102

АС

преди 2 години

ИМА ТАКОВА НЕДОНОС4Е , ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ правителство ! Е ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА !

101

О,Шипка-радефф

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

100

иво

преди 2 години

дребния мухлъо , е ЕДИНСТВЕНИЯ , УВОЛНЕН ПРЕДИ ДА Е НАЗНА4ЕН !!!

99

До тролска дружинка

преди 2 години

До до 104: Само г'лупости ръсиш. За затвора е бат'ти Бойко, но всичко с времето си.

98

Анонимен

преди 2 години

аман от този плач за правителство на бсп! С мъка и манипулации записаха 36 депутати, като прецакаха ДБ! Рев да са управляващи! Айде холан!

97

до 104

преди 2 години

Да, така е дрОгарю, само че приватизаторката Нинова първо трябва да си почине в Сливен за 10-15 години, заедно с Елена Йончева, а след това да състави правителство. Прочее, това ще стане още при първите заседания на Военния трибунал, когато руските шпиони ще се скриете в миши дупки, нека само започне последната битка с феодалните при.митиви.

96

ДААА..

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛИТИК КОЙТО ТРЯБВА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО БЕШЕ С ПРОГРАМА КАКВАТО БЪЛГАРИНА ИСКА И ЗАЩОТО ЗНАЕ КАК ЩЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ БЪЛГАРИНА ЩЕ Е ДОВОЛЕН И ЩЕ СЪЖАЛЯВА ЧЕ НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА НЕЯ ТОВА Е КОРНЕЛИЯ НИНОВА

95

Анонимен

преди 2 години

бсп трябва да се разпадне, за да даде живот на истински леви партии, не на някви комунисти-лапачи.

94

Точно мнение

преди 2 години

Единствената страна (тук вкл. и СССР), която не извърши лустрация на комунистите и живковистите и техните слуги. Затова сме на дъното на Европа, и ето какви гнииди надигат глас. По долу един е обяснил, че баща му е заграбил хладилния завод с червени пари (т.е. с нашите пари).НЕЗАБАВНА ЛУСТРАЦИЯ и връщане на заграбеното 1989 г.И Гешев какво направи с проверката. Оставка за тайния комунист.

93

Анонимен

преди 2 години

Слави Василев е от екипът на Радев. Той е един от превратаджиите, но от тези, които плащаха на подскачащите по площадите. Всяка втора дума му е за президентска република.

92

САКЪН

преди 2 години

НИКОГА ВЕЧЕ БКП-ДС.... СМЪРТ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ-УБИЙЦИ И КРАДЦИ...!!!!ПО-ДОБРЕ ТУРСКО НАЧЕЛО С ДПС И СУЛТАН ЕРдоган!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

91

Анонимен

преди 2 години

до онзи ден рев че искате промяна ето дойде един различен а вие се мъчите пак в руслото на статуквото да го вкарате. Вие ревете срещу статуквото но подсъзнателно не можете да се отървете от него. Радикалния подход на Дългия ви стресна. Ето той казва, поемам отговорността ,вие ако искате подкрепете проекта ми. Но явно протестиращите тоест водачите им искат кресла министерски

90

Анонимен

преди 2 години

Ако бсп поеме мандат и състави правителство някой може ли да каже с чия подкрепа ще стане това. Парламента още не се е събрал. а те вече се изпокараха. От една страна партиите на протестите, а от друга бсп и отровното дпс. Герб ги забравяме. Тяхната сега е лесна. С 63 депутата могат да правят каквото си искат и да не позволят някоя партия или коалиция да си развява байряка и извлича девиденти само за себе си.

89

Каналин

преди 2 години

Друже,ще ми дадеш адрес,където да ми платят дето казваш,че за сега,само пенцията е редовна!А тука може да пишат,бедни и богати,глупави и умни,анализатори и приватизатори!

88

след векове

преди 2 години

Българите си избраха Калигула и сега ще ги управя лява.

87

Този "анализато

преди 2 години

(или думата е Канализатор,тоест за канала за отпадъчни води),вероятно има някакво образование.С изявата си доказва дълбокия разнобой в себе си между теорията(образованието) и практиката(основаващите се на теорията анализи). Какво да прави човекът,вероятно се сеща,че е произвел нелепост,но като му е поръчана от "горе",как да реагира?Свобода на словото и мисълта,ама трябва да кажеш за каквото ти е поръчано и платено.А свободното слово ходи да го произнасяш другаде.Или наистина си вярва?

86

Вървеше добре?

преди 2 години

До Анонимен: "Държавата вървеше добре"? Три мандата на дъното на ЕС, най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Това са"големите успехи" на Бойко и дружинката му. Стига му толкова. Вече Министерският съвет отвън ще го гледа.

85

Пак по опорката?

преди 2 години

До моч: Пак си се заловил за спекулациите.При Станишев имахме стабилен ръст от 4% който правителството на Бойко така и не можа да стигне за три мандата. А за увеличените пенсии - те се увеличаваха всяка година по швейцарското правило. За последното увеличение Бойко такъв рев удари като че ли от джоба си трябва да ги плаща. А при Орешарски никаква катастрофа не е имало - Бойко се спазари с Доган и Доган развали коалицията с БСП. Това свали Орешарски. После Бойко ни държа 3 мандата на дъното на ЕС

84

Анонимен

преди 2 години

Държавата вървеше добре, много скоро ще я счупите и пак ще страдате, щото ви е толкова акъла.

83

Нищо не могат....

преди 2 години

ТЕ МОГАТ САМО ДА ГРАБЯТ БАНКИ И ПАРИТЕ НА ХОРАТА....А,... ПОСЛЕ ДА БЯГАТ В ЧУЖБИНА ,КАТО ЧЕРЕПА , Ц. ВАСИЛЕВ ГАЛЕВИТЕ ...и др!