос за 200 милиона няма как нещата да не се ръководят от най високото място.

30

Шарани

преди 2 години

До КойчоКакъв Баце бе, не четеш ли, че когато Димитров е съобщил на Борисов за схемата, отговорът е бил веднага на прокуратурата независимо от партия и пост. Какво повече искаш от това? Или да си чешеш акъла, дано да го имаш, ама надали! Борисов не се поколеба за Цветанов, което му костваше немалко, но никога не е замълчал при подобни сигнали! Пробутаха ви ченгеджийския номер с чекмеджето и нали сте си шарани си кълвете. Затова сме на тоя хал,като народ, не умеем да отсяваме житото от плявата!

29

Анонимен

преди 2 години

Ей,само едно чекмедже ми остана от шкафа и не ме оставихте да си го напълня.Сладури!

28

Койчо

преди 2 години

Сега няма да мога да спя след като не писаха имената на двамата бивши министри и колко са сложили в чекмеджето на баце

27

Анонимен

преди 2 години

Българина е крадлив измамник който толерира корупцията, повтарям всяка липса на действие при очевидна корупция е равносилно на подкрепа и съучастие в нея. Политиците ни са просто едно малко отражение на това което се случва в държавата на недосегаемите.

26

гешев

преди 2 години

група фирми, приближени до БСП, ДПС, ГЕРБ и техни коалиционни партньори, са усвоили почти всички пари за конкретна дейност ОП Околна средаАз знам, получих дял, в БГ разследване няма да има, за европейското не знам

25

Ууууууу

преди 2 години

Ето, отново това негово изказване потвърждава следното "Едни крадци, сменят други крадци", а вие тичайте да гласувате и се джафкайте кой бил по добър и кой по лош.

24

Христо Христов

преди 2 години

Недейте така, ес се крепи на консултантите - питайте когото си искате в брюксел... или най-добре питайте урсулата. Тя знае най-добре.

23

Анонимен

преди 2 години

А ако не са на ГЕРБ,ДПС,БСП на кого ще са ???На бай Кольо -заварчика ???Санирането беше спряло поради ЛИПСА НА ИЗПЪЛНИТЕЛИ !!!Стига сте компрометирали !! Какво искате ? Ваши фирми ли да са ?Много по-важно е,че в тея фирми работят хора и им се осигурява хляб ! Обществото има нужда от конкуренция на трудовия пазар.Все му е тая дали работи за Драган или Петкан.Която и фирма да се наеме,все ще е приближена до някой. Самият факт,че имаш подобна фирма означава,че не си случаен.

22

Анонимен

преди 2 години

Питайте Радеф,ало журналята що мълчите....всички виновни по веригата в кауша

21

???

преди 2 години

Цитат: Той уволни на 100% директорите на всички Басейнови дирекции Край на цитата. Въпрос: и на двете ли басейнови дирекции уволни директорите или дирекциите бяха четири....

20

Анонимен

преди 2 години

Същите уволнени от ББ директор и зам директор на тази Програма са назначени за заместникминистри от президента, който после ги е върнал и като директори на същата програма - това според пик. Напишете за това!

19

Анонимен

преди 2 години

До noname - а пък за БСП (и фигуранта им) да не говорим - света вода ненапита.

18

Анонимен

преди 2 години

Спуснатия лаф максима отвреме за избори-Старите се ояли новите още не-не е верен и за туй има друг спуснат лаф максима-Тия и ония са маскари-кой искаш си избери,който по върви,че кой иска маскари за туй да се оглежда,гледа,търси някои други и то не като третите приближени според освидетелстващите разкази на свидетели внесени в закъснял доклад пред разследващи по нива държавни и международни от типа междудържавни,като за съюз конфедерационен с принципи конституционни на таз основа,че за наказания

17

Анонимен

преди 2 години

като знам какъв е умственият капацитет на министрите от последните 12 години - по добре да няма такива.

16

Пешо

преди 2 години

До Анонимен 14 2009-та ГРОБ започнаха управлението на държавата. 2005 Тиквата стана кмет на София съ първи път, довъшвайки частичен мандат и от 2007-*** кмет за първи редовен мандат /4 годишен/!

15

noname

преди 2 години

Тиквата как само обясняваше, че нямат нищо общо с дпс. Герб и дпс са най големите крадци.

14

всичките крали

преди 2 години

Само "честните патриоти" ...продавали български тескерета за добруването на България!!!

13

Анонимен

преди 2 години

На хидрология отиват нещата.