73

Анонимен

преди 2 години

Става като във филм на ужасите.Но тук лошите са с преднина.

72

смешник

преди 2 години

май май ще ни гонят от ес с тия ценности няма се разберем.преди 1100г не сме се разбрали със разврата в католическия свят ся нищо не се е променило

71

БПФ

преди 2 години

Луфтханза 2023 година:Самолетът, летейки, изведнъж се обръща с коремът нагоре, пътниците пищят и масово правят мозайки... брадата стюардеса реве с басов глас:- Млъквайте, вие там, стига сте *** !!! Пилотката има хрема и си слага капки в носът !!!

70

БПФ

преди 2 години

Срам и позор !!! 99% нормални хора, са принудени да се съобразяват с 1% изр0ди !!!

69

Анонимен

преди 2 години

Защо не им направят една държава на тези да видим колко време ще съществува.Интересно ще бъде да видим каква икономика ще развият,какъв стандарт,какво ще се хранят,как ще се лекуват и най-интересното-как ще се размножават.😆😂🤣

68

Анонимен

преди 2 години

Добре де, аз се чувствам като еднорог божество, за мен ще има ли поздрав? Искам да се чувствам и аз приет на борда иначе това е направо за съд зазщото не ме зачитат.Искам всички да ми викат кон вихрогон, еднорог бог и после едно добро утро

67

11

преди 2 години

До JFK---- Аве верно ве - от тия едните се прават на жени, другите са правят на мъже - пак са си дами и господа. Тогава кво искат тия креетени.

66

До JFK

преди 2 години

Насочено против това да има разпождане, ащото планетата е пренаселена!!!!

65

Анонимен

преди 2 години

Боже, отърви ни по-бързо от мъките! Болните мозъци лека-полека взимат властта, а ние сме съгласни като група овце

64

JFK

преди 2 години

Анонса на тия е ялов колкото и идеята им,Поради простата причина няма полово неутрални , даже сбърканите се чувстват противоположни, тоест -shemale ,или на бг. госпожин. :) .... незнам как се вика на жена дето иска да е мъж... но няма значение... мъж дето се облича кат ожена , си е дама,... другото зоба хормони и има брада, демек е господин.Към кого е насочено неутралното питам аз !

63

Колкото и да си

преди 2 години

кълчим езика, за да сме "полово неутрални", кяма как да излъжем природата. Дете се зачева от "дама" и "господин", т.е. от яйцеклетка и сперматозоид. До раждането си има нужда от подходяща среда, т.е. от матка, за да стане жизнеспособно. Така че оставете "другите полове" да се размножават, както намерят за добре, и не намесвайте "дамите и господата", щом излизат от мода.

62

Анонимен

преди 2 години

Е,как нали се самообявяли кои са и както такива така ги записали,като такива дори по имена,пол,облекла,обноски,обращения както се изисква за записване,попълване на формуляри,представяне изисквани сертификати за тест,ваксиниране,плащане,доплащане,летищни услуги с придружаване,чекиране,гранични,митнически,проверки,декларации срещу които трябва да се отзовават на обращения поименно,пол за представа и представителност относно облекла,обноски,и навсякъде да се представят мъж,жена,а в салона вече не.

61

Анонимен

преди 2 години

Съвсем изперкаха по тази либерастия... Трябва със зъби и нокти да се борим да не започнат да въвеждат такива безумия и при нас!!!!!

60

ник

преди 2 години

Обръщението към пътниците би трябвало да бъде :Meine Damen und Herren и уважаеми *** , willkommen an Bord!

59

Анонимен

преди 2 години

Едно време след ВСВ старите хора имаха един лаф,, Какво гледаш като изпаднал германец'' Е, тия сегашните германци са два пъти по изпаднали от тогава.

58

Анонимен

преди 2 години

Адолфе на кого ни остави ?!?!

57

Анонимен

преди 2 години

Тази новина би трябвало да се харесва на всички ваксинирани. Все пак се прави от компания в цивилизована държава, а не от бай ***, значи е нещо много хубаво и за наше добро. Нали на Запад били много умни и много богати и се ваксинирали, значи и ние трябвало да се ваксинираме. Ами тогава трябва да има джендеризъм и при нас според ваксинираните. Щом на Запад го подкрепят, значи трябва да е нещо много готино. Някой ваксър няма ли да изкаже мнение по въпроса?

56

Анонимен

преди 2 години

Отдавна ви казвам че Германия е сгънала сергията и е паднала в коленете на световната либерастия. Много жалко, но е факт. Либерастията е РАК за всяко общество, който трябва да се изреже и отстрани.

55

Анонимен

преди 2 години

Да беше жив Хитлер да видят те как ще се обръщат.

54

демокрация на обратн

преди 2 години

Диктатура на малцинствата. Полови, етнически, религиозни... секви.