11

Слави= дс и нов ГЕРБ

преди 2 години

Интригуваща публикация се появи във фейсбук профила на сайта за разследваща журналистика "Биволъ". В публикацията е посочено, че предложеният от Слави Трифонов за премиер на България Николай Василев управлява фондове на Държавна сигурност и агент Румянцев. Агент Румянцев е банкерът Атанас Тилев - някогашния собственик на Банката за земеделски кредит, която фалира през 1997 година.

10

Лошо ми е

преди 2 години

Тези 35%, които му гласуват доверие от чужбина, дали ще питат какво мислят немските, английските им колеги за клоуна? Мен би ме било срам. Като гледам дебата и диалога за канцлер след Меркел и ми се доплака. Къде са хората, къде сме ние. Какви теми обсъждат те, и тук за какво се говори. Как да не сме назад по всички параграфи. Няма как.

9

ХАХАХАХАХАХАХАХ

преди 2 години

А какво ще каже тази глупaчка за мафиота Тиквун?

8

Анонимен

преди 2 години

Дами и господа от Германия, малко срам за внедряването на ОПГ Гроб в България имате ли?

7

Анонимен

преди 2 години

В неделя Славчо ще свири сватбата на кметския син ...

6

Анонимен

преди 2 години

Благодарим много на нашите партньори от Германия, които чрез тяхна фондация създадоха криминална структура, която ни натресоха под формата на политическа партия и която групировка в продължение на повече от десетилетие ограби бъдещето не само на децата, а и на внуците ни! Смирено молим, следващият път, когато създадат разбойническа банда, да я запазят за себе си!

5

Анонимен

преди 2 години

Трифонов няма програма, ама има редколегия която ще му я съчини.

4

Анонимен

преди 2 години

Слави хлопна капака на кацата с меда, точно когато всички партии се бяха подредили и протягаха лъжици към нея.И хоп изведнъж стана много лош, че дори и в Европа не го харесват.

3

Главчо,

преди 2 години

Време е да смениш сценаристите и да потърсиш специалист по ментално здраве ,защото е видно ,че лудостта ти ескалира . Тази сценарий с предложеното правителство състоящо се от шебеците от тройната коалиция ,които съсипаха държавата е направо за " Златна малинка" .

2

Анонимен

преди 2 години

Тиквата имаше програма написана от Меркел да доведе България до фалит и опразнена за да изтъргуват нашата територия с Турция. ГЕРБ имат много ясна програма - вземане на държавни дългове/еврофондове и тяхното ограбване. В допълнение - "данък" спокойствие за местния бизнес докато го докарат до фалит.

1

Анонимен

преди 2 години

Как да няма програма? Лъже протестиращите да гласуват за него, тупка НДСВ 2 и или остава да краде като новия месия на кукловодите или предизвиква предсрочни избори с ниска активност,на които ГЕРБ с днешния брой гласове вече са с 50%. Какво повече да мисли? А и ДС кукловодите са за мисленето.