61

Анонимен

преди 2 години

Всеки кляка пред кинтите...

60

Герб

преди 2 години

Да доиде при нас ако не го приемат - в герб има запазено място

59

китайско комунеМенте

преди 2 години

Бат Бойко ще го приемат още по-лесно в китайската комунистическа партия, само трябва да му обновят членската книжка от БКП, която още стърчи от задния му джоб.

58

Анонимен

преди 2 години

през комунизма и у нас се натискаха за партийни книжки, пази от комунисти.

57

Заглавието е:

преди 2 години

The ghosts of Christmas past!Според някой хора тази история идва от Древна Гърция още - където трите мойри - Клото, Лахези, Атропо - така както са при раждането на човек, така се явяват и в края на живота му под други форми.Или техните мъжки еквиваленти - мъжки разговор в последните ти дни!Едната преде нишката на живота, втората я преприда, третата я реже. Едната предрича доброто, втората предрича злото, третата знае, но не казва как ще умреш!

56

Приказката има:

преди 2 години

Два варианта единия се чете на деца, другият на възрастни - в единия вариант призраците дават шанс на човека преди да умре да поправи злините си в последният момент преди да умре! И умира с чисти сметки със света.В другия вариант призраците му показват, три непоправими по никакъв начин злини и го оставят в края на живота му да разбере значението на думата човечност! Абсолютно сам и в невъзможност да промени каквото и да е в историята за себе си!

55

Защо да престана?

преди 2 години

Всички си мислите, че аз само си приказвам. Знаеш ли приказката Симо за трите призрака по Коледа. В годината в която човек ще умре три призрака на три злини които е направил през живота се появяват и му показват злото което е направил.Аз съм само българският призрак! Чакай да дойдат другите двама!

54

Да поздравим Симеон2

преди 2 години

Той вече е българин под властта на Сакскобурготите!

53

Ей лигьо

преди 2 години

Един милион българи са мъртви за родина и от тоя цар! 1,5 милиона избягаха като работници от Последният лагер на смъртта ...аз не ги викам да се връщат, напротив вие избягахте и не се бихте с нациската фекалия.Ние се бихме, ние го победихме в името на държава и род български. Живейте с идеята за добър живот и големи заплати, но знайте дълбоко в душите си, че сте страхливци и предатели!

52

Анонимен

преди 2 години

Ейй, този е супер талантлив!! Метър и 20, ама оперен певец, актьор, бойни спортове. Как ще става комунист в Китай?

51

Тази разправия:

преди 2 години

Да ти кажа приключва тая година. Веднъж завинаги ...И си шах и мат!И тая държава ще надживее много други ...Ще пребъде България, но не и Сакскобурготски ...

50

Ей Симооо

преди 2 години

Твойте барончета май решили, че тая кланица през 1205 след каквото направиха в тая страна няма да се повтори а? Я се огледай из Европа?

49

Анонимен

преди 2 години

Винаги за Царя и Отечеството!!!!!

48

Разбирате ли:

преди 2 години

Враждата между Сакскобурготите и Българският народ е много древна и след като 80 години сме им били роби, крепостници, трофейни животни. И след като той се върна за да продължи една вражда кръстоносни започнала преди 814 години и която неговият далечен прародител Видукинд си спомня ще ти напомня какво се случи с Балдуин Фландърски. Отивай се опитвай да спасиш Николайчо Василев...Да видиш какво ще ти се случи като затърка светската държава ....Амар още ли гъзовете им са в Храма на краля?

47

Обикновено:

преди 2 години

Тоя дето свали и убие Минматар изпитва точно две секунди голяма радост, защото две секунди по-късно изяжда поне една Мьолмир ракетка ....Симо струваше ли си?Като знаеш, че ще умреш позорно и жалко!

46

Виж сега:

преди 2 години

От чувство за солидарност нали знаеш, че и от двете страни на битката има Минматари ....и ако свалиш Минматар другите Седат и те гледат сигурно ....

45

Виж каква теза:

преди 2 години

Доказвам съществуването на късмета чрез тази страхотна космическа игра .... Дали ще те прихване Минматара или не, кой точно ще е първия дето ще отнесе Миолмир ядрените ракети зависи от голям късмет от всичките там хиляда кораба кой ли ще си го отнесе пръв е решение не на мишената .... А на Минматара ...Обаче после... Ако те пропусне .....да видиш как му налитат по петдесет да му го върнат ...

44

do 38

преди 2 години

Не разчитай на това, Джак *** има милиарди и затова си позволи да критикува политиката на партията за малко да ритне камбаната

43

Тя историята:

преди 2 години

Е много интересна : бившите роби, миньори, черноработници на Галенте, Калдари, Религиозните Амар формирали своя конфедерация - Минматар и имащи тежки причини да мразят останалите, тежко минало и лоша кръв с тях са най-тежко въоръжените.Затова ако оцелееш първия залп на Минматар има битка, ако не такъв ти бил късмета.

42

ХаХа

преди 2 години

Ако си спомняте през 2013 Жерар Депардийо стана руски гражданин за да не плаща данъци във Франция, но къде живее сега?