8

Анонимен

преди 2 години

И защо казваш е съдийски отбор Дания?! Може би защото съдията ги закла на полуфинала?! Съдийският отбор на това ЕП беше Англия,а Дания най-приятната изненада.

7

Анонимен

преди 2 години

Дано и Лудогорец да се класира довечера

6

Анонимен

преди 2 години

Слабо първенство, слабо съдийство и много слаби отбори. Турция, Франция, Германия, Полша и Македония изненадаха неприятно. Белгия, Холандия , Швеция, Словакия и Португалия почнаха добре, но накрая играха слабо. Испания игра слабо в началото и все по-добри, но накрая ги резнаха судиите.Италия и Дания бяха съдийски отбори. Англия, Русия и Хървация са според очакванията. Чехия и Украйна бяха приятна изненада, но нямат добри резерви.

5

Анонимен

преди 2 години

До 2 уефа ако реши да даде титлата на някого и бог неможе да го промени това!

4

Анонимен

преди 2 години

8 коеф. за шампионска титла на италия преди началото на европейското,който го е хванал да му е честито

3

Анонимен

преди 2 години

В Лондон са опитали да откраднат българското знаме от посолството и да го запалят. Английските запалянсковци са го объркали с италианското. Унгарците , сигурно и те са си изпатили.

2

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Един от малкото пъти, в които се радвам, че адзурите бият....Просто след такова бутане на англичаните(които са най-големите расисти) като дузпи, уредени домакинства дори и на финала, и пиянските ненаказани изцепки на феновете им няма как да не се радваш на италианския триумф.УЕФА направи всичко, за да даде купата на Англия, ама Бог реши друго.Браво на Италия!

1

Анонимен

преди 2 години

Животът на черните има значение...за Италия.