47

шмatka

преди 2 години

Престанете с вашите глупости да броите летните настинки за простотията ковид,която стана златна за запада!

46

Анонимен

преди 2 години

Хората умират, но защо някои да умират преждевременно заради вируса?

45

Шунда Бадура

преди 2 години

Починали винаги има всеки ден при население близо 7 милиона е нормално да умират хора всеки ден. Има всякакви други болести, злополуки и много ама много пенсионери, които и без да има вирус си умират хора над 60, 70 години, а да не говорим за супер младежите на по 80 и 90 ++ години. Средната продължителност на живот в България е около 70 години. Нищо странно и чудно, че всеки ден все някой ще умре и друг ще се роди.

44

Анонимен

преди 2 години

НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Тик-так, тик-так. Делтата си набелязва антиваксъри за гала шоуто през есента.

42

Анонимен

преди 2 години

Сигурно са починали от ваксината :)))

41

Анонимен

преди 2 години

Нещо не се връзва! Я да ми кажат експертите безсимпомните пациенти на коронавирус изведнъж ли умират понеже не са знаели, че са болни от болестта?

40

Анонимен

преди 2 години

Не проумявам откъде продължават да се вземат 12 хиляди за ваксиниране всеки ден. Това прави по един Пловдив ваксинирани всеки месец. Ужас!

39

Анонимен

преди 2 години

какви многознайковци са антиваксърите,какво ще правим като ковид ги покоси

38

До Живко

преди 2 години

Съгласно чл. 29 ал. (2) от Конституцията на Република България: "Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие." Именно за това при ваксина против ковид те задължават да подпишеш декларация, тоест че си съгласен да участваш в медицински експеримент. Това ако не е доказателство че ваксините са безопасни, здраве му кажи!

37

Анонимен

преди 2 години

От особено значение беше като замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки пар.ал, носен от някои в задния джоб с месеци. Уж пазел по-добре. А шалът беше удобен през всеки сезон, както с естетическа, така и профилактична цел. Но зеещият пар.ал защитавал много по-добри. Смешковци...И как да им вярваш.

36

Живко

преди 2 години

Да, страх ме е да се набодат с експериментален медицински продукт, който не е минал всички изпитания по правила на медицината и фармацията и има само временен лиценз за производство! Не желая да подписвам декларация че няма да съдя компанията производител! В крайна сметка здравето си е мое и аз решавам, защото ако след няколко години започна да умирам като куче от рак или се прикова на инвалиден стол след инсулт, такива като тебе ще се изпарят яко дим, а мен ще ме пишат косвена жертва и толкоз!

35

Анонимен

преди 2 години

Преместил съм си го фара от другата страна на борда.

34

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни тъпотии. Как да се ваксинират хора, които имат сърдечно-съдово и др. заболявания. На входа в парка ли ще получи компетентен отговор. Това означава ли, че същите са безотговорни. В такъв случай да се приема декларация не за информирано съгласие, а да бъде на отговорността от "смелите борци" от първите редици за да се знае след това кой ще носи наказателна отговорност.

33

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания имаха 15% ваксинирани с две дози, когато там започна новата вълна на епидемията. Те бързо ваксинираха по-възрастните и новозаразените бяха най-вече сред младите. Затова там е толкова ниска смъртността, въпреки че само 52% са ваксинирани с две дози

32

Реалист

преди 2 години

С уверени крачки се приближаваме към трагедията благодарение на страхливостта, наивността и глупостта на много от българите вярващи в конспиративни теории и страхуващи се да се ваксинират.

31

Факт

преди 2 години

Трябва да си сляп, за да не виждаш, че ваксините помагат. В Израел и Великобритания имаха много малко ваксинирани, когато започна поредната вълна на епидемията, но чрез ваксините които ударно поставиха едно, че нямат толкова много заразени и второ, чрез приоритетното ваксиниране на най-възрастните, успяха да сведат смъртността до много ниски нива

30

Анонимен

преди 2 години

До Живко През декември миналата година, когато стигнахме почти 5 хил.заразени на ден, а починалите за 2 месеца стигнаха 8 хиляди, нямахме никаква ваксинация. През март и април, когато почти стигнахме вълната от декември, бяха ваксинирани под 5%. В Русия има дори по-малко ваксинирани от нас. По каква логика изобщо ти дойде на ум да правиш такава глупава връзка. Майче ти си страхливия.

29

Живко

преди 2 години

Защо ваксиниоидите и кретеноидите в България не разбраха най-накрая очевидната връзка между така наречения делта/индийски вариант и ваксинацията? Делтата върлува там където ваксинираните са много. Там където няма много ваксинирани тя отсъства. И днес имаме 12 000 нашаткани със съмнителния химически коктейл на фармамафията. Това си е един малък град с размерите на Провадия. С уверени крачки се приближаваме към трагедията благодарение на страхливостта, наивността и глупостта на много от българите

28

Кодиран плей

преди 2 години

Ковид е биологично оръжие, платено от американския Дийп Стейт, разработено от чайниците, пуснато и превърнато от биологично оръжие, в политическо такова при това работещо безотказно - за година успя да развърже ръцете на Върхушката да третират хората по целия свят като селскостопанска стока. Нещо, като как третираха козичките на баба Дора 2018г и прасетата през 2019. Избиваха, евтаназираха и загробваха за тяхно добро! Който не вижда връзката е ***!