32

Dimitar

преди 16 години

Neobhodim e idealizam,ot tipa na nacionalsocialisti4eskija, toi e vrag na ot4ajanieto i na kruvopiicite i prijatel na dostojnite.Kurazh,a ne otstaplenie! Ne bjaganeto reshava problemite, a dejstvieto! Vorwarts!

31

Мърфи законотворец

преди 16 години

Не може да рестартираш окраден съветски трактор, особено когато двигателя му е задавен от комунистическия тракторист.

30

преди 16 години

neznam za van6nia dalg no znam 4e naselenieto na balgaria e zadlajnialo za 3 gdini s 100 miliarda euro SMIATAI KOLKO SME ZLE

29

преди 16 години

40 000 000 000 : 7 500 000 = 5333.3333333... : 220 = 24.2424242409090909... = две години принудителен бригадирски труд за външния дълг на човекоофцоглава от народонаселението.

28

koko

преди 16 години

Ама само си пишеме тук,а половината от нас никога не са гласували........

27

преди 16 години

Някой пита къде е армията! Ами в Ирак, Афганистан, сега и в Косово! Нали тази беше целта - да обслужваме чужди интереси, те милите наши античовеци знаят - щом сме търпели 500 години едни главорези, затрили елита на един горд народ, няма да има нужда да се намесва армия и не е необходимо да има такава! Ние сме абсолтно НЕСПОСОБНИ да се справим с някакви си 4000 лапачи и мафиоти! Българиииии, всичко става, за да се изнесем оттук, да не остане жив корена ни, да освободим терена за други, на които отдавна им текат слюнките, а нашите депутати ще имат време да се изнесат там, където вече са си осигурили и пари, и къщи, извън държавата! Шалтера и да се закриваме! БОГ ДА ПРОСТИ НАС И БЪЛГАРИЯ

26

преди 16 години

ами не се у4удвам 4е външния дълг на българия достигна 40 милиарда..... да бягаме от тук докато е време да си останат само пенсионерите и бюджетните.......

25

AB

преди 16 години

В някои държави,когато има заплаха за националната сигурност- външна или вътрешна,Армията се намесва и възстановява ДЪРЖАВНОСТТА!!КЪДЕ Е НАШАТА "РОДНА АРМИЯ"-съкратена и ...няма и стадион численост,да не говорим,че генералите и офицерите са повече от кадровите войници!А върховният и главнокомандващ-сиреч Президенто,къде е и какво прави?Ходи по Хаджилък и гърми по лисици,нали..?!

24

НФБ

преди 16 години

че ако бъде съкратен от вътрешно, румбата нямало да остате на сухо...ставал дегустатор при братя галеви...С новата водка "Пикльото"щели да се борят с престъпността в региона и страната...водени от девиза:КОЙТО ПИЕ ЗЛО НЕ МИСЛИ!ХА НАЗДРЕВЕ БЪЛГАРИ И НЕ МИСЛЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТОВА КОЕТО СТАВА НЕ САМО В МВР НО И В ДЪРЖАВАТА !

23

Леонтий

преди 16 години

докато има заблудени овце като теб, ще сме на това дередже - СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛАГРИН

22

сульо пульов

преди 16 години

Чи то от горе до доле се вируси!!!И кво ша праим!?!

21

преди 16 години

До кога народе ще търпиш, и колко години още ще мълчиш? Нямаме гражданско общество затова ще е така.

20

Иван Костов ама не о

преди 16 години

Станишев работи добре, Петков работи добре! Промени в червената част на правителството не са нужни!!!

19

преди 16 години

Никакви екс ченгета с техните разработки, компромати и мръсотии трябва да ПОМИРИШАТ ВЛАСТ! Вън от ПАРЛАМЕНТ, ПРАВИТЕЛСТВО, ОБЩИНИ и всякакви други кокали и кокалчета. Ха пребройте ги, колко са сега!

18

преди 16 години

НФБ, ако си спомняш и сегашният премиер - минстър трябваше да се казва Доган, защото именно на него беше връчен мандата да състави правителство, а той го връчи на сер - гей.

17

bil nebil geits

преди 16 години

tq rabotata e stanala za preinstalaciq :)

16

НФБ

преди 16 години

само пикаещият във фонтан, но се оказа и "троянският кон " на мафията в правителството..Ха ха хааааааааа Колко много вредни вируси има в това правителство!Най-накрая нещо сериозно..Според осведомени личности, при евентуална оставка на кабинета новият министър председател на България ще се казва Доган...

15

преди 16 години

Основните новини и коментари, в последните години, имат отношения основно към полицията, нейните предтавители, акции и генерали. Напоследък играта загрубя и човек остава с впечатления, че освен с полицейкси истории с друго не се занимаваме. Медиите също дооформят картината и инспирират допълнителни конфликти. Нещо повече една от най-влиятелните политически сили напоследък, в основата си е полицейска структура. Тоест нещата в бъдеще ще се влошават.

14

musicman

преди 16 години

ТРЯБВА И АКЪЛ!!!!!и според мен само "Restart" нищо няма да помогне!!!!!!тук трябват......всички възможни антивирусни и чак когато се изчисти всичко,да се преинсталира наново!!!!!!!!!!

13

Бардак

преди 16 години

Аз само ще кажа "това което го знае всяко хлапе" - нов бардак със стари к.... не се прави !