9

бай Христо

преди 2 години

До Електра-ексКременти се пише скъпа.Първо се научете да четете,па после драскайте по форумите.

8

глас от тъдява

преди 2 години

Същият участък - около 3 км , тесен със завои и скатове го почнаха края на миналата година и вече полагат асфалта и бетонират отводнителните канали, и нито е главен път , нито международен и без да се снимат с лентички в ръце

7

No Coment

преди 2 години

Старите царе нещо се разшаваха ите покрай резултатите от последните избори.Народа сам тръгна да се затрива,и ини от оня свят не могат да го изтраят.

6

Анонимен

преди 2 години

Тиквата щеше да напълни поне две шкафчинца. Да има за унуките.

5

Анонимен

преди 2 години

Така ще е като средствата за пътна профилактика са в чекмеджетата на ГЕРБ. Пак добре, че няма загинали хора, за които на мутрите не им пука.

4

Анонимен

преди 2 години

И защо за бога, ако е истина, че трябва изграждането на нова отсечка от един километър досега проблема не е решен или друго си е да се биеш в гърдите, че правиш магистрали.

3

Електра

преди 2 години

Колко са жалки тия болшевишки екстременти, че не можаха да се наредят на софрата, и сега к.вичат. Язък им за билбордовете, язък им за напъните. Браво на Славуца, че изджагърка тези червени екстременти от Дай България и мутрите на Костинбродската мутреса, Браво, че Импексовата БСП, дирастия напразно се облизваха. Браво, че ПедеРашков ще е бивш и настоящ червен б.олук. Браво, че идва края на хунтата на Кауна Радеф, Браво, казах го...

2

Евро Дикоф

преди 2 години

Дреме му на Кауня, и неговото каунско правителство...

1

СМЪРТ И РАЗРУХА

преди 2 години

радево време Дами и Господа!