32

Анонимен

преди 2 години

За съжаление служебното правителство не може да смени прокуратурата и да направи съдебна система и най-важно да направи лустрация.

31

Анонимен

преди 2 години

От опит знам,че хората си правят изводи за другите от собствения опит.Това е абсолютно погрешно.Това ,че Вие господине от статията или интервюто се занимавате основно задкулисно,както и ГЕРБ,Патриотите,БСП,това не е задължително за другите хора.

30

най забавното

преди 2 години

на това служебно правителство беше, че колкото повече Рашков чагърта - толкова повече БСП пропада, направо не ми се мисли, ако врътнем още едно кръгче преди президентските къде ще ги запрати. После кой ще подкрепя Радев за президент? Нали сега само Корни го е подкрепила.

29

Анонимен

преди 2 години

До Българин! е какво ще стане, през това време? дори ще е полезно да ги няма гербавите ***

28

Анонимен

преди 2 години

До Байфиданпрезидентската република и мажоритарният вот си имат предимства - предполага се, че някой носи отговорност т.е. не се получава както сега - гробавите праат батак а виновни - няма. Например: Кой ще поеме отговорност за СУПТО идиотиитe и извънредните разходи, които бизнеса бе задължен да направи, защо електронното правителство струващо над 2 млрд още не е функционално ? ...и още много, много примери.

27

Българин!

преди 2 години

"Има време за още едни избори преди президентските"Да, бе! Има време и за още 10 - 15 избори след президентските! То точно това БЕШЕ ЦЕЛТА НА СЛАВИ И ТОШКО АФРИКАНСКИ - ПРЕДЛАГАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО НИКОЙ НЯМА ДА ПРИЕМЕ И ПОСЛЕ СЛЕДВАТ НОВИ ИЗБОРИ! И после пак! И пак! И така докато РЕЗУЛТАТИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ БЪДАТ НАГЛАСЕНИ, ТАКА ЧЕ ДА ГИ УСТРОЙВАТ тоест ИТН, ДБ и Мутрите най-после вземат, че съберат заветните 121 гласа! Пък какво ще стане с България през това време ТЯХ ИЗБОЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!

26

Анонимен

преди 2 години

Заемите, усвоени от Тиквата заробиха България за поколения напред! Затворът чака ОПГ Гроб!

25

така като гледам

преди 2 години

голям бyклук е Радев

24

Байфидан

преди 2 години

До Активист на БКП. Не знам дали се усещаш колко си елементарен. Защото искаш президентска република, ама ако точно радеф е президент. Само че като му свърши мандатът и дойде друг, който не ти харесва, вече няма да искаш и президентска република, нали? Само че това не е като долните ти ***, да ги сменяш всяка седмица.

23

.!.

преди 2 години

Епа следствието е на есен с песен! Тогава може пък да се вдигне процента на гласувалите! *** вземете да направите президентските и тия избори на една дата, че инак нема да ви се разкарвам да ви гласувам по 100 пъти на месец!!!

22

=

преди 2 години

Ами така де, избори до дупка,та дано вземе властта зеления чорап.Пък държавата кучета я яли.ГЕРБ им оставиха готов план по програмата на ЕС, но новата власт не желае да го изпраща в Брюксел.Нещо дребно не им харесвало,но в близките няколко петилетки щели да го променят...В това време гърците си оправиха нещата,получиха 30 милиарда и вече ги харчат.А ние ще чакаме чалгата,пинокио,костинбродската и пр. ке леши да се натутят.Нали миячите на ке нефи гласуваха за тях

21

Гледна точка

преди 2 години

Ама то има време и за още няколко след президентските избори.

20

БСП

преди 2 години

както са се устремили надолу да попаднат под четата за НС вече май единствения им шанс е да управляват със служебно правителство. Обаче не знам дали публиката забелязва, обаче Радев вече не е същия. Няма го тоя комсомолски ентусиазъм за размахване на юмруци, а взе да се вживява в ролята си на "Натовски Генерал" на международни срещи на Три морета, с която ни го пробутаха на времето си. Пък другия президент може да не кани БСП в служебното.

19

Анонимен

преди 2 години

До бай Пешо По-добре е служебен кабинет от Марс и Луната. Харвар са калинки с купени дипломи и там е платено обучение.

18

Генади

преди 2 години

До Активист на БСППрезидентска република да, но само начело с ген. бат' Бойко Велики :))

17

бай Пешо

преди 2 години

Че какво му е на тоя служебен кабинет - двамата от Харвард и оня от Виена (***, Пульо и Атанас). За два месеца вдигнаха малко врява, нищо не работят по цял ден, заплатите им си вървят, така могат да изкарат поне до Нова година. Да му мисли народа!

16

Анонимен

преди 2 години

Славуца и Ташко да плащат още 100 милиона за избори

15

Анонимен

преди 2 години

Радев ни докара до тук и сега да си поеме отговорността.Засега още нищо не сме видели защото сме в бюджетната година на Герб,ама след това ще видите доста.След година Бойко ще се вижда като Златен век за България.

14

анонимен

преди 2 години

А пари има ли?Да задължим Славуца да ги плати от личните си средства като продаде своите джипки и многобройните имоти + своите спестявания да даде.

13

Анонимен

преди 2 години

До Активист на БСП Не бързай щото Радев е като ГЕРБ. Слага хора на НДСВ и ДПС.