142

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Министър...гроб е.ич.рите ни вменяват...е *** откраднал над един милион...бойко го е излъгал,че е назначен за безнаказан... крадец...Чиста и Свята Република!!!...сламви е следващият болен...Избори до дупка...ние ги плащаме да не ни плашат...за да ги върнем в...дупките от където изпълзяха!!!!агенти на турски служби...от 30 г. ни манипулират и рушат държавата ни...за сребърници и кабеларки ни продават!!!

141

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Разгеле! А Кунчев кога?

140

лолек

преди 2 години

Обаче Кацаров мамата си трака. Махна Балтов, преди това махна Богов от Александровска и сложи кой д-р Атанасов, фалира болницата в Нови Пазар, после я сля с Шуменската и я вкара в маса дългове, админисратор та дрънка, явно ***, Кацарката изпълнява поръчки , тва е, не ми я ясно на кого. А що не разследват и някои други болници, ВМА или Окръжна примерно?! Там далаверките са в пъти повече, ама никой нищо не казва.

139

Анонимен

преди 2 години

Крадците трябва да бъдат не само уволнявани, но и съдени.

138

Анонимен

преди 2 години

Фалшивата диплома на академик Слави кога ще разследват?

137

11.07

преди 2 години

НА ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ ВЕЧЕ РОКАДА ЛИ КАЗВАТЕ !НЕЩАСТЕН СЕЛЯ.НИН .РАДЕФ КОГАТО НЕ СИ ВЕЧЕ С ИМУНИТЕТ В СЕ .СЕ .РЕ. ЛИ ЩЕ БЯГАШ ИЛИ ПРИ МАДУРО!!?

136

До 141

преди 2 години

Викаш недоучилия ортопед у другите двама коремни лакеи, пардон хирурзи са специалисти и по Делтата?;

135

До 140

преди 2 години

На фона на настъпващата делта, такава нормалност ще настъпи каквато заслужавате... естествен отбор.

134

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство е топ. Една по една НОЩ-ните калинки биват изривани. Така трябва. Сега е време на лукумчев и майтапчийски да си ходят при баце да реват и те на брифинги. Нека бъде нормалност, амин!

133

Анонимен

преди 2 години

Балтов пееше креслив тенор в хора на паникьорите миналата година. "Не сега не е време за градинки и паркове" и още много други запомнящи се фрази изпя той. Уволнението е малко възмездие за паниката, която създаде той и шайката, в която участваше. Необходимо е той и цялата шайка да бъдат съдени и осъдени, но докато Гешев пази, това ще си остане само един блян ... :-)

132

Анонимен

преди 2 години

Ех след Мишето Константинов сега и този левент. Утре ще имаме подскачаща тиква на брифинга :)

131

Анонимен

преди 2 години

едва ли е само един милион, като разровят ще излязат повечко

130

Анонимен

преди 2 години

Хаха така само го подбутват да се кандидатира за президент! И се надявам да го направи!

129

Анонимен

преди 2 години

Кой сега ще държи волана на джипката, докато Боко обяснява "Глей къв равен асфалт е тука..."

128

hahahahaha

преди 2 години

фалшиви болнични? ще ме заболи корема от смях. Опряли до Балтов за болнични. Нямои къртят яко.

127

Анонимен

преди 2 години

Лекарите лекуват пациенти, да, макар, че има и не малко пострадали от тях, но това е друга тема. Но и в болниците се краде! Това са две различни неща, не ги смесвайте! Така, че не се напъвайте с тази мантра "кой ще ви лекува". Аз съм потърпевш и свидетел как се случва всичко! В некои от предходните новини по темата писах.... Апропо, трябва да се проверят и малките болници, в малките населени места! То вярно, че там размерът на кражбите е по-малък, но пак си остават кражби!

126

Анонимен

преди 2 години

Жесток ден за Борисов - изчегъртан е Мишо К. , който го уреждаше с изборни победи, изчегъртана Балтов, който го уреждаше с фалшиви болнични. Като загубиш властта, губиш и екстрите.

125

Анонимен

преди 2 години

Еееее... сега кой ще преглежда на Борисов минискуса?

124

хахахахахаа

преди 2 години

разръчка им осите и схемите в пирогов и не можаха да му простят. най-после се оттърваха

123

Влади

преди 2 години

Да разбирам ли, че Проф. Балтов сега е шеф на клиниката по гнойно-септичната хирургия? От заглавието така излиза : рокада. Или просто злобните профани от правителството изчегъртаха поредния специалист. Хубаво, ама иде поредна Ковид вълна. Сега Мангъра и Кацара ли ще ни спасяват или първи ще се намърдат в Правителствена или Военномедицинска академия. Май наистина този път ще има навсякъде трупове. Дано поне да са на антиваксъри и министри от това правителство.