27

1

преди 2 години

да др.балтов,хубавите работи се научават,от пресата,банкянския ти началник,също от пресата разбра,че е загубил изборите,и от тогава,не е спрял да плаче,ето Слави оттегли кандидатурата на Василев,Слави моля те брат,номинирай слънцето за твой премиер,стига е плакал,он друго ,освен премиер,не може да работи.

26

Заинтересован

преди 2 години

До АнонимПирогов отдавна не е имал толкова всеотдаен директор. Изключително диалогична личност, на който ако представиш достатъчно аргументирана теза ще те разбера. За първи път, ние работещите в болницата видяхме, че нещо наистина се прави за болните и на второ място за персонала. Професора имаше амбицията да върне грамотните лекари напуснали Пирогов. Нямаше никакъв авторитаризъм. Даде ни възможност да работим напълно спокойно, без да се правим финансова сметка за това, колко струва лечението.

25

Стоедин

преди 2 години

Тия за балъци ли ни вземат? После кацаров ще го пратят посланник като награда за послушно свършената "работа". Вие сте за изчагъртване Радев, Рашков, Кацаров, петков, спецов и т.н.

24

Анонимен

преди 2 години

Почнаха да предизвикват протестите про.стите служебно управляващи. Радев с неговото тъпо его и никакви умения за политика, да не бъде изметен от протестите, зародили се срещу него и преди изборите за президент. *** Локашенко2, жаден за власт ***, желаещ да пороби държавата и да я направи в провалена диктатура.

23

Служебни боклуци

преди 2 години

Служебното правителство е пълно с ***. Съсипват здравната система и ще се изнижат кати пръдня на есен и някой друг да се оправя с техните издънки. Дано някой им търси отговорност и на тях, както те сега уж правят. Никой не говори че цената на МW енергия от 90 лева стана 250. Което е огромно увеличение. Защо не контролират икономическата обстановка а само с компромати. В момента има огромни длъжници на ток хиляди държавни дружества, сметките им скачат Х3. Кой ще поеме тяхните фалити?

22

Анонимен

преди 2 години

Балтов им извади всичките кирливи ризи: и за "прозрачността" на работата, с която се бият в гърдите, и за машниациите със смяна на кадри, "защото така са решили", и за некадърността на Здравния министър, който не знае с колко и как са финансирани клиничните пътеки в болниците и за ОТКРОВЕНИТЕ ЛЪЖИ на служебното правитлство, че се опитва да се справя с вируса (а те го САБОТИРАТ). "Нови", а? Червените луди ви направиха, и тепърва се задава още по-лошо.

21

Анонимен

преди 2 години

Балтов, явно не си седиш на работното място и за това си разбрал от медиите!

20

Доцента

преди 2 години

До Сата НАТО: и къде видя в казаното Балтов нещо нередно? Може ли човекът да се обосновава защо всичко е законно и отдолу да му коментират някакви ***, че точно това му е провинението. Опитвате се вече по всякакъв ****илен начин да оправдавате мизериите на тези изключително неадекватни глу*паци от служебното правителство.

19

Пламен

преди 2 години

Един добър лекар не се бори да е администратор.

18

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем какво се случва по болниците. След като е извършена проверка и има нередности, се налагат и глоби. Нормално е. Превърнаха ги на търговски дружества. Влиза се в съда и се решава проблема. Респект пред лекарите, но и моята фирма се проверява и ако нещо не е ок си плащам глоба. Не смятам, че е реваншизъм от нечия страна.

17

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВА С ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО..... МЪЛЧИ, КРИЕ СЕ И ИЗЧЕГЪРТВА........ЩЕ ВЗЕМЕ ГЛАВИТЕ НА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ....... ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ТОВА СЕ Е УЧИЛ И ЖИВЯЛ.!!.........

16

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

А трябваше направо от прокурора да научиш...

15

Анонимен

преди 2 години

Иска се смелостТрябва да изгонят всички политически назначени директори, ама да ги накарат да върнат парите. Голям рев - първа линия , втора линия : важното е да се усвоят парите!

14

Анонимен

преди 2 години

Както е назначен, така и е отзначен. А откъде разбра, че си станал директор?

13

ами

преди 2 години

Тези 4000 лв. за лечение на вирусна инфекция не е ли доста преувеличена?Ако може да разбият стъпките и да обяснят защо излиза толкова скъпо лекуването на една инфекция....

12

Анонимен

преди 2 години

Ами да се мазниш на сулю и пулю стигаш до тук. Лекарите трябва да са хора с достойнство и морал, а не като Балтов и Кантара, които даже не са професори. Балтов ще има много проблеми, защото беше от опг на Любо Спасов

11

А от медийте

преди 2 години

Ли разбра че сте лекували мъртви души.Или ви бяха малко нашите пари за бонуси.

10

знам

преди 2 години

След 5 години директор лекарят с диплома 3.14 Балтов си тръгва от болнисата с 3000000мил лева по богат.Къде е ДАНС...а Пирогов е пред фалит

9

Анонимен

преди 2 години

Е затова трябва да се въведе застраховката и толкова!Всеки си плаща полица здравно каско за годината и така както са автомобилите.Разболееш ли се покрива застрахователя.Да има избор който иска в НЗОК и който иска застраховка.Да видим тогава като има конкуренция как ще са нещата?!

8

Нане

преди 2 години

Рашков прибери на топло демонстрантите, ще вземат да настинат...)) не искам да харчат парите на здравната каса...