227

Българин

преди 2 години

Кабинетът на ИТН ще бъде подкрепен от ГЕРБ и ще мине. За Герб е най-важно това безвремие на служебна безотговорност да спре и да започне обратното броене от 1 година на ИТН. Една година е времето, след което ИТН няма да имат и 1% обществена подкрепа.

226

Анонимен

преди 2 години

без добро образование.татуиран.чалгаджия.без семейство.без жена и деца.тоя ли си избрахте.че и болен .е хак да ви е!

225

Анонимен

преди 2 години

Тия коментатори са некви смешници... Искал цялата власт... ми колко да иска? Само 1/4 ли?Да управлява тогава Нинова, с 1/7 от властта, да я видим.

224

Анонимен

преди 2 години

Единствения добър ход е партиите да подкрепят правителство на Трифонов в първия момент и после да го удавят след 2-3 месеца! Манолова и Иванов са с пръст в устата,за Нинова и ДПС Слави е излишен,за ГЕРБ - един по малко!

223

Анонимен

преди 2 години

А бе като гледам,Трифонов не бърза и ще чака трети избори. Времето ще играе за него. Служебния кабинет на Радев ще продължи да работи против ГЕРБ преди всичко и Трифонов разчита че ще привлече още гласове оттук и оттам покрай избора за президент!

222

Анонимен

преди 2 години

Искам трети избори. Кефят ме машините!

221

ИТН

преди 2 години

За мен като избирател на Слави е много по-важно да изпратим македонец в Космоса, отколкото да се строят в България нови пътища и магистрали.

220

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли колко е 24% от 30% ?Някъде към 8% от имащите право на глас.

219

Анонимен

преди 2 години

Радев окончателно разби държавата.

218

Анонимен

преди 2 години

Славчо иска да докаже че всичко са маскари и да ходим на избори 2 в 1 където очаква да бъде избран за президент с протестния вот.

217

Историята се повтаря

преди 2 години

Историята започва да се повтаря. Бойко също започна без коалиция. На втори мандат ГЕРБ в коалиция с пишман реформаторите и АБВ (Слави с ДБ и ИМВ). На трети мандат Бойко с пишман патриотите и ДПС- скрита патерица (Слави засега неизвестно и ДПС- скрита патерица). Разликата тепърва ще я търсим.

216

Анонимен

преди 2 години

Поне да го омъжат.

215

Анонимен

преди 2 години

Едно Ферари с цвят зелен....

214

Анонимен

преди 2 години

ИТН - И Така Нататък.....Кои умопомрачени го допуснаха.Сороспроект.Сега няма отърване.От трън,та на глог.Отворено общество е в България от '73.Шоумени в политиката,а тя е садо-мазо шоу за зганта.Политици-комици и обратно.Аплодисменти!"Какво му трябва на човека..."

213

Анонимен

преди 2 години

Шоуто на слави отдавна умря и хората гласували за това недоразумение трябва най после да го разберат. Чакат трети избори

212

Петърчо

преди 2 години

Това предложение на Славчо е обида за всички които са гласували за него. Нима ще ми кажете че избирателите му гласуваха да се върне тройната коалиция?Независимо от това че предложението е направено с идеята никой да не го приеме и отново да има избори то показва какво мисли Славчо за тези които му дадоха доверие. Той ще харчи парите на суверена за да лекува комплексите си и да прави реклама на Радев а на есен отново на избори за да може най-накрая да управлява като диктатор без да прави коалиции

211

Анонимен

преди 2 години

Вотът зад граница е манипулиран в полза на ИТН

210

Анонимен

преди 2 години

Земля в илюминаторе, земля в илюминаторе.А Славчо в безтегловност е, а Славчо в безтегловност е.Наяве и насън :):):):):)

209

Профанизираните

преди 2 години

елементи,готвещи за НС чалготека с яйца и домати с кючеци и маанета,няма да разберат грешката си.Те толкова знаят,толкова могат.За съжаление свестната и интелигентна част от избирателите,тези на ДБ,се намират под доминацията на шорошовите НПО,които за да се докопат до властта,влиза в съюз с отвратителни безидейни формации и подкрепят тяхната налудничава политика.От така съшития политически Франкенщайн БГ няма да спечели,а ще загуби дори оспорваните постижения на старата власт.Е,за малко.

208

Анонимен

преди 2 години

Македонците искат да има македонец в космоса, какви нови избори преди да е изпълнено обещанието на Славчо.