91

ъъъ

преди 2 години

Всяко чудо за 3 дни. Ще поживеем, ще видим колко време ще работят само за ваксинирани. Колкото до домовете, няма да е трудно - предполагам че там работят най-вече отчаяни българки, които вече са се прежалили.

90

Анонимен

преди 2 години

СВОБОДА ЗА ХОРАТА !ЗА ВСИЧКИ НЕВЕЖИ И НЕОСЪЗНАТИ С МАСКИ НА ЛИЦАТА КОИТО НЕ ВИЖДАТ ПОВЕЧЕ ОТ ФИЗИЧЕСКИТЕ СИ ОЧИ И НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ! ЧИИТО МИСЛИ СА НЕПРАВИЛНИ!МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ И НОВ СВЕТОВЕН РЕД! ТОВА ИСКАТКОГАТО СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ЩЕ Е КЪСНО !!!

89

Анонимен

преди 2 години

БОГ Е ЛЮБОВ И АБСОЛЮТНА СВОБОДА ! КЪДЕТО Е БОГ НЯМА БОЛЕСТИ И ВИРУСИ! КОЙТО ЖИВЕЕ В БОГ Е ВИНАГИ ЗДРАВ! ЧИСТИ МИСЛИ ЕМОЦИИ И ДЕЙСТВИЯ ВЯРА МИЛОСЪРДИЕ Е БОЖЕСТВЕНОТО ЦАРСТВОВИРУСИ ВИНАГИ Е ИМАЛО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВИРУС Е НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ТОВА ЧЕ СА СПРЕЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТ! ДУШАТА СИ ИЗБИРА ЖИВОТА КОГА И КЪДЕ ПРИ КОГО ДА СЕ РОДИ И КОГА ДА НАПУСНЕ ЗЕМЯТА!АКО Е ОПРЕДЕЛЕНО ДА НАПУСНЕШ ТЯЛОТО СИ ПРИ КАТАСТРОФА НЯМА ДА Е ОТ ВИРУС!ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЛЪГАНО ЗА БОЛЕСТИ ЗА ВИРУСИ! НЕ НА КОРОНАВИРУС ИЗМАМА

88

Анонимен

преди 2 години

НИКОГААААААААААААААААА!НИКОГАААААА! КОРОНАВИРУСА Е ВИРУС КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕН ЗА ДА ВИ УБИВАТ ВАКСИНИРАТ ЛЪЖАТ МАНИПУЛИРАТ И ДА СЪЗДАДАТ НОВ СВЕТОВЕН РЕД!КОЛКО ПРОСТО Е НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА И НЕОСЪЗНАТО ДА ВЯРВА НА ТАЯ СВЕТОВНА ЛЪЖА!КАЗАХМЕ ВИ ЧЕ КОГАТО СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО.НО БОГ Е ВЕЛИК ТОЙ ОБИЧА СВОИТЕ ДЕЦА И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА НИ УБИВАТ!НЯМА ВИРУС

87

Кочо

преди 2 години

До Анонимен: В по-добрия свят живеем - без боцкане и друсане и ще продължим да му се радваме.

86

Кочо

преди 2 години

До РоумингарСемейство гмота ще мятят вируси ...

85

Кочо

преди 2 години

До Анонимен Хич се не връщай в България и забрави да гласуваш когато българите правят своя избор. Ти вече си ГМО.

84

Кочо

преди 2 години

До Анонимен А ти боцна ли се за да се докопаш до гръцкия рай ?

83

Да

преди 2 години

Aз съм за. Който иска да се ваксинира всеки месец дори. Ваксини има достатъчно. Да не занимават другите, които не искат.

82

Анонимен

преди 2 години

Както ви затварят, така може и да ви ваксинират.

81

Анонимен

преди 2 години

Веднъж като приемеш печата, Звяра ще става все по-нагъл. Ще започнат "ваксинации" през няколко месеца за каквото им скимне. Сега Файзър правят mRNA ваксина срещу обикновения грип, моля ти се. Ако тази ваксина не ви гътне, следващите ще го направят. Безумци, очаквате върлите застъпници на депопулацията да ви спасяват животите!

80

Анонимен

преди 2 години

гънете се на 5, антиваксъри. ковида ще ви отнесе в гроба.

79

Анонимен

преди 2 години

Всички се поклонете на Звяра и приемете неговия печат!

78

Истината

преди 2 години

Преживяхме комунизма, преживяхме бойковизма, ще преживеем и Ковид - фашизма.

77

az

преди 2 години

Няма да стъпя в Гърция докато не махнат всички безумия, а ходех всяка година

76

Слави Трифонов

преди 2 години

за да искат така всячески да ви боднат все има нещо който каквото и да казва че са конспирации

75

Слави Трифонов

преди 2 години

а на тези работещи които им е противопоказно

74

Ема

преди 2 години

Изнудване за ваксиниране е престъпление и ще се наказва.

73

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането е право на избор по Конституция и трябва да остане такова!!! Иначе ще се превърнем буквално в стадо овце. България е достатъчно малка и се стопява, оглупяваме.. Нека си следват програмата за депопулация в развитите държави, тъй като те са най-големите консуматори на ресурси и бреме за свободния свят и планетата Земя.

72

ДОБРОЗОРНО

преди 2 години

"Доброволната" ваксинация, започва да става задължителна. Във Франция също ще бъде за медицинските работници и персонал. След година-две ще е за всички. Това е.