25

Анонимен

преди 2 години

Гасужа НинОвская е бабушка Мутафова?

24

ЗАХАРЕН МУТРОЛАКЕЙ

преди 2 години

kre ===ПРЕДПОЧИТАМ И АЗ И ВСЕКИ ИЗБИРАТЕЛ НА БСП И ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧЕСТЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН БСП АКО ТРЯБВА ДА Е И ПО-МАЛКО ПРОЦЕНТИ НО ДА Е ОПОЗИЦИЯ НА ГЕРБ И ДПС И НДСВ-СЛАВИ, С ЛИДЕР НИНОВА, ОТКОЛКОТО С ПЕТ ПРОЦЕНТА ПОВЕЧЕ НО ПОРЕДНАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. ДАВАЙ НИНОВА СРУТИ ГЕРБАВАТА ШАЙКА И СЛЕВИ ГЕРБЕСТИЯ ПАТЕРИЧОК, ПА ГЕРБАРИЙ ЗАХАРИЕВ, ГЕРБАРИЯ БУРУДЖИЕВА, ГЕРБАРИЯ ДЪРЕВА ГЕРБО ДЪБОВ И ГЕРБОСЛАВ ГЕРГОВ ВЪОБЩЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ. ЕВАЛА КОРНЕЛИЯ ТАКА СЕ БИЕ МУТРА НА ИЗБОРИ

23

ДААА..

преди 2 години

В МОМЕНТА НИНОВА Е НАЙ ДОБРИЯ ЗНАЩ И МОЖЕЩ ПОЛИТИКИ А ТОЗИ ЗАХАРИЕВ ДА КАЖЕ КАКВО ДО СЕГА Е НАПРАВИЛ ЗА БСП И БЪЛГАРИЯ ХОДИ И ЛАЙ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И САЙТОВЕ - НА ЗЛОБАРИТЕ ВСЕ НИНОВА ИМ Е ВИНОВНА ТОВА Е ЗАЩОТО ВИЖДАТ ЧЕ ТЯ Е МНОГО ПО ДОБРА ОТ ТЯХ СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С НИНОВА ХОРАТА Я ХАРЕСВАТ А ТЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ТОЗИ ЗАХАРИЕВ И ОЩЕ НЯКОИ КАТО НЕГО

22

Анонимен

преди 2 години

Долу *** да идва Жан

21

Г-жа Нинова не е

преди 2 години

г-жа Стихийно бедствие! Г-жа Стихийно бедствие беше Стоянка Мутафова! Г-жа Нинова е недоразумение!

20

Анонимен

преди 2 години

Абе тия миришат вече на смърт,но да си кажат злобите.Закъде бе,дърти комунисти.10 ноември отдавна мина.Заминавай при Коритаров!

19

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИди в страната да видиш колко бедни хора има , някои се самоубиват , поради мизерия , влез в новините и виж. Аз лично бяха свидетел два пъти на хвърлили се мои съседи от съседни блокове , една жена, която с мъка оживя и остана инвалид и едно момче-тинейджър, което почина.

18

Анонимен

преди 2 години

Хайдеее и тоя , ако беше ББ или някой гербер , щеше да докара от пет дола вода, за да убеди хората, че тяхната партия е най-най-най ,даже и лъжат нагло и мажат откровено , а вие удряте по собствената си партия , Бойко даже с дявола ще се съюзи , само да е във властта ,а вие обиждате собствената си партия, така не става! Един *** ви смачка, ако трябва и вие бъдете с прости лозунги!

17

Анонимен

преди 2 години

Захари Захариев е от пантивека в ръководството на БСП. Няма как да харесва Нинова, след като една от задачите на Нинова е да намали боря на столетниците във Висшия Съвет.

16

Анонимен

преди 2 години

Първи ще са ДБ защото само те имат програма свързана точно с протестите,---------------------===================--------------------------Хахахаха ... от 2001 насам го пророкуват това първо място, и не се умориха! Хора с хъс.

15

Анонимен

преди 2 години

До жалкоТова което си написал е нереалистично , даже в София кметовете на ДСБ и ДБ спечелиха кметските места , защото БСП гласуваха за ДБ , а бесепарите са доста повече от ДБ, партиите се бяха наговорили да гласуват за негерберски кметове ан последните избори в София, но герберите(Фандъкова) спечелиха с ромските гласове!

14

Ало

преди 2 години

БСП не е моята партия, нито Нинова ми е любимка, но погледнато обективно; каква вина има тя за този резултат? Жената си говори разумно, но никой не ще да я чуе.Каквото и да каже -- скачат отгоре й.И то нейни хора, партийци.Да, партиите са много и гласовете се разпиляват.Ето, излезе и нова партя Учиндолска.Която , обаче няма партийно поведение , но хората отидоха там.За мен Нинова е разумна.Не разнася ковчези и чували на хората пред вратите.

13

жалко

преди 2 години

Че БСП не стана 4-та, на следващите избори е 100 % гаранция. Първи ще са ДБ защото само те имат програма свързана точно с протестите, втори итн но доста слабо заради глуупостите на дългия, трети герб, 4 дпс и пети БСП с 7-8 %.Ех тогава, предвиждан такъв живот! (като в другите бивши соц. страни, т.е 2 пъти по-добре).

12

Анонимен

преди 2 години

И не се цепете ,а се обединявайте!

11

Анонимен

преди 2 години

Активирайте хората си да агитират и да набират нови членове, млади и на средна възрст! Договаряйте се и с бизнесмени,партии,църквата, институции, НПО-та, с който можете, за лудо работи, за лудо не стой!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Без БСП , ще останем без лява социална партия , която е представител на работническата и средна класа , ще останат само партиите , защитаващи 2-3% богаташи с власт! Ляво БСП трябва да има!

9

Анонимен

преди 2 години

*** и поговори с депесарите , действайте по всякакви направления , а не чакайте!

8

Анонимен

преди 2 години

И бизнесмените ви унищожиха. Ако ИТН или ДПС или ДБ или друга партия ви предложи съюз, приемете го, ГЕРБ казваха , че не са с ДПС и през цялото време работеха с ДПС,Пеевски,а обвиняваха БСП,че е с ДПС ,което не беше вярно, но така ви злепоставяха партията. Нямате и ***,а другите имат. Ако сменяте Нинова, поне я оставете в съвета, без нея, не знам дали ще е по-добре, времето ще покаже, но мисля, че не Нинова е причината за спада на гласовете.

7

Анонимен

преди 2 години

изпоуволниха го отвсякъде от работа - изпоуволниха гИ отвсякъде от работа

6

Анонимен

преди 2 години

БСП не е виновна , герберите следяха хората на БСП , изпоуволниха го отвсякъде от работа, снимаха ги с камери кой влиза и излиза в офисите на БСП, обиждаха ги ,троловете им работиха масово и навсякъде срещу БСП и лявото, някои бесепари бяха избити, те ви смазаха , а бесепарите са кротки, възпитани хора и не реагираха да се защитят, а и може би ги е било страх. Ето така, стъпка по стъпка ви унищожаваха отстрани над 10 години, а не защото БСП имат вина за нещо! Напротив, БСП е една от най-добрите