78

La France

преди 2 години

Макрон е най-добрия политик в Европа от Де Гол насам. Да живее Велика Франция!

77

Анонимен

преди 2 години

Макрон е едно недоразумение и некадърност.

76

Анонимен

преди 2 години

До 85 - Няма да им се размине затвор до живот на тези престъпници с ваксините. А някъде и електрически стол. Такава гавра с човечеството светът не помни. Аз съм за това, слугинските медии и псевдо докторите да опандизят също. И да ги накарат да повърнат спечеленото.

75

Анонимен

преди 2 години

"Повече от 900 000 души във Франция се втурнаха да планират ваксинация снощи, след като президентът предупреди, че ще бъдат наложени ограничения за всички"Ееех това ми напомня за младостта и комсомолските организации, където се натискахме да влезем, щото иначе, дебела тояга за цял живот. Та и за роднините ни. Нека не само ние, но и западняците вкусят от комунизма. Да живей непобедимата ККП.Ама без кръв, няма да я вземат и там. Та да видим кой, кого.

74

ББ

преди 2 години

лицемерно и безпомощно налагате...ок а кога отговорност...и кой ни убива през вируса?Къде спахти и му го позволихте?Какво да очакваме след Ковида???демонстрирайки безпомощност...с какво ще ни убиват утре???с какво ще убиват децата ни?внуците ни?как ще продължим напред?...вашето е лицемерие и слабост!!!

73

Макарона е жалък

преди 2 години

Петерунгел! Водач налагащ такива правила срещу хората си е слуга на сатаната! Рядко противен нелицеприятник! Имам усещането че и сливи Трифонов ще ни продаде така,той си е бил лопата,и такъв ще си остане!

72

До 71

преди 2 години

Ти пък кой си да казваш кой да сѐ ваксва и какви рестрикциѝ да има за не боцнатите?! Ти нали си се боцнал и си защитен,къв ти е проблема бе хибрид??? ВИЕ ПЪЗЛЬоВЦИ СТЕ МРЕЛИ ОТ СТЮрАХ да не загубите жалките си свободи!жалки= в ресторант,но само седнали ,сякаш вирроса е като дебнещ дух! МИШКИ!

71

Кво да кажа...

преди 2 години

Уплашени ОВЦЕ!!!!

70

IT-спец

преди 2 години

не ходя по кина и театри, имам огромен 4К тв със супер стерео у дома, за ресторантите .. ок, ходя ама добре че живея в Исландия и нямаме ограничения че там при бай ***.нгау във Франция си е най-зле ....

69

Овчара

преди 2 години

Подкара стадото. Франсетата не са това, което са били преди очевидно имного жалко!

68

Щирлиц

преди 2 години

Свобода,братство,равенство!Френските гои вече са свободни,равно ваксинирани,предстои и братски да бъдат оскубани.

67

Анонимен

преди 2 години

Театрите изложбите, кината и др. зали и салони (фризьорски, масажни, шивашки) и др. и др. нека си прашасват и паяжинясват барабар с ресторантите до свършека на набедената пандемия

66

Анонимен

преди 2 години

Гответе се за революция.

65

Анонимен

преди 2 години

Ако някой лекар не иска да се ваксинират трябва да му отнемат правата да работи.

64

Анонимен

преди 2 години

Може да се подигравате,но във Франция има държавници и хора ,не е като у нас,да не им дреме за нищо,а само да пълнят джобове и чекмеджета с пари и злато.Това което прави Макрон е в интерес на всички от Франция.Не може заради дървени философи и страхливци ,аз да съм затворен и дома с месеци и да не знам дали ще се върна на работа.

63

Анонимен

преди 2 години

Който иска хотел,кино,бар ,дискотека,преглед при лекар трябва да е ваксиниран.Това трябва и у нас да стане.А ако лекари сила да работи да се ваксинират иначе да му се отнемат правата.За съжаление у нас се правят много фалшификати и се издават и документ за ваксина ,като лекаря изхвърля дозата в мивката.Трябва сериозни мерки,иначе философи бол и вярващи във конспирации и врачуване и магии.

62

Анонимен

преди 2 години

Направил ли го е Макрон ,ще го направят и в другите страни,вижда се че работи.Ние нямаме политик като Макрон,който да каже,който не е ваксиниран няма да ходи на ресторант,кино,театър ,на хотел и т..н.Нашите треперят на неуките хора.

61

Антонио Ресио

преди 2 години

Аз чакам да ме уволнят, да видим кой ще работи ;) Накрая ще ми изпишат вежди :)

60

Анонимен

преди 2 години

Слави недей така бе, нали каза за Монд че Макрон ти е идол?

59

Анонимен

преди 2 години

3,2 милиарда ваксинирани на земята . Но не и българите. Ще се самоизтребим заради страховете си.