330

Тома Биков

преди 2 години

Бойко е радост

329

Анонимен

преди 2 години

Бойко, колко хора се подписал че ще жертваш за опитни мишки на ЕС за експерименти, само и само да гушнеш няколко милиончета в евро?

328

ошек с/у ашак

преди 2 години

това не е изчегъртване , а полиране дорогой наш тиквойчик. и немойте тек детето на Народа да го наричате "тиквюношек" а в Анадола "тиквюнташак ефенди"

327

Шорти

преди 2 години

Докато не изчагъртат всеки един гербер, нормална страна не ще има.

326

Анонимен

преди 2 години

ББ ще гласувам за теб само ако премахнеш тая мания по ваксините и накажеш всички лекари укрили данни за последствията от неизпитани ваксини! Нека всички с антитела имат равни права!

325

Анонимен

преди 2 години

Балтов има късмет, че някой родител на бито и насилвано от полицията дете, не го е пребил от бой като куче

324

Анонимен

преди 2 години

Балтов уволни толкова лекари, че напълни частните болници с кадри. Трябва да го съдят ако е откраднал милиона, да не стане като гламавият Николай Петров, който не знае, че има дъщеря и шутът Ненков, който не знае как се е разписвал като зам министър. Има ОПГ Любо Спасов кокаиновия хирург, в него влизат изброените трима, плюс този тари кат на БЧК профедорчето оплетено в далавери с къщи

323

Анонимен

преди 2 години

днес на протеста пред Пирогов имаше под 5 % от персонала на Пирогов. Кои са тези които го подкрепят? Уволнения директор е откраднал 1 милион лева от нас и е наказан само с отстраняване от поста директор. Само у нас може да се случи това. Както и убиец да бъде освободен от затвор две години след убийство. Тези от Пирогов вместо да протестират директора да влезне в затовра,те искат да се върне.

322

Някой

преди 2 години

Не и ортопеда :)))))

321

Анонимен

преди 2 години

Те всички гербери трябва да се отстранят от копанката иначе крадат.Мандалото хлопна,още ревове ще чуваме.

320

Dinosaurus

преди 2 години

До Анонимен 381 А га Зеления чорап ядеше баноцата за 38000 лв на месец като генерал-льотчик и га лапна 230000 лв народна пара за 6 заплати при пенсионирането си, тогава ти спеше ли. Бил много полезен, що ли? Военните пилоти ги изпотрепаха все генерали и командващи като него. Трима загинаха само през неговия мандат като главнокомандващ на армията и президент. Ама лекарите яли баница... ти безсмъртен ли си? Ако ти се налижи лечение и докато чакаш в кабинета някой лаик ревизира лекаря?

319

Анонимен

преди 2 години

Милионера чиновник Рашков в затвора, а имотите конфикувани!

318

Тоя Бочко!

преди 2 години

Абе не ги ли видиш, че са деветосептемврийци! Те лекари чагъртат , че даже и математици . Утре ще чагъртат учители, попове, професори... Просто си се върнахме в девети септември четиресе и пета! Рестарт на държавността хаха

317

Див Петел

преди 2 години

Още зимата ще завалят камъни по парламента и по автобусите, с които ще извеждат хората на Гумен Гадев, Дългия и Мутрите. Тогава ще го търсите Бойко да оглави управлението и да вкара държавата в ред.

316

Анонимен

преди 2 години

малко е, още може

315

Анонимен

преди 2 години

Малко му е на Балтов, че само изхвърча ! А га яде баницата , не се е оплаквал !

314

Abigeil

преди 2 години

Бившият ни премиер- малоумно старче , на когото целият свят е крив за това, че самият той е *** и некадърен! Като цветарка е по телевизиите да се жалва. Жалка работа!

313

Анонимен

преди 2 години

Млък бе, престъпник. Ти трябава да си в затвопра отдавна ***.

312

Анонимен

преди 2 години

Тези които си"отгледахте",трябва да се изчегъртат,а после и да плащат

311

Анонимен

преди 2 години

Тоя Балтов като е голям лекар каква му беше работата да се разхожда с джипката по разни магистрали и места където нямаше работа?!? Пyтьo, който не може да откаже на бацето и да каже,че си имапо-важна работа...Хубаво че са го разкарали!