28

Анонимен

преди 2 години

оппа, тиквата бая бой изяде

27

дедо от село

преди 2 години

До Анонимен 24 Правилно си напипал събитията ,които нашите изпълняват козирувайки на .пите кравари!

26

дедо от село

преди 2 години

До Случаен минувач Като гледам мечтите на краварския агент са към осъществяване! На есен при избори 2в 1 ще се пъне за втори мандат с гласовете на нищожна част от българите! Поредния изменник и лакей!

25

Петров

преди 2 години

Урожаят ще берем на есен...дано да не плачем ?!!!!?????

24

Анонимен

преди 2 години

Колко им се иска да избират ГЕРБ на първо място, ама няма как да стане.Братята роми не можаха да се справят с машините

23

Случаен минувач

преди 2 години

Ако сега и новите депутати направят тази глупост да не излъчат правителство, през октомври никой няма да гласува вече! Ще има активност 10%! Хората не желаят да ги правят на маймуни! Гласуваш - и нищо! Но може би това е целта на Радев. Да покаже, че е по-добре да бъдем президентска република и да постави въпроса за нова Конституция. Юристите при него вече са написали готов проект, в него пише, че България е президентска република.

22

Случаен минувач

преди 2 години

Аз почти познах точните резултати. Познах, че чалгаджиите ще победят с 1%. https://dnes.bg/izbori-2021/2021/07/05/na-finalnata-prava-gerb-vzima-19-7-itn-18-8-bsp-oformia-troikata.495905,2 Коментар 395. Познах, че БСП ще имат 14%. За малко и ДСБ да ги изпревари, което вече щеше да е резил... :)Сега правя прогноза, че все пак, напук на всичките приказки, ще бъде съставено някакво правителство. Защото на хората им писна от избори. Ако отидем на трети избори октомври, и аз няма да гласувам!

21

бегълци

преди 2 години

А бе фигуранти народа се поизтрепа докато се броите всеки ден по едно убийство, а рашков си стяга багажа към Дубай през сръбско.

20

Анонимен

преди 2 години

Защо хората живеещи от години в чужбина и плащащи там данъци ще гласуват кой ще управлява в България? След като се върнат в България и живеят повече от 5 год. тогава да имат право да гласуват.

19

Оптимист

преди 2 години

много ясно, че манипулираха вота. Ама как добре им се получи. Миналия път Славчо отказва мандат - сега Бочко отказва мандат, ония кутрета отзад задъхано джафкат. Но плана е качеството на живот да стане доста по като в другата Европа, но за целта трябва да ни отнемат свободата да правим щуротии и да ни подстрижат - абе казарма един вид, някои си спомнят за какво говора.

18

Анонимен

преди 2 години

Продължавам да си мисля че манипулираха машините и подпряха ИТН. С малко, защото в плана не влиза правителство а безвремие, и овладяване на всички държавни структури, като подготовка за по генерално събитие, вероятно от геополитическо ниво. На местна почва, се интегрира разединение, слаба власт и неимоверно, ще се надигат сивите играчи. И промяната на качеството на живот ще е драстична след само няколко месеца.

17

Всички са се взряли

преди 2 години

в първия и втория, където разликата е 0,5 процента, ама никой не забелязва, че между ДСБ и столетницата разликата е също част от процента. С гласовете от чужбина нищо чудно ДСБ да надскочи и да е с повече депутати в парламента. Корнелийо, Корнелийо, лошо те изчегъртаа тея твоите Рашков и Радев.

16

Жалко за народа

преди 2 години

Машинно или не поредното гласуавне повтори както се очакваше политическия за.пек от април. Големият губещ е отново народът - този който плаща винаги масрафа. Оказа се, че дори да имаш обици на ушите, това не помага ако си неспасяем егоцентричен ком.плексар.

15

Анонимен

преди 2 години

Много не съмняват резултатите и най вече между ИТН и ГЕРБ. Според мен ГЕРБ е преди ИТН

14

Анонимен

преди 2 години

Е какво е значението на резултатите след като няма парламентарно представена партия която да иска управление заедно с - герб

13

Анонимен

преди 2 години

Мъдър, мъдър народ сме.

12

мислещ

преди 2 години

Нека да преразкажем с думи прости тези резултати: При избирателна активност 41% за ИТН или ГРБ (понеже резултати са им близки) са гласъвали РЕАЛНО 10% от имащите право да гласуват българи. За БСП или ДБ - 5,2%, аз Маяи компания-2%, ДПС са 5%. Това е.

11

до 12

преди 2 години

И много пулмолози и епидемиолози има. Много от коментиращите тук разбират от всичко. Разбират от международни отношения, от пътна инфраструктура, от икономика. Всички владеят перфектно български, английски, немски и руски език. Някои дори владеят френски, китайски, испански и латински. Все ерудирани и начетени люде!

10

Анонимен

преди 2 години

Протестърите нищо друго не искат, освен власт и пари. Баница и кокъл, баница и кокъл. Тва е. Харесва ми, че Слави ги отсвири.

9

Анонимен

преди 2 години

Ами гласувах за Борисов. Понеже протестърските партии чегъртат дъното. Ако се задържи правителството на Слави може следващият път да гласувам за него.Трифонов и Борисов са дмамата МЪЖЕ в българската политика. Всичко останало е бълвоч.