25

Анонимен

преди 2 години

Е бати вършачката тая.

24

Анонимен

преди 2 години

Ален Делон - кух красавец, бездарен актьор, който никой не би гледал, ако не беше красив и жените не припадаха по него. Синът му му е одрал кожата, ама той никога не го признава. Нико - красива, великолепна изпълнителка, втора такава няма, наистина уникална. Номер 28, селянинопрост, даваш ли си сметка, че за теб никой няма да жали? Че ти цял живот си изглеждал така, както тя е изглеждала в последните си години, че и по-зле, закото и отвън и отвътре си простбоклук, който не струва нищо

23

Мома англичанка

преди 2 години

А някаква снимка от последните и дни ? ..... или става трудно да жалиш някого ако прилилича на алкохолизиран клоошар с мътен поглед, без зъби и с дупки от инжекциите на ръцете .... Може да е била сладко момиченце .... преди 50г. но само тогава . А дъъъългия списък с известни личности с които е преспала , с някой само веднъж , показват че това сладко момиченце сериозно си е подбирало с кого да легне в мераци някой след като я пробва , най-накрая да я вземе за жена ... Не и се е получило на момата

22

анонимен

преди 2 години

Колко просто поколение сте вие всичките в тия коментари. Като не ви засяга и не ви е интересно, какво изобщо се занимавате да коментирате или четете статията и да изливате сто хиляди простотии в коментарите да се покажете кой от кой е по-отворен, не мога да разбера

21

Никита

преди 2 години

Дала и живота си за музиката, но само с *** била обградена.

20

неандерталец

преди 2 години

Кое му е злобното на коментарите? Никога не съм чувал песни на тая певица. Преспала е с толкова мъже, наркозависима, оставила сина си на произвола. Някой друг ли й е виновен за това?

19

Анонимен

преди 2 години

Аман от истории за амбициозни леки женички, които сеи чудят с кого да си легнат, за да стнат известни-нищо ново. Че и наркоманка и лош родител. Адски безмислен и празен живот. Такива хора го разбират едва в края на дните си. Хората с мъка в сърцето наистина са най-добри в изкуството, но това трябва да води км възход, а не към падение.

18

Анонимен

преди 2 години

За жалост сега са напочит леките жени. Slutwalk поколение. Когато порснат, погрознеят и вече не са интересни на никого, се опитват да си хванат някой балама, който да ги издържа.После, защо не искат вече мъжете да се женят? Ами защото бившите поститу*** си остават такива. Веднъж когато човек свикне да се продава (дали за пари, дали за внимание, дали за популярност), в него не осава нищо достойно за уважение.

17

неандерталец

преди 2 години

Какво да я съжалявам?! Аз ли я натиках в леглата на толкова мъже?! Да беше само на един, как да е, но да се търкаля с толкова много вината си е нейна.

16

Ценител

преди 2 години

Интересен живот, пълен с секс и приключения - съблазнителка на много мъжки легенди за времето си. Вероятно е била по-красива отколкото талантлива, но е очевидно, че е искала и се е борила да се реализира. Може и да не е успяла като артист/певец, но и много наложили се звезди имат нейния незавиден край

15

Анонимен

преди 2 години

Младо красиво момиче, в ръцете на сатанисти - това рядко има щастлив завършек. Особено след като е била изнасилена от войник като дете...след ужаса и мизерията на войната (а в Германия е бил голям глад за цивилните - яли са черупките на яйцата заради калция). Борила се е в началото но не е избягала от деградацията. Пак чудо, че накрая е била чиста! Моралистите да се молят и на техните деца и внуци да не се случи същото!

14

Анонимен

преди 2 години

Под тази статия гъмжи от коментари на злобни набедени моралисти и свети води ненапити.

13

Анонимен

преди 2 години

До ЮгЩо бе, те дядовците беззъби и немощни как свършват? Ако случайно им умре бабата, след 1-2 године са гушнали китката, защото не могат да се оправят сами.

12

Анонимен

преди 2 години

Статията щеше да е интересна за четене, ако не беше написана толкова неграмотно и несвързано. Отказах се на третият абзац.

11

Анонимен

преди 2 години

Спала с Джим Морисън, Боб Дилън, Леонард Коен, Брайън Джоунс, Иги Поп, Лу Рийд, Ален Делон, Коко Шанел и Жана Моро и... Ае, таа си е с биография!

10

Иван

преди 2 години

Който, каквото търсил, е намирал. Търсим нещо, което фантазията ни представя за възвишено, намираме реалността, която като стар призрак, представя резултата от мечтите, утайката на последствията, разрухата и конфронтацията на мечтите спрямо реалностите на живота, като резултата неумолимо е в полза на последния, искаме или не искаме.

9

Анонимен

преди 2 години

Студеният Делон се скара и с майка си заради детето на Нико.

8

ах

преди 2 години

Каква музикална вдъхновителка!

7

Котка

преди 2 години

Интересна статия. Едно време се чудех коя е Нико, която се появява епизодично във филма "The Doors".

6

Анонимен

преди 2 години

колко мъка има по тоя свят...сегашните пичлемета нищо не знаят