44

Анонимен

преди 2 години

Ха ха тоя селски тарикат си повярва че е царя. А ха ха ха ха ха. Славчо постоянно се родиш из нета и гледаш коментари от всякакви сайтове не само файса. Комунистите те държат с едни .... снимки от началото на 90 ДС ги има а май ти си забравил както и хората. Знай си мястото ш.лю.ха .бля.д

43

Анонимен

преди 2 години

Тия червени,,, са всеки километър,бе

42

Историята се повтаря

преди 2 години

Историята започва да се повтаря. Бойко също започна без коалиция. На втори мандат ГЕРБ в коалиция с пишман реформаторите и АБВ (Слави с ДБ и ИМВ). На трети мандат Бойко с пишман патриотите и ДПС- скрита патерица (Слави засега неизвестно и ДПС- скрита патерица). Разликата тепърва ще я търсим.

41

Анонимен

преди 2 години

Тоя дедо от Мадрид направи един бивш старши лейтенант от пожарната направо генерал.Помниш ли? Та после "дедо" си отиде, ама остана "дедовия "охранител и как се охрани за тия години, как се охрани!!!

40

до 43

преди 2 години

Искането е безплатно. Няма как да гласуваш за тях и си избрал изобщо да не гласуваш, ти вече не можеш да участваш в никакви дискусии за политика, така че не изтърквай копчетата

39

Анонимен

преди 2 години

Не гласувах защото исках да гласувам за сегашното служебно правителство. Много добре се справят. Първо изкарай корупцията изкорени я а после оправяй държавата.

38

Анонимен

преди 2 години

След изригването на Боко, другата положителна новина е пълния крах на неговите патерици - т. нар патриоти и Воля. Даже този път те си вкараха и сами автогол, направиха коалиция и пак не събраха 4%, което означава, че като коалиция сега нямат право на субсидия, ако си бяха по отделно вероятно щяха да си вземат по 1-2% и да намажат някой лев.. Политическото инженерство понякога води и до такива комични резултати..

37

DDD

преди 2 години

Как е, Румба, много ли те е яд? Останаха ли нео.пи.кани фонтани около тебе?

36

Анонимен

преди 2 години

кой е действащият партиен лидер, който е корумпиран в особено големи размери

35

Анонимен

преди 2 години

Късият се ос..ра на метеното. Как може да сложи за министри такива които ни докараха до просешка тояга. Нали затова пъдаро и останалите ги изметохме и никога повече няма да видят власт. Късия да си хваща торбата с мартениците и да се прибира в Учиндол и да не се прави на Плевенчанин щото си е жив сеяндурин. Оня от банкя си отиде да си брои пачките и кюлчетата и повече няма да се разхожда с ръце в жобовете и да вика. Глейте кви магистрале ви праим на дунавски вАлни.Утепа се да се вози на жипо.

34

Анонимен

преди 2 години

Пикаещият във фонтани много добър разбор е направил, показал е че избраните от славуна са комунисти от сой. Стискайте палци никой да не прави правителство, служебното е в пъти по-добре от тези измисленяци, гаранте.

33

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, това са хора с огромен опит.... в далаверката.

32

Illiana

преди 2 години

Румен Петков да си трае, защото преди 20, и малко повече годините го хванаха да пикае, вечер, пиян, в градски фонтан в Плевен. Да, той беше. Извини се и всичко приключи. И понеже му се размина, решава, че ще си го кара докрай така. Той, който предлага станишев- тази малка буболечка, който толкова е окрал.... Затова, Борисов, Биков, Костов, Божков, Желязков и още много други са за зандана. Доган и Октай - още повече. Ако искате България да прогресира, трябва да има осъдени -те си го заслужават!!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Корумпиран и компрометиран?! Сигурен ли си? Папата се срещна лично с Румен Петков миналия месец,значи не е компрометиран.

30

Анонимен

преди 2 години

Защо медиите публикувате този компрометиран, корумпиран човек ????Партията му няма и 1%,а всеки ден се появява някъде и плещи глупости .Глупасът умора няма ....

29

На колене!

преди 2 години

Е, какво му е неприличното? Тебе ли да пита или твойта съпартийка от тихата спалня. Кой ви пита вас, тука решава Херо! Изчегъртахте се, че и помен от вас няма да има и от вси българе. Алчни и жестоки, безкрупулни и отмъстителни, ето докъде ни докарахте с вашия ботуш! Подкукуросвахте го, да стърже и успяхте да заличите българското. Сега с тези, никому неизвестни пионки ден след ден българщината ще гасне. Джен'дъри, мендъри, макета, всичко на тезгяха,барабар с душите ни! Да коленичим пред Америка!

28

До 23

преди 2 години

Е сигурно е опикал румен фонтаните.И какво толкова - в плевен фонтани много, пийнал човека и се изпикал във фонтан.

27

Анонимен

преди 2 години

За какво са ни всички тези? Чакайте промяна! Познатите стари муцуни....

26

Случаен

преди 2 години

Доста просташко и неработещо, но кой ли е изненадан от Славчо селски

25

Анонимен

преди 2 години

Само се чудят как да се наврат. Познаваме ви добре и вас. За нищо не ставате.