85

Зомбайо

преди 2 години

Починалите скочили отново? Бийте им по една ваксина в такъв случай на тия починали, та дано спрат да скачат.

84

Анонимен

преди 2 години

Проста аритметика : около 2 милиарда пътуващи за изминалата година , умножено по най - евтиния тест = Х ! Така може да се ориентирате на къде отиват парите и колко много се печели на чужд гръб !

83

Анонимен

преди 2 години

До Премирен но Умен/ Престанете с манипулациите бе антиваксъри. Задайте си въпроса, щом са беплатни ваксините, каква е файдата на фарма компаниите да раздават без печалба. Ако го праваят само от човеколюбие. Както и филантропа Бил Гейц наливащ щедро пари в тях, щото не иска човечеството да се стопи. И всеки живот за него е ценен. Велик!

82

Премирен но Умен

преди 2 години

Скоро и на голяма част от ваксинираните балами ще им дойде акъла. И ще дойдат на наша страна. Те се мислиха че като ги набодат с елитния коктейл, ще се отърват. Вярвайки в това, че склонена главица - сабя не е я сече. Пък и друго си е "безплатното"! И ще ни превъзхождат както навремето партийните членове. Да ама не. Ще видят че ще искат да ги морят с боцкане до края на живота им. Дали е вредно, не знам- и никой не знае. Но тази възможност не е изключена. Само не посягайте на деца и внуци.

81

Тук пак е бал...

преди 2 години

... на антиваксъри. Лошо няма, нека се порадват хората, напоследък броят им намаля по естествени причини, разбираемо е ;)

80

Анонимен

преди 2 години

"'починалите скочиха отново"" баси хоръра - ЖИВИТЕ МЪРТВИ

79

Стига с тоя цирк ей

преди 2 години

Писна ни от лъжите ви , *** такива !

78

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

Пред фактите и боговете мълчат! Ваксините действали и с/у новите щамове-защо тогава повече от ваксинираните в ИЗРАЕЛ са заразени отново?! За всеки нов щам ли трябва да се боцкаме?! Не съм антиваксър,но да се боцкам през 2 месеца ми идва в повече,както и информираното съгласие,за което никой не поема отговорност и е доброволно.Чакаме отговор от специалисти

77

Анонимен

преди 2 години

да спрат тез руснаци по морето, насила от лакомия ще се окепазим. Народа казва ,Лакомо дупе кръв серрее.

76

Анонимен

преди 2 години

ИДВА НОВОТО ВРЕМЕ ! И В НЕГО ЩЕ ВЛЯЗАТ САМО ДУХОВНО ОСЪЗНАТИТЕ ХОРА ! ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЯТ В ЛЮБОВ ! ЗАЩОТОООООО !!! ЗАТОВА СТЕ ТУК ,ДА СЕ УЧИТЕ, ДА ДАВАТЕ, ДА ОБИЧАТЕ ! УЧЕТЕ СЕ ВИЕ СТЕ УЧИНИЦИ ИМАТЕ ГРЕХОВЕ ДА ПЛAЩАТЕ УРОЦИ И КАРМА !В БОЖЕСТВЕНОТ ОЦАРСТВО ИМА ЛЮБОВ СВЕТЛИНА ВЯРА ЧИСТОТО - а вие живеете в тъмнина в ада защото живеете с мисли за болести и сстрах и вируси. В БОГ НЯМА БОЛЕСТИ ИМА ЛЮБОВ ВИСОКИ НИВА НА ВИБРАЦИИ!

75

починалите скочиха о

преди 2 години

идва зомби апокалипсис

74

Анонимен

преди 2 години

БОГ Е ЛЮБОВ И АБСОЛЮТНА СВОБОДА !БОГ Е ЛЮБОВ И АБСОЛЮТНА СВОБОДА !КЪДЕТО Е БОГ НЯМА БОЛЕСТИ И ВИРУСИ! КОГАТО ЧОВЕК ИМА ЧИСТО СЪЗНАНИЕ МИСЛИ ЧУВСТВА ДУМИ ДЕЙСТВИЯ ХРАНА ЖИВОТ - Е ЗДРАВ! КОГАТО НЯМА ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕ В БОГ И Е БОЛЕН ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКИ! ВИРУСИ ВИНАГИ Е ИМАЛО! НАЙ ГОЛЕМИЯТ Е НЕВЕЖЕСТВОТО НА ЧОВЕКА И ТОВА ЧЕ НЕ СЕ РАЗВИВА!ВЯРВАТ В ЕДИН ВИРУС.А НЕ ВЯРВАТ В БОГ НАЙ- МИЛОТО ТЕХНИЯ СЪЗДАТЕЛ! ЗА БОГ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА. ЯДАТ КОЗУНАЦИ ПРАЗНУВАТ ВЕЛИКДЕН И КОЛЕДА А ЗА ОТ ВИРУС ГИ Е СТРАХ

73

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖАТ! ЗА ВСИЧКО ЛЪЖАТ! КАК СЪВРЕМЕННИТЕ ХОРА ДУХОВНО НЕОСЪЗНАТИ на земно ниво не разбраха че всичко се движи по план! Продава се проблем.Негативно се внушава.За нещо което не съществува. Т.е. не е това за което е. Телевизия радио вестници са най лесния начин за манипулация чрез внушение на негативна енергия.Човек от страх се разболява.От Любов се лекува защото любовта е сила.5 G мрежи ,ваксини и масова ваксинация.Отнемане на права свобода манипулиране в целия свят.НОВ СВЕТОВЕН РЕД!

72

Анонимен

преди 2 години

До До72Твоята приятее и от настинка да почине и от катастрофа ,ако така си е избрала преди да се роди в тялото си в този живот! Ако й е определено. Когато насреща стои невеж човек духовно неосъзнат и не знае откъде идва и къде отива и защо е на земята - може да си мисли и да вярва в каквото иска ако ще и това да е един вирус създаден за да ви намалят да ви управляват и ваксинират! Да ви създадат нов световен ред и го правят защото на вас ви харесва да ви тровят с лекарства. БОГ Е ЛЮБОВ!

71

До72

преди 2 години

Слушай,и аз разсъждавах като теб,докато за 8дни не почина моя приятелка,която беше на 69 и не беше боледувала никога.Единственият престой в болница и е при раждане на децата.За нея положиха максимални грижи въвВМА ине можаха да я спасят.Не беше ваксинирана.

70

Анонимен

преди 2 години

Смъртността от Ковид в България показва, че нещо не е наред със здравната система, в момента не е претоварена хич, и пари се наливат и хората си умират без адекватно лечение. Това е .

69

..

преди 2 години

всички сте много отворени, докато не го хванете.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 Всъщност Делтата си е поредния грип пуснат от лабораториите и не е страшен ако ти е ок имунната система, ама ваксарите ще си сърбат попарата, щото им бият биологично оръжие като вакса! Явно сега ще им броят дните! И да не се забравя че само в лабораториите на Файзер има 40000 нови варианти на грип и корона.

67

Пламен

преди 2 години

Хайде стига вече!!! Болести е имало и ще има. Който иска да си седи в къщи! А "здравната система" да не колабира при 6000 заразени, половината, от които от страх!

66

Анонимен

преди 2 години

Махайте лигавниците бе. Действайте, стига само сте коментирали. Виждате, че става все по - зле. И без това заповедта за носенето им е незаконна. Аз не нося. И получавам разбиране почти навсякъде, без КФ и Лидъл, ама те са чужди фирми в БГ и слугуват на "Световния ред".