61

Анонимен

преди 2 години

Слави е зло като самия Борисов, от един контейнер за смет са извадени и двамата. Трябваше ли пак Костов да го казва, що за лидери има в останалите партии!?

60

Bai Asen

преди 2 години

Има една народна поговорка, която гласи всяко чудо за 3 дни, българинът има много лош навик да забравя много бързо. Иван Костов е за затвора, а той дава акъл, наистина не може да има оправия,Милен Велчев за затвора, много са и са безчет, а те дават акъл и анализират, тия наглеци! Народът си заслужава да е в това положение, нямам какво повече да кажа!

59

стефан

преди 2 години

До АнонименКазвам се д-р Стефан Борисов ,коремен хирург съм.Аз гласувах за ИТН.

58

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тоя като започне да мели за реформи и ми се досира. Никога не е казал блага бума за български традиции,за семейство,за благото на децата... само за реформи некакви абстрктни или водещи до некакви старозаветни катунджийски апокалипсиси и есхатологии сектантски. Едно време плямпаше заглобализацията като за вечността. И к'во се случва в резултат на глобализацията? Невиждана катастрофа! Ето това се случи. И като добавим и тенът му перманентен...

57

L.

преди 2 години

В политиката - както в живота - си има ден и нощ. Денем ходят нормални хора, нощем политически призраци и таласъми. В случая - вампири.

56

ДПС-ар

преди 2 години

Чалгарчето цал живот хейтва политиците, а накрая стана политик. И то какъв. Прави се на Ахмед Доган, но няма да минат номерата.

55

До57

преди 2 години

А не ти ли е интересно какви хора гласуват за Тиквун?

54

Анонимен

преди 2 години

До код:Изчегърт - _______ - с това ли ще се занимават цял мандат! Куха работа! Маниакални копнежи на изкyфял електорат!

53

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Славун ако..прокара това псевдо...българско правителство,сътворено от агентурата на чужди и враждебни на България държави,малък ще му се види Леффски Г с талавизийката 8/7 и къщата му от 1-2 декара с терасата към Витоша. София от началото на септември ще се...затресе от масови протести,по мащабни от тези срещу Кюлчето.Славун си...присвои предните протести на хората,без да е бил един ден там и след това...брутално излъга хората,но сега ще му се върне всичко тъпкано.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57За какво ти е да ги гледаш,те са шепа хора.

51

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо на него приписват разрухата, която направи правителството на Жан Виденов. Но, от набеден, лековерен и зомбиран народ - толкова, капацитет.

50

Анонимен

преди 2 години

Мен ми е интересно да видя кви хора гласуват за ИТН.

49

Анонимен

преди 2 години

Както и да говорят помежду си т.нар. "партии на протеста", дори да подкрепят правителството на итн, то остава правителство на малцинство! Ще трябва да се подложат на някого от статуквото!

48

Анонимен

преди 2 години

завряният зет трябва да е в панделата, това нещо направи дясната партия да сваля дясна партия. Чалгаров му обърка сметките, принципно само завреният зет може да осигури мнозинство, ако го слушат. Да не забравяме, че Нинова си му е задължена, а това нещо като Хр. Иванов няма смисъл да го коментирам

47

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е прав Костов народа не се оглежда за никакви други варианти освен демокрация. Явно външни сили се оглеждат за други по-кофти вариАнти за БГ.

46

код:Изчегърт

преди 2 години

Докрай изчеГЕРБ!

45

Анонимен

преди 2 години

Ами ДПС не ги ли направи точно ти политически играчи бе другарю? Как да гласувам за ДБ като Бойкикев му личи от километри, че освен да разтяга локуми за друго НЕ СТАВА. ИМВ с Мая и Татяна ли? За БСП да не говорим. ДБ които ще пуснат веднага Македония в ЕС и с това застрашават националната ни идентичност. За разни БХК, ЛГБТ и други секти не ми се говори, които също са подкрепени от ДБ. За мое съжаление няма за кой друг да гласувам освен за ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 2 години

Винаги точен анализ на Костов, но, продължаваме да риеме към дъното, заради всенародното безумие., а и неграмотност.

43

Бай Ставри

преди 2 години

Момче, чакам те . Много минаваш между капките, но винаги всеки си намира майстора . Дано старините ги изкараш при мен, а не да си починеш скоро.

42

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не знам тоя Ники Василев с кой акъл се е съгласил да бъде премиер, като много добре знае какво е мнението на българите за него. Ако пък не знае, вече е разбрал и ако има грам достойнство, ще откаже на Слави, дори и да е в последния момент. Нали си има добра работа някъде на Запад, какво се вре тука? Или за да има в СV-то написано, че е бил премиер.