54

Анонимен

преди 2 години

Имам колега на работа, женен, с две деца, пуска се на всичко живо. Преследваше ме една година, докато не му казах в прав текст да си гледа работата и семейството и да ме занимава. Че е готин, готин е, страхотно тяло, симпатяга, но колеги и заети мъже не пипам. Ама ви се чудя на мъжете, имате жени, семейства, и пак ходите да си веете патериците някъде. Ми това са парцали, не мъже.

53

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата грешка е да си мислим, че ние мъжете избираме жените, не е вярно, те избират нас. Но мъжете сравнение с жените сме по-рискови натури и имаме ли шанс обикновено действаме, за това винаги съм казвал, че изневярата я има защо жената така желае.

52

Пешо

преди 2 години

Колежката е много секси в отлични взаимоотношения сме, но тя си има мъж, които е в чужбина, понякога я усещан по разгорещена и, че се иска, но не сме минавали границата, защото тя не позволява това да се случи, може би има събражения от финансова гледна точка, защото мъжи може да се прибира рядко, но изпраща пари всеки месец и я е страх да не ги загуби, иначе от моя мъжка гледна точка не съм от желязо, събуждал съм се през нощта от мокри сънища с нея!

51

Алтер

преди 2 години

Някой изневеряват с колега.

50

анонимен

преди 2 години

Аз затова преди да се събера с някоя, първо спя с колежките й. Поне с една. Найс, а!

49

Митко

преди 2 години

Ами да, с колежка, от време на време. И това е от десетина години. И двамата изпускаме парата.

48

Анонимен

преди 2 години

Или с колега;)

47

Анонимен

преди 2 години

Интересно,тази с която изневерява няма ли си мъж или приятел?

46

Анонимен

преди 2 години

Ами да. Аз не познавам мъж който да не изневерява на жена си или приятелката си.Спортистите най - вече. Имена също мога да кажа публични. Мъжете предлагат секс и като разберат че жената има чувства и е сериозна интелигентна и повече от тая на която ще изневерява.. Бягат.Само един страхливец постъпва така.А те повечето са такива.

45

брей

преди 2 години

Голям разврат! Помещения имат ли?!

44

Похотлив колега

преди 2 години

Какво по-хубаво от това да изпердашиш някоя колежка. Особено в командировка, вместо да пиеш и да те боли главата да те е леко на мъд....ята.

43

свидетел

преди 2 години

.....и с колеги.

42

Анонимен

преди 2 години

Тъпотии! Имам приятелско семейство с 20 години брак. Всяка сутрин закъсняват за работа, защото имали 5 минути изпращане на отворена врата. Отвътре им идва да го правят, не да се омаломощават и да предотвратяват изневери.

41

Анонимен

преди 2 години

Аз само мислено понякога, реално не.

40

Анонимен

преди 2 години

Изневярата е порок като алкохолизма, наркотиците ,хазарта. Заложено е генетично и никой нищо не може да направи по въпроса. Болни хора зависими от секса.

39

Н1

преди 2 години

Според легендите Хера е била голяма красавица, но Зевс се е късал да и изневерява с жени и мъже. Така се е родил Херкулес, Европа е дала името си на най-стария континент, а Парис е почнал Троянската война. Принцеса Жозефина също е била хубавица, но Наполеон редовно и изневерявал, макар да бил нисък, грозен и натъпкан с комплекси. Изневярата е подлост и хората я практикуват от край време поради различни причини-родени са женкари, разочарование и т.н. Излъгана жена и излъган мъж-все едно чувство.

38

Наталия Кобилкина

преди 2 години

Секса на работното място бил полезен и е добър тимбилдинг.

37

само ядове

преди 2 години

Кой ще се унижава да ходи да ги следи. Да ходят където искат и да правят каквото искат. Работа бол.

36

Док

преди 2 години

Имаше една статистика, която гласеше, че 80% от жените правят секс със 20% от мъжете. Дори най-смотаната жена рядко остава ненаееаана, за разлика от болшинството лузъри/чикибойци, които само се облизват като скопени котаци. Като добавим и ***, за нас нормалните мъже определено си остават бая булки за рендосване.

35

Мушмурок

преди 2 години

Ако следваме логиката, значи половината жени изневеряват с колега, така че бъдете внимателни като се жените.