63

IQ 2.28

преди 2 години

Иии от кога "под влияние" е смегчаващо обстоятелство?

62

Анонимен

преди 2 години

Горкият човек, какво ли е преживял, за да се стигне до тази трагедия? Той има нужда от помощ и лечение, не от затвор. Намерете истинските виновници за престъпленията и ги накажете сурово. Кой нормален човек ще извърши тази трагедия, ако не е имал причина?

61

pl

преди 2 години

До сссТочно там етноси няма много в тоя богат квартал. Възможно е и да е бил наркоман. Охранител съм в един мол и съм виждал всякакви ненормалници. Дори един беше запалил огън вътре. Други са влизали голи и т.н. Просто няма система за прибиране на лудите и грижа за тях. Това е.

60

Анонимен

преди 2 години

Най-сурово наказание за подобни ментално увредени рецидивисти ***! Нямат място на тази земя. Кога най-после ще се намери политик с топки да върне смъртното наказание или трябва хората сами да вземат нещата в свои ръце?!?

59

ссс

преди 2 години

Въпросният индивид е от етноса, но тук не го съобщават. Ума ми не го побира как може да си убил човек, да си осъден и да си на свобода да го направиш отново.

58

Анонимен

преди 2 години

МВР на Бойко Ташккв не работи. Отговорността за твоя убийство е на служебното правителство и Румен Радев.

57

Анонимен

преди 2 години

И тези всички с присъди са били в градинката вчера?

56

Анонимен

преди 2 години

Тоа с присъдите що е вънка?

55

Анонимен

преди 2 години

Щом е под въздействие, присъдата му трубва да се утрои.

54

Анонимен

преди 2 години

Отивам си на курилските острови. Красота и прекрас!

53

маркиз дьо саП

преди 2 години

До 62 Ми то за да имаш СВОИ деца се иска първо да имаш жена, и после още някои работи, хайде да не влизам в подробности. Знам и за какво искаш да си осиновиш бежанче, ама хайде пак да не влизам в подробности! Не че ми пука от теб, ама ще има цenзура!

52

Анонимен

преди 2 години

Уволненията в МВР си казват думата.

51

Анонимен

преди 2 години

Отнемане на човешки живот под действието на алкохол, лекарства, наркотици е оправдание и невиновност? Насила ли е станал зависим или по желание? Права имат престъпниците, жертвите могат само да страдат и да загубят живота си. Но животът на престъпника има значение, особено това че е страдал от нещо си е оправдание за условна присъда. Вместо да бъде до живот бившия затворник излежал, после нанесъл тежка травма и доста вероятно убил пак. Благодарение на "добрите" закони и съдии

50

Анонимен

преди 2 години

Как е промяната на Радев и новите партии? Всеки ден убийства, инфлация и цени в тавана по магазините?

49

Убре

преди 2 години

Някъде има ли качена снимка на предполагаемия убиец? Ако все още няма, това не е ли сигнал, че убиецът е от родата на новата министърка на Слави?

48

1-н

преди 2 години

Министерство На вътрешните регистрации.Ако на тоя баба му или майка Му беше седяла на тази пейка пак ли щеше да е така словоохотливНекой арестуван нема ли вече...

47

О хо хо

преди 2 години

Може да е бил, ама МОЖЕ И ДА НЕ Е БИЛ! А ПРОСТО СИ Е ДОЛЕН ПРЕСТЪПНИК И ТОВА НЕ МУ Е ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

46

Додо

преди 2 години

Интетесно, баба Вангя казала ли е, че ще бъдеме управлявани от военен летец и шут-чалгаджия?

45

Обективно

преди 2 години

Убийството ми прилича много на онова в Горна Оряховица, където убиха младо момиче посред бял ден, връщало се от работа - за едно златно синджирче и 20 лв. В чантата. Убиецът беше открит и не беше наркоман, а ц.иг.анин!!!

44

До бездетния

преди 2 години

Вместо да слагаш минусчета и да пишеш безпомощно лузърски коментари, намери си жена и създай деца. Да оставиш след себе си нещо, различно от купчини екскремeнти. И да, бездетни не биват да управляват държавите. Справка - Меркел, Макрон, онази тахтаба Юнкер и много, много други. Просто нямат инвестирам интерес в бъдещето и това е факт, независимо от това, колко минусчета ще ми дадеш.