38

ъъъ

преди 2 години

Съвсем скоро Ема ще установи, че вече има належаща нужда от трета доза - ваксини бол, послушковци -малко.

37

Вещия

преди 2 години

От хероинова зависимост е възможно да сеслезе от иглата дори с агонии, но от ковидоваксини да се слезе от иглата отговора е не доживотни ковидонаркомани..

36

Анонимен

преди 2 години

До Златена/ За такива като трябва да е задължителна на всеки 3 месеца за цял живот.И децата ти и внуците ти задължително да са чавдарчета, пионерчета и комсомолци. А най-послушните- партийни членове. И с полиция спец-части ли да идват да ми разбиват вратата Менгелетата с боцкалата си, а?

35

епидемиолог

преди 2 години

Веднъж ваксина - щял живот ваксини.Това е и бизнес целта. И не бъркайте тия "ваксини" с утвърдените ваксини. Тези ваксини преструктуират естествената имунна система от Т-клетки и вече връщане назад, няма. Особено с ваксините на Файзър и Модерна. Опасното е за млади хора и деца. За много възрастните хора, загубили съпротивителните сили на организма си, допускам да имат някакъв положителен ефект. Но за млади здрави хора и деца, е престъпление за което виновниците трябва да бъдат жестоко наказани

34

Анонимен

преди 2 години

До ЗлатенаНие сме със здрава имунна система и при условие, че 50% от хората са го прекарали леко, защо да се цакат с вакси. Ваксата уж помага леко да преболедуваш или бързо да гушнеш букета. Що хората с антитела не ги взимат под внимание в измисленоте им сертификати?

33

Златена

преди 2 години

А защо да се чака до края на годината, а да не се започне третата имунизация още сега? Защо да имаме нови вълни и купища починали, като можем да се защитим! Кога, най-накрая, ваксината ще стане задължителна и в България?

32

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 2 години

Баба Ванга, какво беше казала.. Ще дойде време хората както вървят по улицата, и падат..... Е това време май-скоро ще стане.

31

Demonaz

преди 2 години

Вън от ЕСССР! Долу либералните,зелени и комунистически ур о ди. Българския народ ще играе хоро на гроба и на тези поробители.

30

Анонимен

преди 2 години

Ще ги дупчат, докато ги напълнят с достатъчно graphene. После Мъск като включи сателитите с 5G ще се види ефектът на "ваксините". От неваксинираните, разбира се, ако има такива. Зомбито не разбира че е зомби.

29

Анонимен

преди 2 години

Есесовски Съюз щом толкова иска нека заприлича на Таралеж от Ваксини Аз Не Участвам във тая далавера !

28

Анонимен

преди 2 години

ЕсС няма ли вече да се задави със тая алчност пари - алчност - пари !

27

Анонимен

преди 2 години

И трета и четвърта, докато завърши генната модификация на стадото.

26

Анонимен

преди 2 години

Абе третата ваксина ще подсилва имунитета не с10 ами с 300 пъти. Десетата доза-с 1000 пъти. Ако сте живи да да си я ползвате със здраве.

25

Анонимен

преди 2 години

Повтаря се картината от испанския грип през 1918 - и тогава е имало изолация, и тогава за да се намали предаването е имало вечерни часове и магазините са били затверени, и тогава маските са били задължителни ....-----/////----- Не е имало такива неща.

24

Anonimen

преди 2 години

Вън от Европейския фашистки съюз!!

23

до 21

преди 2 години

Тези технологии-нанотехнологии в генетична терапия-се разработват от около 20 г

22

до 21

преди 2 години

през 1918 г не е имало нанотехнологии!Прочетете знакът на Звяра ще ни го поставят с ...ваксиниот сайта -НЕПОЗНАТО.-написана 2010 г.

21

...

преди 2 години

Повтаря се картината от испанския грип през 1918 - и тогава е имало изолация, и тогава за да се намали предаването е имало вечерни часове и магазините са били затверени, и тогава маските са били задължителни .... и естествено и тогава е имало дървени глави които са врякали среще тези мерки и са скандирали конспирация. Един велик човек едно време е казал - "две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен..."

20

Анонимен

преди 2 години

Нали ви бях писал че ще стане ежегодно боцкането. Дано само не стане по 3 пъти в годината че тогава ще станете нарокозависими. С този вирус майтап не става. Това не е грип който отминава това вирусче е упорито и не се подчинява на медицината. То е създадено в лаборатория с умисъла да убива без да може да бъде убито. Китаеца не случайно обяви че ще има кървясали глави ако някой ги нападне. Случайност.

19

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми дреме колко дози ще поиска ЕС, тъй като изобщо няма да се ваксинирам. Интересно ми е само усещат ли ваксърите как вече ги правят на май.муни или и това трябва да им бъде обяснено?