207

Анонимен

преди 2 години

Оставка, съсипахте е тази партия. В нормалните страни щяхте да сте я подали още след местните избори.

206

гост

преди 2 години

Г-жо Нинова , не е ли време за вашата оставка

205

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-жо Нинова,Справедлива,Свободна и Законова България...Чиста и Свята Република!!!

204

Джордж

преди 2 години

Напред към комунизма....но,когато ни узреят главите!

203

Анонимен

преди 2 години

За кое БСП говори тая : За БСП "Бузлуджа" или БСП "Техноимпекс"?

202

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се допуска да се приватизира ББР -- това е единствената банка, която е държавна собственост. Това е много лошо решение на итн и ще доведе до отиването им в девета глуха. Щом това е дестинацията им не можем да им пречим -- нека бъдат еднодневки.

201

Анонимен

преди 2 години

Абе тези с "цирковете", нали уж гледат филми и играят гейминг, или нещо лъжат? Защото тези, които гледат филми от цирково " изкуство" не се интересуват чак толкова?Цирйовете са забавление от времето на соцаиализма?И забавление е силно казано

200

БРАВО НА НИНОВА!

преди 2 години

Нинова като не подкрепи комунистическите чалгари, подкрепя плана на Фигуранта за оставане на служебното правителство във властта до президентските избори,осигуряване втори мандат на Радев, обявяването на България за президентска република, излизане от ЕС и НАТО и влизане в братска Евразия. Чудесен план, само не се знае Байдън дали ще бъде съгласен!

199

Истукан

преди 2 години

Браво на Нинова, е това очаквах да чуя от нея. Нито ГЕРБ, нито ИТН стават.

198

Анонимен

преди 2 години

Браво. Това е правилното решение.

197

Анонимен

преди 2 години

Това си е твой проблем , КУрнелийке, на наглата ти партия. Дреме ми, че сте извън борда, и вие, и гробарите, трябва да сте в затвора. Ясно, че загубилите, ще пи каят кръв, но това е живота. Както е казано:-Колелото на историята се върти. Трябва да свикнете с мисълта , че не можете вечно да лъжете хората и за това ще взимате пари. Вятърът на промяната най-после задуха.

196

Анонимен

преди 2 години

Това не е държава, това е един Цирк.

195

Герговия Г.

преди 2 години

Биволице, свърши си добре работата бспто да бъде навряна в ъгъла.

194

Колев

преди 2 години

Корни се запъва като рак на бързей,без да подозира,че отиваме на избори 2в1 тази есен и като е тръгнало,тя ще загуби още сто и петдесет хиляди симпатизанти.Може да остане с 20-25 депутати,които ще се загубят в някой ъгъл на пленарна зала в НС!

193

gio

преди 2 години

най-после доживях да видя тази анти българска партия в клоаката, където и е мястото.

192

3592

преди 2 години

БСП свиква Национален съвет на 25 юли с коалиционните партньори на който другарката Нинова публично ще си изяде каскета заради поредната загуба и ще го предават на живо по БСТВ.

191

Анонимен

преди 2 години

До 204По интересно е с чия подкрепа БСП ще прокара своите законопроекти.

190

До тролската дружина

преди 2 години

До Анонимен 201: А колко избори трябва да загуби бат'ти Бойко за да му поискат оставката? А Каракачанов, Валери Симеонов? ................................................................. Когато се появи НДСВ на Симеон Сакскобурготски БСП също се оказа трета, но на следващите избори вече позициите се смениха. БСП и сега съвсем не е в неизгодна позиция. Как ще приемат т.н. партии на протеста закони в НС, с чия подкрепа. На БСП или на ГЕРБ и ДПС?

189

Анонимен

преди 2 години

Нинчето е харесах при изказването след изборите, каза че българския народ се е изморил, което е вярно :) Обаче трябваше да почне така, още в началото на кариерата си, не да приказва безсмислици :))

188

Концесия за такси

преди 2 години

До Анонимен: "При концесията освен ,че ще бъдат построени качествено,ще.бъдат и ефективно подържани и за кратки срокове"? И защо? Защо концесионерът да поддържа по-добре. С лош или с добър път таксата все си я взема. Откакто продадохме електро-разпределителните дружества (пак от юпитата на НДСВ) по-добре ли се поддържа ел. мрежата?