45

Анонимен

преди 2 години

Юлий Павлов се изцепи: "При едни нови избори на "Изправи се! Мутри, вън!" нищо не им гарантира, че ще влязат в парламента, а БСП са в състояние на ново падение. И би било безотговорно да не подкрепят кабинета." Политологът много добре знае, че при нови избори доверието в ИТН ще падне с поне 10%, а този на двете партии от протеста, вероятно и на БКП, ше се вдигне. Слави със заплахата за предателство плаши врабчетата на улицата. Не е необходимо да казваш на черното "бяло".

44

дядо Йоцо,

преди 2 години

СЛАВЧО Е ДОТУК,...А БОРИСОВ Е МИНАЛО ! НО БОРБАТА ЩЕ Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА!/цитат/

43

Време за промяна

преди 2 години

И при трети избори ГЕРБ пак няма да се върнат. Но ИТН ще загубят най-много. Слави има време да се коригира и да започне преговори за съставяне на правителство, което може да бъде подкрепено.

42

Анонимен

преди 2 години

Пpocт народ = слаба държава... Катарзис е нужен на България за да се опресни паметта на много хора от пpocтолюдието...

41

Анонимен

преди 2 години

Do 33 Това , че имаш жена и си направил деца - не ВИНАГИ означава , че си "мъж " .Не разделяйте хората на ЖЕНЕНИ и НЕЖЕНЕНИ . Може да си семеен и пак да си *** . А липсата на потомство , не винаги означава , че НЕ ИСКАШ , и че си егоист . Но слабоинтелигентни хора няма как да го разберат .

40

Анонимен

преди 2 години

"Слави бяга" - това е виц.

39

Анонимен

преди 2 години

Слави не може да бяга. Той ще куца от отговорност. Или четирима бодигардове ще го изнесат от отговорността.

38

Хитър Петър

преди 2 години

Виновни са всички заблудени патки /които гласуваха за Чалгаря/, за който хората още преди време предупреждаваха че е "патерица" на Банкяра !Който пък от своя страна му услужи преди години, с 2 000 000 евро за създаването на "чалгаджийската" си телевизия . . .Този глупав народ сега ще понесе последствията за това че гласуваха за този Кукловод, а не за достоен човек /ограбен от Мафията/, като - Божков !

37

11

преди 2 години

Аве не знам дали ще избяга, ама ако не избяга знам, че Тошко Африкански ще е първата маймyна у Космоса.

36

Анонимен

преди 2 години

Избирателите на *** Трифонов : КАМЕРИЕРКИ, сервитьори ,общи работници ,ДЪРВОСЕКАЧИ, гледачки на стари хора ,готвачи ,ОХРАНИТЕЛИ, БЕЗРАБОТНИ МЛАДЕЖИ, които денонощно слушат ЧАЛГА и СРЪБСКА музика и псуват Борисов ......Това са наши сънародници ,но те ли ще определят бъдещето на България ?????Трифонов, докато е време ,взимай си *** Тошко Африкански и се Скрий се на село....

35

Анонимен

преди 2 години

Едно много ефективно решение : всички бъдещи депутати да гласуват правителството анонимно, така както гласува електоратът за тях.И да си припомнят какво пише в конституцията за разделението на властите.

34

емигрант

преди 2 години

До Румен Радев ....Горкият.Ти не знаеш какво става в България.И не обиждай.Доста ти е слабо възпитанието.Крадци....по цяла Европа ,колкото искаш.

33

Румен Радев

преди 2 години

До # 31!! За какво " обединение дрънкаш бе тикво?? Как ще обединиш властимащите крадци,престъпници и техните ортаци с мизерстващия народ?? Личи си,че като емигрант гледаш от друга камбанария и не си в час какво става в България!!!

32

Тошко Тъпото

преди 2 години

До # 27- шимпанзе-ИТН!; Вай вай! Сакън!! Не искаме подкрепа от Чекмеджето,щото още на другия ден народът ще ни измете!! Няма да имаме достатъчно време да крадем и да си напълним шкафчетата!! Вай вай!!

31

Анонимен

преди 2 години

то ако беше мъж щеше да има жена и деца, а то си то, естествено, че ще избяга от отговорност.

30

Кака Корни

преди 2 години

До #23- " Карадайъта"!! И БСП ще подкрепи Цигулката и Тошко *** така,както въжето подкрепя обесения!! Ясно??

29

емигрант от 23 г

преди 2 години

Не съм за Слави, нито за БСП.Но....да не се правим на врачки.Ще видим.Единственото ми притеснение , че ЕС може да спре временно някои парици до изясняване на положението.А Радев да си поеме отговорността, но да не завива към Москва повече, а ди си влезе в ролята като обединител.Такъв слаб политик не сме имали май никога от 1878г.Държи се през цялото време,като разединител-човек на БКП-БСП.

28

шимпaнзе от ИТН

преди 2 години

А министър на общаците и берачите на ягоди що няма бе?

27

Анонимен

преди 2 години

Една ракетата с цвят червен, една теб, една зааааа мен :)

26

Политанализатор

преди 2 години

До #23!! Ало, " инж" Владова!! Цигулката и Тошко *** ще получат власт, когато гущерът пръдне!! Ясно??