69

kenoworth

преди 2 години

Следиш ли въобще цените на тока и водата бе Анонимен, за да твърдиш. че хотелиерите били нагли и вдигали цените.За твое сведение цената на тока за бизнеса е почти 30 ст. киловата дневна и 2-3 ст, по- евтина нощна, водата е над 3 лв кубика,не мисля че отчиташ иинфлацията.

68

до 75

преди 2 години

Дишай пич/ка,омразата ще те погуби.Като не ходиш на море заради "чалгата",боли ли ги ония по курортите за тебе,цакаш себе си и семейството си(ако имаш) само защото имало музика,която я ненавиждаш.Тази година ходих на едно дълго море(седмица) и 2 пъти за уикенда и трите пъти на различни места и никъде не попаднах на тази чалгария,която се опитваш да ни вмениш.Да имаше и такава музика,но тя е музика,както и другите стилове,но да те "ЗАМЕРЯТ" с чалга в днешно време показва само ярост и омраза...

67

1212

преди 2 години

Пак смешна платена статия. 80 % от хората, които познавам ще ходят или са ходили на БГ морето. Та питам аз дали са малко туристите или не. Само лъжете хората с платени статийки. Палячовци.

66

Смешно

преди 2 години

Ако свържем тази статия с предишните, в които пишеше "няма персонал" и приложим правилата на аритметиката, излиза че ако се появят още няколко туристи и/или работници, се получава 0 (нула).Пита се в задачата: На колко години е тъщата на министъра на финансите (Бр. Нушич)

65

Анонимен

преди 2 години

Не ходя на българско море, защото е чалга на всякъде. Чалга в заведенията през деня, чалга концерти през нощта, чалга на плажа, чалга по улиците. Не го издържам вече. И не, не ходя в Гърция и Турция пак по същата причина. Ако трябва ще пропусна морето тази година, но не мога повече да я дишам тая чалга.

64

Анонимен

преди 2 години

Моята дилема с бг морето се нарича домашен любимец. С котка съм, голяма и уегнала животинка, възпитана, но животинка. Хотелите, които допускат животни са кът. А като отидете на такъв хотел и ги помолите да не влизат, все едно сте им казали влезте. В ковид затварянето много хора се сдобиха с кученца и те са на същия хал. Единственото решение ни е къща за гости, но те са скъпи за 1 семейство и трябва да ходим компания.

63

Анонимен

преди 2 години

Нашите плажове са изпълнени с фасове. Година ми се от фасовете и отпадъците. Опитват се да ги чистят, факт, но докато няма някой който да глобява никой няма престане да прави чудесния плаж на да помийна яма. Иначе пясъка ни е страхотен, морето е топло и чудно за децата. Но цените се високи за обеднелия българин. А богатия не ще да ходи на чалга концерти и *** оркестри. По черноморието има само 2 места без чалга и от тази година едното е пуснало чалга дискотека.

62

Пешо

преди 2 години

Бях по работа на морето и отидох все пак до плажа. Да ви кажа честно - ще си ида в Гърция със семейството. Не, че са толкова зле нещата по нашето, но във всяко нещо си личи ганьовщината, което ме дразни. А аз съм отишъл да почивам, не на сървайвър.

61

Анонимен

преди 2 години

Наглите хотелиери лъжат.Цените на нощувките са поне 20% повишение от миналата година.Сезонът в българия е от средата на юли до края на август, а те от май месец плачат, че не им били пълни хотелите.

60

Елена Иванова

преди 2 години

Защо лъжете - в Созопол съм в момента, чак на Буджака има няколко свободни места и всички хотелиери и ресторантьори казват, че не са виждали по-силен сезон ?!

59

Наблюдател

преди 2 години

Вчера се върнах от Поморие . Абсолютна глупост има си туристи пре предостатъчно и хотелът Сейнт Джордж обслужването беше идеално ! Така че имате много здраве от мен !

58

Тони

преди 2 години

ахахааахахахе вие луди ли сте, връщам се от Слънчака, буквално няма къде да си сложиш кърпата на плажа, по-силен сезон от този не съм виждал, вечер без резервация абсурд да си намериш място в ресторант

57

Атанас Велмазов

преди 2 години

БРУТАЛЕН ФЕЙК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В момента съм на южното черноморие - Китен, Несебър Созопол, Приморско всичко е пълно на 100% хотели и стаи за гости са заети до края на септември, толкова хора никога не е имало по черноморието, за хора пишещи подобни статии с откровени и брутални лъжи трябва доживотен затвор

56

РусенецЪ

преди 2 години

Търция, Гърция, Черна Гора, че и Хърватска сме ги оръшкали вече. Но тази година ще повторя Мамая до Констанца в Румъния. Ей, идея си нямате каква перла е това! Водичката малко по студена ама на тия жеги това си е благодат! Приблизително три пъти по евтино от нашите коптори.

55

-10

преди 2 години

Вие слънчака за морски курорт ли го броите?

54

-10

преди 2 години

До ОтпускарНе сте могли досега да си почините от терор, и пак там отивате? Мазохисти ли сте?

53

-10

преди 2 години

Да, бе, ходи виж има ли свободни хотели и къщи в Букинг.

52

Анонимен

преди 2 години

Приморско си е бая по-пълно от миналата година по това време. 2020 беше юли месец бомба паднала, повече от половината затворено и празно. Сега положението е пълно навсякъде, едвам намерих хотелче до южния за 50лв. Нощувка. Иначе на плажа щават яко, картофи 4лв., цаца 4.50лв., кафе 3в1 1.50лв., няма лошо, ама не се научиха, че ден година не храни... затова хората ще продължават да са в Гърция, по-близо, чисто, приятно, подредено, спокойно и накрая по-евтино...

51

Анонимен

преди 2 години

Не можем да се конкурираме с Гърция и Испания за туристи . Шансът ни е балнеологичен туризъм. Това е уникален шанс. Трябва маркетинг обаче. И транспорт. Как да иде чужденците в Хисаря и Павел баня. Влакове-то си е срам. Автобуси-няма. Такси-ще ти одерат кожата. Пътища-ужасни. Иначе минерални извори да искаш, луксозни хотели има. НО...

50

Читател

преди 2 години

До Отпускар За да Ви е спокойно,изберете почивка в Наречен,Хисаря,Велинград!Свети Влас,също е презастроен и шумен курорт с каменисти и малки плажове.