14

Анонимен

преди 2 години

Шефът на АПИ е софиянец, много ясно, че ще му се струва добра идеята за още пътища в София, а 80% от българите, които живеят в провинцията да умират там.

13

Аноним

преди 2 години

Какви магистрали сънуват тия.Да се поразходят малко по така наречените първокласи пърища и да видят в какво състояние са.Туриста влиза от Дунав мост Русе и тръгва към слънчев бряг и докато стигне му изпадат всики пломби от устата и после не се връща.Строим магистрали и след година започваме с ремонтите.Първокласните пътища са в окаяно състояние без маркировка.След всяка зима само се кърпят дупки и така от 30 години.

12

фддф

преди 2 години

то тея не може ги поддържат само тази им лиспва

11

Радослав

преди 2 години

И тази магистрала ще е като Хемус, АЕЦ Белене, тунела под Шипка и куп други проекти за които се изхарчиха милиарди и останаха на ниво драсканица върху салфетка!

10

Off

преди 2 години

Обърнете внимание на Северна България!

9

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая София. Североизток и северозапад са задръстени от тежкотоварен трафик.Няма една нормална връзка север юг освен хемус.

8

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия магистралки бе. Направете така че междуградският транспорт да е бърз и качествен Да пътуваме спокойно и на време и хората ще слезнат от колите. По Бай Тошово време си сверявахме часовниците по разписанието на влаковете. 30 години съм работил като машинист и никога не е имало проблеми с влаковете. В днешно време влаковете се палят замръзват дерайлират е как да се возят пътници като не са сигурни че ще стигнат. Автобусите са без климатици влаковете също. Природата нее това което беше.

7

Радослав

преди 2 години

То защото вече започнатите са завършени и защото те са магистрали, че вече почнаха да плануват и нови! Я първо направете една магистрала, а после започвайте да мислите за други!

6

Малък, но проос ....

преди 2 години

На *** му трябва пълна забрана и конфискация на МПСто, да ги изнесат на скрап и да има всички видове влакове от експресни до теснолинейки. Така няма да се претрепват всеки ден и да карат като слънчасали, а ще си седи мирно и ще си пие биричка/кафе/друго. Днес се прибирах почти час повече, заради верижна катастрофа с 4 или 5 коли. По тенекиите си личеше, че всички са били с над 50км/ч, колкото е ограничението в град. Двама се бяха блъснали и в самото задръстване.

5

Анонимен

преди 2 години

Само магистралки са им в кратуните.

4

Анонимен

преди 2 години

Трафикът е ДО и ОТ София. Какво ще извеждат тия?

3

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, и другите искат да "усвояват", след като ГЕРБ изтърве властта ;)))

2

помнещ

преди 2 години

Разбира се че е добра!-:) Ами ето бе българино! Идеи и без мутрата се случват за бъдещи магистрали! Що беше ревнал и замислен дълбоко,че Без него.не се случват нещата? Ами ще се случват! Така си мислех и аз когато Тато си отиде! Ето че ПАЗАЧА му чрез собствената си фирма ИПОН за "охрана" си го избра и ти говори 12 г за "магистрали"! Нали? Ама и след него изгрява Пак слънцето" нали?! -:

1

Анонимен

преди 2 години

Искаме първо чалгар в космоса после още магистрали.