8

ikar

преди 2 години

До ДзъА някога готвили ли сте дивеч? Това месо задължително се маринова, особено ако е от диво прасе, иначе ще има да го чакате докато стане

7

отвратен

преди 2 години

Месото го сложете завинаги в рамка или в задния двор!

6

Анонимен

преди 2 години

И аз се чудя, какви са тези киснения по два дена с някакви миризливи марини все пак през това време месото си старее и вече не е прясно, а и няма особенна разлика от това непосредствено овкусено преди приготвяне. А за колбасите си е вярно, пълни са с химии и соя, преди години един човек от браншна се беше изказал, че едва ли не фирмите се състезавали, кой ще направи по-добра имитация но колбас без месо вътре.

5

Истината

преди 2 години

Всички колбаси са категоризирани като концертен категория 1 наравно с тютюнопушенето. Затова има и бум на рак на дебелото черво - евтини колбаси. Ето защо в развития свят хората не само намаляват, но и спират консумацията на месо. Факти, могат да се проверят. Всеки сам избира кое му е по-важно - г*за или здравето.

4

ШибиРиби

преди 2 години

Преди да пека пуйката и давам едноИбане, пълня е със семе гъст джус и чак тогава я мятам да са пече. Жената много я обича

3

Дзъ

преди 2 години

Прясното месо няма нужда от мариноване. Само мъ р ша се маринова, за да не те удари миризмата в челото

2

печем месо

преди 2 години

с грешки без грешки, няма по-вкусна храна от печено месо!

1

Тикваров

преди 2 години

Аз грешки не допускам. Месокомбинатите работят.