13

Анонимен

преди 2 години

Усетили са се, че за момента е рано да казват за необходимостта от следващи дози. Трябва първо да зарибят с първите две дози и след това с голяма загриженост да съобщят, че са необходими още дози. Иначе ще разколебаят балъците.

12

Анонимен

преди 2 години

Ами Американците да си решават.

11

Ваксър

преди 2 години

в китай за 1,5 година имат 5 хиляди умрели от вируса. но там СТРОГО слушат мнението на СПЕЦИАЛИСТИТЕ. извън китай умряха почти четири милиона човека, но защото командват ПОЛИТИЦИТЕ , а те са на далавера,че умрелите НЕ ТОВАРЯТ социалното осигуряване. преди доста месеци ПЕНТАГОНЪТ обяви, че пфайзер и модерна пазят по 6 месеца / с това е ваксинарана армията/ и РАЗПОРЕДИ след това командирите, по график, да ваксинират НАНОВО своя личен състав! който има грам ум в главата, да си прави изводите.

10

123

преди 2 години

Отровата е достатъчно силна. Няма нужда от подсилване.

9

Анонимен

преди 2 години

"ще осъждат дали и кога БИ БИЛА НЕобходима допълнителна доза"звучи гадно фалшиво оъначало докрай. Кактиби цялата агитация за вакси. Бумерангът вече лети в наобратно. Няма отърване за големите лъ ж ци.

8

Анонимен

преди 2 години

В САЩ ваксините същите, не е нужна 4-та доза, в Европа ваксините същите-есента трета доза? Боговете сигурно са полудели. Има ли нещо медицинско и научно тук?

7

пецата

преди 2 години

1920г през инфлуенцата е било същото 1 към 1 , сега ни прилагат същата схема , това се е случило на ръба на индустриалната революция за да се овладеят повече икономически обекти/зони, всяко ново нещо е добре забравено староОредяване на населението, ликвидация на бизнеса , овладяване на икономически и политически зони

6

Анонимен

преди 2 години

6 месеца защита на великия препарат срещу страшния вирус на грипа...Хахахаха, ужас. Парички и печалби. Но вие не се тревожете, двете "игли" (както любовно ги наричате) стигат да ви заразят с болестта, която искат. Съвет - ваксинирана кръв и необезопасен полов контакт с ваксинирани не искате...заразяват с нещо много по-страшно от грипа....Скоро ще разберете коя е болестта, за който не се е досетил.

5

Анонимен

преди 2 години

Властите големи оптимисти били, като става въпрос за печалби от милиарди долари Пфайзър ще пусне нов щам на вируса дето ще има нужда от трета доза

4

Анонимен

преди 2 години

Усладиха им се милиардите долари на фирмите производители на ваксини и сега ще предлагат всеки месец да се боцкаме..

3

Анонимен

преди 2 години

Споко! И без ваксина ще умрете, когато ви е писано! Единствено сигурно в живота е, че нищо не е сигурно...

2

Анонимен

преди 2 години

До 1, доживотен, ама от вакс-препаратите и в отвъдното ..

1

Анонимен

преди 2 години

имунитета е доживотен