12

Анонимен

преди 2 години

А кой ще провери Брюксел как харчи милиардите които влизат от членски внос?

11

Българин

преди 2 години

Засега само два пъти са спирани всички средства заради далавери...при Сергей Станишев, и при Орешарски ! Няма да се учудя , ако отново ги спрат при Радев, просто за спазване на традицията

10

ББ

преди 2 години

вашето е ...фашистко лицемерие...добре знаете,кого и как финансирате...финансирате бг мафията...и руски проекти...БГИзход...или сме съучастници в престъпления...да си създадат с събрия,рсм и албания...до народа ни и стотинка не стига...съсипвате икономиката ни,замърсявате земята ни,водата и въздуха ни...за безполезни хартийки които не се дишат,пият и ядат...това е фашизъм в 21 век!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Тия геьове ни проверяват от 14 г,и никой не крал милионите)видяхте та кьовеши как се прави на ощипана

8

FBI

преди 2 години

Така е, когато няма европейско ФБР, което да разнищва далаверите във всеки европейски щат и Европейско министерство на правосъдието с европейски независим съд - независим от българската прокуратура и съдилища. Тогава ще видите колко от тези съветски шпиони от роден ориджин ще лъскат доживотно наровете из някоя европейска островна пандела, като Гуантанамо.

7

Анонимен

преди 2 години

Сега заради кражбите на ГЕРБ може и да ни спрат евросредствата, а мутрите веднага ще ревнат, че са спрени при други, а не при тях. Този филм вече сме го гледали.

6

Анонимен

преди 2 години

Опа реват нещо путинските ***, не искат проверки сега, що така другари, нека да проверяват.

5

ало Брюксел

преди 2 години

фигурант и чалгар се готвят да усвоят парите . за благодарност ше дадат по малко и на импексова , мая общата , плажуващият ицко и доган , за скритата подкрепа .

4

Анонимен

преди 2 години

"ако извършител на злоупотреба с европейски средства е юридическо лице, може да се наложи само глоба"Ами да злоупотребите не са от физически лица обикновено и са добре защитени от закона.

3

Анонимен

преди 2 години

Астронавтите Радев и Радева ще глътнат европарите за обучението.

2

Анонимен

преди 2 години

Кой ще проверява, как Брюксел усвоява българските дотатации за ЕС?

1

Анонимен

преди 2 години

купуваме ваксина за антиваксъри - след това изхвърляме ваксините, а антиваксърите умират.