15

Анонимен

преди 2 години

Попитайте местната власт в Синемерец,и ще видите че всичко е законно с издадените от тях нужни документи.Ако има нещо което да не е ОК,значи за ДАНС има нова работа.Но да питате простолюдието кое законно и кое не,това е бягане от отговорност на нужните органи.Някой е взел ,,сухото'' под масата,и сега питате народа какво ще правим при наличие на престъпление по служба.Ми смешно си е.

14

dakotabg

преди 2 години

Бута,мята ама къде Фърля,е важно...

13

Анонимен

преди 2 години

Плажа трябва да се прекръсти на Будалята

12

Сатира

преди 2 години

Всички строежи по морето за по над 1-2 млн. лева са законни. Всички палатки са по 100-200 лева са незаконни. Какво не е ясно вече ???

11

Анонимен

преди 2 години

Преди два дни се върнахме оттам... за съжаление трите хотела са си построени.. никакви ремонтни дейности не видяхме, просто защото всичко е построено вече. Остана само да се обзаведе :) Ама хич не ни пука вече.. Гърция и Турция са наблизо :)

10

Синеморец 2000

преди 2 години

Има ли изобщо нещо законно в Синеморец, освен това, което се озакони след незаконното му строителство. Страшно тъжна история какво се случи в едно от последните диви местенца в България. RIP Синеморец, ще те помня какъвто беше преди 20 години.

9

Ст@м@т

преди 2 години

Всичко което се проверява после се дострява.

8

Анонимен

преди 2 години

Нали уж туристическия сектор бил фалирал и тиквата им даваше пари да излезели на светло и да си плащали данъците? Или тоя великия българин строи с парите от помощите които присвоява? Безспорно е наш човек нагъл българин рушветчия до безобразИе

7

Анонимен

преди 2 години

То има ли нещо законно в България?

6

Гроби Таласомо

преди 2 години

"Бутамята" бе едно уникално място, навремето. Чалгарите дето не обичат хипитата да го ддддддууухат, ддддухайте го, чалги! "Бутамята" - место само за палатки и никакъв бетон, асфалт и квото и да е друго там. Там ен става много за къпане, защото е дълбок плажът, но става за лагеруване;)))

5

Бабалуга

преди 2 години

Развъдници на гущери. По-добре да се заравни, бетонира и да се направят комплекси и паркинги за много хора. Така там ще летуват хиляди, а не двадесет местни нечистоплътни хипита.

4

Анонимен

преди 2 години

Грона картинка. А беше едно село уникално като място. Сега е скучен бетон - минах миналата година, тази добре че не съм. Опитваът се да го направят машина за пари, ама то е като опитите мъж да забременее, не се получава, ама опитите продължават

3

Бута Мята

преди 2 години

Името на плажа показва какво трябва да се случи:Бута Мята

2

Джо

преди 2 години

Още бетон трябва, всичко да унищожат! Гнус!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Това правителство трябва да остане!