15

КРУМ

преди 2 години

Чалгарите се взеха много насериозно.....Само за астронавтите..трябваше да онагледят изказването на мазния чалгар със скеч../примерно Ванката и една от *** балерини със скафандри...а водач на аероплана....северномакедонец....тогава щяха да са по-убедителни...Смешници...

14

Гледна точка

преди 2 години

До 10. Хе-хе, ти добре ли си бе, шушляк? Ами че ЦИК е на радеф и протестърите и почти цялата е против ГЕРБ.Какви глу.пости бълнуваш да нагласят резултата за Бойко?

13

1984

преди 2 години

Колко хиляди километра има между София и софийски окръг, че книжата пътуват два дни? Или техниците на ЦИК са некадърни и не могат да стъкмят исканите изборни резултати, въпреки барнатата програма на машините? Считам, че за Чалгуца Простаков не са гласували повече от няколко хиляди човека. Лично аз познавам само един... Странно е, че Славуца обяви правителство преди ЦИК да обяви официалните резултати. Вероятно е сигурен защото познава шмекерите, ЦИК-джиите и спецовете на фалшификати?

12

Состин

преди 2 години

*** мааа, тия пеша да ги беха донесли до сега хахахахах, нооо изборите са честне бе кво и ще ходим на лунатааааа

11

Анонимен

преди 2 години

"A защо в сайта на ЦИК пише, че са обработени 100% от протоколите от тези два избирателни района?"Защото новините в този сайта пак са от преди 2 дена.

10

Активист на БСП

преди 2 години

Па Софийска област е далече!!? Хихихихихихииии

9

Анонимен

преди 2 години

Чакат те... чудят се как да ги манипулират. С гълъби ли ги носят? За 5 часа успяха да обработят 70% протоколи. Остана 1 % за обработка и го чакаме 24 часа вече. Така ще ги наместят, че комуниста бойко да спечели със 100 - 200 гласа.

8

Анонимен

преди 2 години

A защо в сайта на ЦИК пише, че са обработени 100% от протоколите от тези два избирателни района?

7

House M.D.

преди 2 години

А гласовете от чужбина?

6

Я да видим

преди 2 години

кои са калинките в Софийска област и колко от тях са в организацията на изборите. Бурга с приключи с изборите към 02 ч. сутринта и предаде всички документи в ЦИК до обяд. Естествен е въпросът София област по - далече ли е или просто резултатите не са по нрава на калинките. Мисля, че отговорът го знаем всички.

5

Dinosaurus

преди 2 години

Ау, софийска област и Шумен не са гласували за протестъри и чалгопитеци, ами сега! Ако Славундъра загуби 0.2% та си преднина? Кощмар, ако съвсем се изравнят с ББ? Явно на Герб мизата е била по-висока или Дългия е решил, че ще го изберат по любов. Нали не смятате, че тези избори хич не са купени, ама ИТН разчитаха на г**омиячите в чужбина. За без пари, малко чалга и големи четки не се получи. На шеф на СИК в GB се плащат по 800 лв народна пара за един ден, а са над 100 секции, честито

4

Анонимен

преди 2 години

За съжаление в Шумен и София ни чака много неприятна изненада от резултатите на изборите в полза на дебелия свинкс тиква Бойко Борисов

3

Честния

преди 2 години

Къде е фигуранта дето реве за честни избори.шапкарсмотан

2

само славиту и тошку

преди 2 години

ами чакат , все пак гласовете трябва да се подредят . ама първо да се разберат за парите , явно на някой са му малко .

1

Наблюдателен

преди 2 години

Е те с каруца да бяха тръгнали от Софийска област за София от неделя до сега - щяха да стигнат !