25

Анонимен

преди 2 години

"Има една държава, в която цялото население бе ваксинирано със Спутник V, никой не се разболя и нямаше нито един страничен ефект! Е, малка е, но напълно достатъчна за статистика. Казва се Сан-Марино." Няма такова нещо. Разпространяваш фейк нюз, пробутвани от руските държавни медии.

24

Анонимен

преди 2 години

аз гледах новините преди малко по руската тв нищо подобно не казаха.....

23

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде където демокрацията процъфтява мерките са такива. Да живее демократичният строй във всички планети във вселената.

22

Анонимен

преди 2 години

780 починали за ден - така става, когато ваксинираните с две дози са само 13%.

21

Да знаете!

преди 2 години

Има една държава, в която цялото население бе ваксинирано със Спутник V, никой не се разболя и нямаше нито един страничен ефект! Е, малка е, но напълно достатъчна за статистика. Казва се Сан-Марино.

20

До анонимна 20

преди 2 години

Върни се и прочети текста ми отново! Укроти бясната си антируска ярост1 Ще го разплача, защото заслужава! Такова ще му наговоря, че ще плаче! Това не е българин! Аз съм българин от 14 века! Моите предци са се били за България! Българите сме народ благороден и благодарен! А ти не рипай, смешен и жалък си! Един съвет - не се закачай с хора, които не познаваш! А, дай пример за деянията на кървавия диктатор Путин! Нека науча нещо ново от теб, толкова си умничък!

19

Някой си

преди 2 години

Всички лъжат! Всеки обаче дали е русофил или русофоб вярва на едните или другите и взаимно се оплюват. При толкова контролирана информация и *** едва ли някой може да се ориентира каква е реалността!

18

Анонимен

преди 2 години

Нали даваха клип как едни руски баби-тетки правиха маги да няма Ковид?Какво стана?Това е направено в лаборатория от човек бе!Кога щеим стане ясно на някои????!!!!!!

17

фалшива новина

преди 2 години

това при комунизма не може да стане ! за отчитането става въпрос :)

16

Анонимен

преди 2 години

До До Ха-ха-ха "Ако те срещна ще плачеш!" Ти руснак ли си? Разбирам да си руснак, да изпадаш в неконтролирана ярост, че чак и заплахи да отправяш (не, че някой го е страх от паллячо като теб). Защо не изпадаш в същата ярост, когато кървавия диктатор Путин мачка и убива народа си и не само? Чел съм те под статии за мизериите на руснаците да ги защитаваш пак със същата пяна на уста, нищо, че потърпевшите са били многобройни.

15

до 7

преди 2 години

Защото в Англия има 33хил. нови случая и 26!!! починали за деня. Правиш ли разлика? Нали ваксините не помагали? Напротив - правят точно това, за което ги рекламират - предпазват те от усложнения и евентуална смърт...иначе, да, може да се заразиш, но го изкарваш ЖИВ!

14

Истукан

преди 2 години

Това е само от тъпите руски ваксини, които морят руския народ. В Българя защо няма толкова много починали? Българинът е толкова глупав да се ваксинира като руснаците.

13

До Ха-ха-ха, пэдэраз

преди 2 години

Трябва да си пълен ненормалник да се хилиш истерично, когато става дума за смърт на хора! Хкрементче, освен Русия има 200+ страни. Защо тук пише само за Русия? А как е в Индия, Индонезия, Мексико, Бразилия? В UK? Хили се, ***! Ако те срещна ще плачеш!

12

до 15

преди 2 години

Куот такоа!Ко?Нйе!Куга?

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "Е извинете ама първи в света имаха ваксина." Ко речИ?

10

Анонимен

преди 2 години

Е извинете ама първи в света имаха ваксина.Как да коментираме повече?!

9

Ха-ха-ха

преди 2 години

Русофилчета, какво става с великия Спутник V, наистина действа много благоприятно на коронавируса.

8

Анонимен

преди 2 години

До в Англия ". Защо няма новини за Англия?" Щото англичаните имат минимален брой починали, за разлика от руснаците.

7

Анонимен

преди 2 години

Това е по официалните лъжи на Кремъл. Общоизвестно е, че през миналата година къртеха световни рекорди, просто съобщаваха за 1/3 от жертвите. Иначе тия от 5 дни са над 700 , тъй че всеки ден им беше нов "рекорд" по официални данни, а кмета на Мсоква буквално всеки ден повтаря, как положението се е "стабилизирало".

6

Анонимен

преди 2 години

До 7: щот избягаха от ес