84

до 92

преди 2 години

Теоретически е така, но ИТН имат само 65 депутата, а им трябват минимум 121, за да минават гласуванията или с други думи трябва им мнозинство и подкрепа. А така напрактика няма как да бъде дълъг живота на НС само със 65 депутата. Да Ви напомня само защо ГЕРБ се задържаха толкова. ГЕРБ имаха 116 депутата 2009г. 84 мандата имаха 2014г. и 95 мандата 2017-2021г. Това са много по- близко като брой депутати до 121 депутата. Тази бройка е важна дори за кворум. Няма ли кворум всичко отива на кино.

83

Чубака

преди 2 години

Голям праз като са победител, хората ги интересува дали, ще се състави правителство, и дали ще си тръгне държавата нормално ... а този неадекватник такова няма да състави, нито пък някой, ще подкрепи налудничавите и популистките му идеи. Славчо-хоум-офиса-а ликува, сбъдна си детската мечта да победи Герб, но за нас хората в БГ предстоят крайно несигурни времена ...

82

Демокрация

преди 2 години

Ами да управлява, а не да се крие.Какво толкова ,като ГЕРБ са вече опозиция.Сега те ще критикуват каквото се прави в държавата.Като се у........е ИТН ще ходим на нови избори.Това е. Искаш не искаш.

81

Веско

преди 2 години

Нека сега г-н Борисов да подкрепи правителството на г-н Трифонов. И да видим дали г-н Трифонов има ду*е да управлява. Или само се вдига пара.

80

анонимен

преди 2 години

Aми това е то-този който не живее в България да определя кой да я управлява.Ето затова мнозина демократични държави не дават такова право,а са въвели принцип на уседналост.Трябва да си живял в страната си известно време през последната година-две за да имаш право да гласуваш.Напълно справедливо!

79

Бойко

преди 2 години

Ако си визионер,подкрепи,частично това правителство което Славуца предлага!

78

Анонимен

преди 2 години

Категоричен колко да е категорично победител? Има Такъв Клозеm имат само 65 депутата. ГЕРБ имаха 116 депутати през 2009г. ГЕРБ имаха 95 депутата в 44 НС или от 2017 до 2021г. Сега Бай Чалга Астронавта имал 64 или 65 депутата и КАТЕГОРИЧО ПОБЕДИЛ. ТЕЗИ ГИ РАЗПРАВЯЙТЕ НА ДЕЧУРЛИГАТА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, ЧЕ САМО ТЯХ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖИТЕ ЩОТО НЕ СА БИЛИ РОДЕНИ 2009, А 2017 СА ЗАЧЕНАТИ.

77

Анонимен

преди 2 години

царя ни остави в наследство бодигарда си.обаче... слави има цели шест бодигарда???

76

Анонимен

преди 2 години

гласуваш за слави, получаваш доган.чака ни нова ,,тройна коалиция,,.важното е,че слави ще пусне на свобода всички метромафиоти.слави трижипков с шестте бодигарда.

75

Киро лъжата

преди 2 години

Когато се държш като потребител в политически маркетинг и чакаш някой да те оправя ще те оправя. *** Ю не се научи 30 години на демокрация, а реват че са демократи. Със седне на кафе и пиене на лоша ракия няма как......Все някой друг му е виновен само не и той.

74

ФАКТ

преди 2 години

Бай *** си заслужава съдбата!!!

73

Анонимен

преди 2 години

С туй машините много лошо бе . Хелектората на Бойко няма как гласува . Нарочно направиха така и докараха разни венецуелци да ни съсипят магистралната държава .Въй .

72

магистралка

преди 2 години

Ся, след Освобождението бивши емигранти са ни създали театър, наука, изкуство и т.н.Щото са видели цивилизация и демокрация. В България на мода са били "Криворазбраната цивилизация" и "Бай ***". Над 100 г. по-късно пак ще се уповаваме на емигрантите да ни обяснят що е това демокрация, пазарна икономика и електронно управление, щото само те са виждали такива. В България нямаме демокрация, имаме феодално стопанство и армия администрация. Те така.

71

123

преди 2 години

Голямото реване за изтеклите "мозъци" в чужбина.... България те иска, А? По-добре въобще да не се връщат никога, а най-добре да нямат право на глас! Ако не, да се връщат у БГ и да се цанят за астронавти, чалгарски ***...

70

Краси

преди 2 години

Ха-ха !Ме да си направи правителство ,ама със 64 депутати как ще го избере?

69

11.07

преди 2 години

НАЙ НАКРАЯ НАТЪМАНИХТЕ ЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ТА УЙЧ.ИНД.ОЛЕЦА. ДА САНЕ НОМЕР ЕДО !РАДЕФ ДА МУ БЕРЕ СРАМА!!

68

Анонимен

преди 2 години

Много ми е кеф . Как ги боли само гербаджийските утреп*** за държавните им службички . Да ние в чужбина сме свободни и гласуваме по съвест .

67

Наблюдател

преди 2 години

От коментарите по-долу разбрах, че най-интелигентни са избирателите в България, защото повече са гласували за ГЕРБ. Верно ли...?!Аз обаче си юисля, че повечето българи са заблудени, мислейки си, че нещо ще се промени чрез избори. Който се е спасил в чужбина да е жив и здрав. Останалите ще се радват на ИТН/ГЕРБ/БСП/ДПС... Все е ДС.Горко ни!!!

66

aa1830

преди 2 години

Голяма категоричност - половин процент - 5 хиляди човека. Dnes.bg аре стига се натискахте

65

edin

преди 2 години

Общо - първи са ИТН, втори ГЕРБ, трети ДБ, четвърти БСП - да, 4ти са, както и бюлетината си - съберете гласовете от БГ и чужбина и това е крайния резултат. Следващият път 5ти, ДПС са на 20 000 гласа само зад тях...