20

Анонимен

преди 2 години

Нинова е другата страна на монетата - герб , сдс унищожи - бсп , жалко там имаше хора с вьзгледи за политикатаСтанишев започна унищожението на партията , нинова ще го завьрши

19

Калеко Алеко

преди 2 години

До Калеко Е Далеко ... Май ялова ще се окаже тази "1-ва сила" която успя да роди само един Фейсбук проект на антисистемно правителство, неподкрепен от никого, а тези дето щяха да изчегъртват ГЕРБ почнаха усилено да се изчегъртват помежду си ... !!!

18

Калеко Е Далеко

преди 2 години

До Калеко Алеко... Народа реши :Първа сила е ИТН , каквото си решат това е !Нали Борисов казваше : Има избори , народа решава кой е първи и кой е втори !

17

прост вАпрос ?

преди 2 години

Къде е тръгНАло БСП с 20 депутата ?Нинова разцепи БСП на 300 парчета , и ПРОГОНИ електората И !Пак питам :КОЙ ПРЕДЛОЖИ НИНОВА от СДС ЗА ЛИДЕР НА БСП ????

16

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен 14 ... Славуца се свързва с ДПС още от времето когато канеше Доган в Шоуто си за да му засвидетелства своето поклонничество, а в отговор на това Доган му споделяше как действат обръчите му от фирми, явно Учиндолският принц който освен Шоумен е и бизнесмен, още тогава е проявил интерес към общият им бизнес..По това време най-оплюваната от Слави политическа фигура беше тази на Борисов и се говореше че в основата на тази неприязън се крие някакъв Мол, който Славунчо не е успял да докопа

15

Анонимен

преди 2 години

1 лв партийна субсидия да изпукат

14

Дзъ

преди 2 години

Някоя партия въобще хареса ли предложението на ИТН за кабинет, че нещо не виждам скачащо от радост

13

Калеко Алеко

преди 2 години

Това не е от кой знае какво значение защото и повечето граждани в България не харесват БСП и това се вижда от изборните резултати ... Партията на акционерите от Бузлуджа и подопечните им червени бабички няма победа в нито един от областните градове в страната, нито пък в Чужбина, нейните гласове доколкото ги има идват от най-малките населени места с най-нискограмотно население, където БСП се конкурира с ДПС ... !!!

12

Hcjcuvjcjc

преди 2 години

Ако ИТН успее да състави правителство, Борисов ще ви се стори като Бяла лястовичка

11

334

преди 2 години

Когато се колебая за нещо, допитвам се до БСП. Ако те не го харесват, аз избирам противното. И се оказвам прав.

10

Ристю и Гнома

преди 2 години

Спокойно ДругарЕ. На следващите избори ще се обединим с БСП и ще сме първа политическа сила.

9

Целта на БСП е да

преди 2 години

не се избере правителство,за да остане служебния кабинет на РР,който най-много устройва БСП,защото е съставен от съидейници на БСП и провежда проБСП политика. ИТН,ДБ,ИСМВ са повече контролирани от чужди фактори,а властта на ИТН надали ще благоприятства преизбирането на РР,който,въпреки различията си с БСП(които са на личностна,кой е по-голям вожд-той или КН,а не на идейна основа).Така че бракът по сметка между КН и РР изисква отхвърляне правителство на която и да е друга партия.

8

Анонимен

преди 2 години

Нарича го задкулисие, защото не му стиска да го нарече с истинското му име - Външно Управление (ВУ).

7

Електра

преди 2 години

Колко са жалки тия болшевишки екстременти, че не можаха да се наредят на софрата, и сега к.вичат. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Славуца, че изджагърка тези червени екстременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен б.олук. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...

6

Анонимен

преди 2 години

Комуниста не е създаден за да харесва някого или нещо,той мрази всеки и всичко,освен парите на другите.

5

Анонимен

преди 2 години

Комуниста не е създаден за да харесва някого или нещо,той мрази всеки и всичко,освен парите на другите.

4

Анонимен

преди 2 години

БСП вече не иска и Корнела, ама тя виси още!

3

Анонимен

преди 2 години

Ами... прави са. За доходите нищо не каза, фантасмагориите за космоса без коментар, Ники, Саня, ромско министърство, пълни глупости. Което пък не означава обаче, че трябва да се върне борисов на власт! В никакъв случай!

2

Електра

преди 2 години

Колко са жалки тия болшевишки екстременти, че не можаха да се наредят на софрата, и сега ***. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Славуца, че изджагърка тези червени екстременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен ***. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...

1

пенсионер

преди 2 години

алоооо , бсп_то , айде стига с тоя цирк . ясно е че искате служебното правителство та фигуранто да управлява . и вие сте в тая постановка . на времето така излъгахте хората със сДС .