515

Анонимен

преди 2 години

Ще има правителство на ИТН , ама като цъфнат налъмите.

514

Анонимен

преди 2 години

До ИстуканПокани Бокича като си мислеше че няма да се отзове на поканата, Боко понеже го знае каква ми шка е, отиде и.....дългуча му излиза подметките :))))

513

Истукан

преди 2 години

Слави избра най-неподходящ премиер, а именно Николай Василев, който беше министър на царя.

512

Българин

преди 2 години

Има ли нещо, до което се е докоснал Учен"долският Корифей, и да не се е превърнало в извратено порно! От страхотни музиканти направи ...чалгаджии! От кадърни сценаристи ги превърна във фабрика за евтин цинизъм! Балета ги превърна в *** ! Та и тези "експерти не знаят какво ги очаква! Всъщност , Дългия си играе ролята в полза на говорителя на Черепа...Фигуранта ***!

511

Анонимен

преди 2 години

в момента Слави се държи досущ като ранният Борисов,арогантен и нагъл ,освен неговото АЗ друго няма значение...

510

Свиня

преди 2 години

От много години за първи път се появява някаква алтернатива но ...пппростака си го влече чалгата и това е....те ви пари няма да видие *** шоуто от шоу мена плешив ви е гарантирано......

509

Анонимен

преди 2 години

ИТН - Има Такива Негодници.

508

Свиня

преди 2 години

31 годишна високо образована пикла означава саксийни прелестно цвета и дотам а направиш течение а повехнало....тттъпия чалгар не знае че експерт и лидер с ръководни качества са различни неща....за да ръководиш успешно министерство трябва да владееш същината на работата да имаш огромен опит с упавление на хора....и самочувствие да държиш на неправомерен натиск...той сложил ученички да чистят авгиевите обори на държавата дето лопата не са виждали....който е гласувал за тиквеника мое си удари един

507

Отговор

преди 2 години

До 572 Имахме "инвестиции", но само в имоти, банки, хотели, и всъщност ,върнаха и изпраха изнесените от България пари! Що не ми припомниш за инвестиции в реално производство, защото аз не се сещам!

506

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 572Знам ги нещата, не се притеснявай за това :)) Еврото като курс, има по висока стойност от долара, обясни как е по изгодно за държавния ни дълг :)))) Само с диплома не стават работите, трябва да си в час :)

505

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 571Цената се вдигна по няколко причини, 1-во получиха лиценз за мобилен оператор, 2-ро направиха някои модернизации, по-голямата част от старите централи ги изхвърлиха, като освободиха и доста персонал, работех по това време в БТК, и знама каква кашотевица имаше, въпросната печалба беше само на хартия, щото имаше сумати несъбрани сметки, оспорени сметки в съда, просрочени и несъбираеми вземания, които счетоводно се водеха актив, но само на хартия

504

profetey

преди 2 години

Е, сега ще си проличи кой влиза в парламента за да работи и кой за финансова облага. Ако искаме да имаме редовно правилство с този парламент, то това е единствения вариант. Герб, БСП и ДПС никой няма да ги подкрепи, Демократите и ИМВ - дори да получат мандат - с преговори не могат съставят правителство без да влязат в схеми. Ако партиите искат правилство - подкрепя ИТН и парламента го контролира. Иначе нови избори. Колкото и да е добро служебното правителство - без парламент няма контрол.

503

Ася

преди 2 години

Ей мутро,вземи да се скриеш и не се занимавай с неща за които нямаш акъл.Ти никога няма да се освободиш от мутренските си мислене да рекетираш хората.Чудиш се Как да си разнообразявш скапания живот за да скапеш и нашия.Изчезвай,че достатъчно омърсите всичко

502

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 569Ами всъщност времето показа, че сделката за дълга е била доста добра, не очаквам ти да знаеш тези подробности, просто по памет говориш някакви заучени фрази.Приключвам и няма да споря повече, само отбелязвам фактите, при Царя имахме в пъти повече инвестиции от колкото сега, бяхме на около 35 място по свобода на словото, държавната администрация беше наполовината численост от сега, това са проверими факти ! За мен, това беше едно от най-успешните правителства за последните 30 г.

501

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 566 Говорим дали е платена цената на компанията или чрез подставени лица и офшорка регистрирана няколко месеца преди сделката е взета цена в пъти под пазарната. И съответно целите скандали и съмнения за корупция. Как така за година цената се вдигна до 2 милиарда?

500

Анонимен

преди 2 години

"УМ ЦАРУВА , УМ РОБУВА , УМ ПАТКИ ПАСЕ" . Ха сега познайте къде му е мястото на Слави в тази народна мъдрост.

499

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 559Милен Велчев е още по голем "интелектуалец" от Ники Умното :)) Нали той ни обърна държавния дълг от долари в евро, уж било по изгодно за България, смех в залата :))) Да не говоря за хотелчето му на курортите, както и деспотичната му майка :))

498

Гошо

преди 2 години

Слави, голяма лъжа се оказа. Но няма да мине номера

497

Анонимен

преди 2 години

Слвчо, спечели ме с този ход за правителство. Разбуни гнездото на осите и свали маските на протестърите и БСП. Всеки разбра, че драпат за министерски кресла, без значение какво говорят. Хич да не ти пука.

496

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 563Ако на БТК бяха замотали още малко приватизацията немаше да вземат и 1$, само ще ти кажа, като човек който е работил там, че 90 % от централите бяха система А-29, разработена от Сименс през 1929 година, факс неможеше да се пусне като хората, само разходите за подръжка на тия централи беше от порядъка на няколко стотин милиона на година, а по-това време на пазара в Европа вече бяха изкарани доста други телекоми за приватизация, а и те нямаха нито лиценз нито капацитет за мобилна