503

Qanon

преди 2 години

А Бил Гейтс защо има патент в/у COVID-19?!

502

Нацци

преди 2 години

"Хайнц обясни: Натискът върху тези, които не са били ваксинирани, трябва да се увеличи, защото те представляват опасност за обществото. Няма ваксинация, няма свобода." AAaaa де, не с лошо, дан дойдат американците :D

501

злобар

преди 2 години

Интересно защо вярвате на всяка драсканица , просто влезте в Поглед инфо и прочетете какво казва самата Меркел.

500

Случаен минувач

преди 2 години

Чудесно. Направо изработете една жълта пластмасова шестолъчева звезда, около 20 см голяма, милиони екземпляри, и всеки неваксиниран да е длъжен да я носи на ревера си извън къщи, на обществени места... Вие, германците, имате голям опит в тези работи...

499

Fenb

преди 2 години

"Няма ваксинация, няма свобода"Колко красив фашистки лозунг :)Тези малoумни фашистчета третират всички неваксинирани - здрави или пре-боледували хора (голямото болшинство!) като някакви опасно заразни хора, които заслужават направо газова камера....

498

!

преди 2 години

Ако "ковида" беше толкова страшен колкото т.нар. "медии" и "експерти" страхуват електората, досега неваксинираните трябваше да сме измрели. Ама не сме.Явно, зорът с ваксините е друг.

497

Мис Пиги

преди 2 години

Дебела съм и няма да се ваксинирам. Всички дебеланки от моя калибър се споминаха след ваксиниране. От по-известните са д-р Кадъм и Ваня Костова.

496

Анонимен

преди 2 години

интересно е да четеш предсмъртни вопли на антиваксъри.милите юнаци, ковида ще ги изтреби.

495

Анонимен

преди 2 години

До Истината 542.... Точно преживелите комунизма са имунизирани от комунизма и го надушват през девет дерета. Свободния до скоро запад, няма защитните реакции, но бързо се съвзема.

494

Гладна Журналистка

преди 2 години

Скоро дори тези които прелъгаха и принудиха да се ваксинират ще се вразумят- след като почнат да ги карат и за трета, четвърта, пета ....ваксини до живот. Може да са балами и лесни за манипулиране, но всичко си има граници. И тогава натиска за международен съд за наглите ковид-ваксин-престъпниците ще се увеличи. Присъди трябва да има и платените им "журналисти".

493

x

преди 2 години

Фашистите ще си останат фашисти

492

Истината

преди 2 години

И хубаво да го кажете открито - И НЯКОЙ ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ УМИРАТ ОТ КОВИД !!Защо го криете? Все пак - всички ще умрем един ден по един или друг начин, ако болестта ни помага да се смирим и да си спомним, че сме смъртни - по-добре да не се ваксинираме.

491

Истината

преди 2 години

Преживях комунизма, преживях царизма, преживях бойковизма, ще преживея и Ковид-фашизма !!!Няма да се ваксинирам, ако ще да остана без работа !! Който го е страх от вируса, да се ваксинира - нали е безплатно и сигурно !!Какъв точно Ви е проблема?!

490

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Демокрацията си показва зъбите ,не баба .А ужким ,свобода ,свободата да избираш - Кво става с демократичните ценности ? Както е тръгнало, репресиите ,свирепите наказания ,насилието ,затворите ,ще се окажат Евро и Нато ценности . А концлагерите са част от опита на немците ,колко му е да повторят ?

489

баба си показва

преди 2 години

Рептилските зъби --- ама като глерам има много свободни клони по дърветата...

488

ПроСоТо

преди 2 години

да са не мотат,а да почнат с концлагери за неваксинирани!...Имат предостатъчно опит в тия работи..

487

Анонимен

преди 2 години

Ужас, по команда на кукловодите на световната конспирация КОВИД за геноцид срещу човечеството, бюрократите от Брюкселото раздават заповеди.. Аз не искам в ЕС, да ходят те да се боцкат :-х

486

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 529 "..Ужас просто." Мда, да си *** е УЖАС. :)))))

485

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 514 "Не ги слушайте. 100% от ваксинираните рано или късно ще умрат - кой на 80, кой на 90, някои може и 100-годишна възраст да минат. Но статистиката си е статистика - 100% смъртност след ваксинация. Същото важи и за тези които пият вода и дишат въздух" Мдам. Това е в общи линии, с което анти-ваксърчетата неграмотници "плашат": че НЯКОЙ ДЕН ще умрем и тогава СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ Е ОТ ВАКСИНИТЕ. Добър ден, сеУани, как сте днес, развивахте ли цял ден теории, докато ние работихме? :)))))))

484

Анонимен

преди 2 години

Вече даже не казват срещу какво ваксинират. Явно не е срещу ковид, щото после пак си се разболяваш. Какво ни преливат тогава? Къде може да се направи тест на "ваксината"? Да не са променили състава в движение и без изследвания?