115

Анонимен

преди 2 години

Питали радио Ереван: кога икономиката в България ще стане просперираща?Радиото отговорило: тя вече беше.

114

Анонимен

преди 2 години

Тоя направо не мога да го търпя. не обичам хора с подобна псевдо визия на умни и способни. този не е такъв. Същият нагаждач е и не по - малко гони да удари кьоравото. Иначе много високопарни приказки та чак да ти се повдигне. хайде да се маха по - бързо, не че Василев е цвете за мирисане, същата преварена манджа. тоест нищо качествено. Ето какво ни натресе великият радетел за промяната - Славунчо - едно голямо нищо.

113

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо,гледа ..Ми те американците му резнаха спонсорите. Кво ли ша праи сега.

112

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за дългия, избираш средния.

111

Анонимен

преди 2 години

Рашков е алкаш, смелостта му идва от погълнатия алкохол, скоро ще му приседне.

110

Сатир

преди 2 години

До дядо Йоцо,гледа Пак си гледал с кьорави очи.

109

ЕХ ЧИ КЕФ

преди 2 години

ГЛАСУВАШ ЗА БЕЛО СЛАФ- ПОЛУЧАВАШ ПИЯН ТОШКУ

108

УИДУРМИ

преди 2 години

ГЛАСУВАШ ЗА БЕЛО СЛАФ- ПОЛУЧАВАШ ЧЕРЕПЪ

107

дядо Йоцо,гледа

преди 2 години

СЛАВЧО Е ДОТУК!...ЕДИНСТВЕНО ПРЕЗИДЕНТА,АКО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ С МНОГОТО ПАРИ/олигарсите/....,ИНАЧЕ ,НЯМА СКОРО НИЕ,ДА СИ ОПРАВИМ ЗЪБИТЕ , БАЬО!

106

Янев без срам

преди 2 години

И този се оля! Нареди своята секретарка за военен министър!

105

Анонимен

преди 2 години

До Международен скандал ".С. На чувство на срам не можеш да се научиш, то е вродено." И аз си помислих ТОЧНО СЪЩОТО, когато вчера четях коментарите под статията за рождения ден на внука на Борисов. Всъщност, мисля си го всеки път, когато чета за Бай Ставри и другите подобни извращения, на които са способни само някои хора ....

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 "Трябва търпение и воля ако искаме децата ни да живеят в демократична държава." Надявам се представите ти за Русия да са за "демократична държава", защото в такава държава ще живеят децата ти, ако преврата на военната хунта успее. Разбира се, без газа и останалите природни ресурси. :)))))

103

Електра

преди 2 години

Кражби, убийства и репресии, подлудиха държавата откакто хунтата на Кауна Радеф е на власт. Но за Кауна и неговия булдог ПедеРашков, е по важното да се занимават с изджагъркването на на полицаи, и заместването им със милиционери, както и писането на доноси срещу Борисов...

102

Калеко Алеко

преди 2 години

Браво Янев , мъдри думи , дано повече хора се вслушат в тях . ПП - И не спирайте да чегъртате.

101

Анонимен

преди 2 години

Административният съд в Пазарджик спря заповедта за временно отстраняване на старши комисар Йордан Рогачев от поста директор на пловдивската полиция. Това съобщи за "Марица" неговият адвокат Валери Пейчев. Решението е от 29 юни и е факт след подадена жалба.

100

Анонимен

преди 2 години

ОТРЯЗАХА РАШКОВ ЗА ЧИСТКАТА: Съдът върна на работа отстранения шеф на полицията в Пловдив

99

Прави ли ви

преди 2 години

До Анонимен 103 "Това с лидерството ще го видим, когато се изсипем няколко хиляди души пред президенството и блокираме цялата страна срещу диктатурата на Румен Радев!" Ще ви обвинят в нарушаване на обществения ред (а не като "протестърите", които с месеци блокираха София и хвърляха яйца и домати по сградите на столицата) и ще използват жандармерия за да хванат"провокаторите" сред вас, след което в управленията на МВР ще ви "приложат цялата строгост на закона" като в "доброто старо време" :))))

98

Автентично

преди 2 години

машинния вот осигурява разлика от +- един процент между първия и втория, кой ще ти го хване това хаха - Как ще го провери? А си има значение.

97

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

96

Анонимен

преди 2 години

До Прави ли виТова с лидерството ще го видим, когато се изсипем няколко хиляди души пред президенството и блокираме цялата страна срещу диктатурата на Румен Радев!