56

Анонимен

преди 2 години

Мошениците никога не свършват, но руската полиция сериозно работи за разкриването и задържането на заподозряни в производството и продажбата на фалшиви сертификати.

55

Койчо

преди 2 години

В тубата:Що е то задължителна ваксина против Covid-19 в интервю с адвокат Милен Пенев

54

Анонимен

преди 2 години

То и българите се ослушват ама това не значи, че ваксините не са хубави.

53

Спутинка 50

преди 2 години

Спутника е същата като ВаксЗавриСиЯ, т.е. Астрата. Да не са луди да си бият това гавно руснаците. А шефа на Гамалея е един мазен, гадорийски еврейн, който само като го видиш и ти става ясно, че е вещер.

52

До Анонимен 56

преди 2 години

Смеят ли да кажат.Щом те самите не щат да се ваксинират, значи не е чак толкова хубава!

51

Анонимен

преди 2 години

Руснаците работят по рнк ваксина, но нещо не успяват още.

50

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не публикуват никога цялата информация. За тях спутник е символ на международен престиж.

49

Анонимен

преди 2 години

От руските ваксини до сега няма нито един случай на странични ефекти извън очакваните, и нито един смъртен случай.

48

Анонимен

преди 2 години

Повече ваксинирани са умрели от Пфайзер, отколкото от АстраЗенека

47

Анонимен

преди 2 години

Руснаците пак само гледат от Запада, но се чудят как да го извъртят на политика, да не излезе, че ограничават "правата" на руснаците.. Резултата ще е както всички предни пъти: ще лъжат само себе си и ще грузнат дървото, щото са големи "политици". Особено оня с високите токчета влюбен в Лукашенко. :)))))

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "В Белгия лекарите отказват да лекуват неваксинирани. Дори не питат за ковид-паспорт, още преди да приемат пациента проверяват в националната база данни дали е ваксиниран, и ако не е, го отпращат без да му оказват медицинска помощ." Така трябва да стане и в България. :))))

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "във франция са въвели закон за санитарен паспорт ако не си се ваксинирал с отрова против ковид нямаш право да работиш да пътуваш да посищаваш болници и прочее" Французите ЗАТОВА са ми идоли (заедно в германците). Щото мачкат неграмотността БЕЗМИЛОСТНО :))))

44

Анонимен

преди 2 години

Бааа.. колко *** трябва да си и спрял развитието си,за да си сложиш ваксина- ОТРОВА в тялото. Колко *** трябва да си да вярваш на един вирус,а да не вярваш на БОГ - ТВОЯТ СЪЗДАТЕЛ НАЙ - МИЛОТО И НАЙ ГОЛЕМИЯТ ЛЕЧИТЕЛ!творец висш разум създател на душите и всичко. В своето обикновено човешко съзнание хората не знаят защото им е изтрито от съзнанието всичко. Имат уроци грехове и карма.

43

Анонимен

преди 2 години

Русия реализира рекордни печалби от петрол и газ, цените на които през юни ще достигнат най-висока стойност от първото тримесечие на миналата година.

42

Анонимен

преди 2 години

във франция са въвели закон за санитарен паспорт ако не си се ваксинирал с отрова против ковид нямаш право да работиш да пътуваш да посищаваш болници и прочее до 12-години има големи протести във франция

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 "А как е състоянието на демокрафията в членката на ЕС и НАТО, американската партньорка България?" Чудесно е. :)))) Бездетни и малодетни са главно бедняци русофили, които така или иначе теглят страната назад. Двойна полза от развиващата се ситуация има в България: елиминиране на русфилите и нарастване на нормалните. :)))

40

Анонимен

преди 2 години

На спотовия пазар цените на газа в Европа са пробили психологическия праг от 400 долара за хиляда кубически метра. Юлските фючърси за газ скочиха до 414 долара веднага след неуспеха на украинския търг да резервират допълнителен транзитен капацитет за юли тази седмица. Никой не иска да изпомпва газ през украинския тръбопровод. Всъщност, разбира се, надеждата на Украйна беше и остава само на Газпром. Но той също реши да не поема допълнителни обеми на изпомпване. Това, разбира се, е нестандартна ситуация: обикновено цените на газа през зимата са по-високи, отколкото през лятото. И не обратното.

39

Анонимен

преди 2 години

Възможен е още по-стръмен ръст на цените на тока и парното.

38

Анонимен

преди 2 години

Държави като Франция винаги са ни давани за пример. Нека последваме примера им ...и да си гилотинираме политиците. Как мислите, цветни или бели ще обесят Макарона?

37

:)))

преди 2 години

До Анонимен 41 Пак да обясним за неразбралите: франсетата ще протестират и ако кроасаните почнат да ги правят с по-малко масло :) Между другото,сред франсетата има значитела група елементи, които само търсят повод да се "включат" в безредици,главно от някои предградия. Затова редовно и обикновени протести прерастват в бойни зони с горящи автомобили. Това не означава,че Франция като цяло стои зад такива позиции. А сега са още по-недоволни тия, защото подкрепяната от Путин Льо Пен гризна дървото