594

Коментатор

преди 2 години

До Not TrueТи откъде го измисли това? За какъв Дубай говориш? Къде го чете? Компанията Лагард е легитимна и дъщерна от 2005. За какъв комар говориш?!

593

Not True

преди 2 години

Няма как Василев да е заемал длъжността "старши вицепрезидент в Lazard Capital Markets - Лондон (2000-2001)", защото въпросната компания е създадена ЧЕТИРИ ГОДИНИ по-късно. Ако е заемал подобна длъжност, това е било в Lazard Ltd, чиито основен бизнес е с Дубай, ОАЕ, а главният офис и СЕГА се намира в Рокъфелър Сентър, Ню Йорк. Сами разбирайте, другарки и други, че един наш комарджия отдавна има лоби в същата "компания" с много неизвестни и къта парите на БСП-БКП. Дано ви проблесна.

592

Д-р Исня

преди 2 години

Много се чудех дали да пусна за Слави и за малко да се излъжа! Ники Василев продаде БТК за 450 милиона, а тя имаше активи и печалба за годината 430 милиона. После вече частника я препродава за 2 милиарда. Е те тоя се връща да си дооткрадне, че завижда на Доган, Борисов и Станишев как са краднали повече от него.

591

РОМСКАТА МИНИСТЪРКА

преди 2 години

ЩЕ ИЗПРАТИМ ЧАЛГАРЯ В ЛОНДОН С КОСМОНАВТИТЕ , ДА ЗАРАДВА ИЗТЕКЛИТЕ МОЗЪЦИ С ЕДНО КОНЦЕРТЧЕ НА УЕМБЛИ

590

До Ню Йорк

преди 2 години

Щавят ли те афротурлаците пред паметника на Джордж Флойд?

589

izh

преди 2 години

Я си напънете пилешките мозъчета. ДПС разполага с 8% сигурни гласоподаватели. При 40% гласували това прави 18% . Имаме едни 8% за търговия. Ако вземат 18% обществото ще се сети, че "царят е гол" Не напразно предното народно събрание под председателството на Чалга протежето и с гласовете на чалга партията, прие увеличаване на изборните секции в Турция На тези избори беше ясно че не им трябват, но на следващите, когато държавата се срине борбата ще е жестока и цената на процентите ще е космическа

588

кайзер созе

преди 2 години

Чета коментарите и се чудя : Едните - новите-стари, другите- напълно неизвестни. Еми какво тогава искаме ? Излиза,че сагашните са били най-хубави. Дайте тогава предложение и да видим дали пак няма да бъде засипано с негативизъм. С факти и се обосновете като говорите какво ще се случи. Няма Месия. Или така сме си свикнали , просто да плюем. Нека да видим какво ще направят , ще го сравним с преходните управляващи и тогава да говорим. Поне аз не си спомнЯм по тяхно време да е имало такива скандали.

587

моч

преди 2 години

Този път съм сериозно изненадан :) !! По всички медии , журналисти -коментатори -аудитория реагираха моментално и напълно адекватно , като мненията макар и с различни нюанси се насочиха в една и съща посока . Прожекторите изключително ярко осветиха и изложиха на показ цялата пошлост на чалгарския панаир , присламчването и опитите за реализация на ДПС и най-важното промъкващият се в сенките и надничащ зад кулисите фигурант-хунтаджи и похода му към диктатура.

586

СТРАХОТНО!

преди 2 години

Този луд човек беше единственият ни шанс да бъде отстранена групата за организирана престъпност ГЕРБ. Благодаря Слави! Сега е време вече за сериозна политика. Ако не се допусне това псевдо правителство да вземе властта, ако ДБ или БСП трансформират служебният кабинет в редовен, продължи да чисти мръсотиите и да гради нова икономическа среда, ако останалите партии бъдат отговорни, подкрепят градивни политики и се осигурят средствата по кризисния план, ще се измъкнем от блатото точно за 1 - 2 г

585

Истукан

преди 2 години

Николай Василев най-малко става за премиер. Беше министър на царя и великите му грабежи. НДСВ задигнаха сумати и пари и имоти и вкараха Бойко Борисов в политиката като го направиха главен секретар на МВР.

584

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев стои в основата на този скалъпен кабинет.

583

...

преди 2 години

Интересно ми е, дали щеше да вземе същия процент, ако тези хора, и особено кандидат министър председателя ги беше обявил преди седмица...

582

Истукан

преди 2 години

Леле, майко, тези хора ще съсипят държавата. Запишете си го в тефтера и ще видите, че съм прав.

581

Кирезчилия-Чалгаджия

преди 2 години

Колко съвременно и по български звучиш Дядо Алеко. :)

580

Дядо Алеко

преди 2 години

Ще се 'самоцитирам': <<<""" Да ти кажа ли правичката? И едните, и другите са маскари! Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един! Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена! Не си ли с тях спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка дявол не може те избра!""">>> (от Бай *** у Иречека)

579

Qweqwe

преди 2 години

Ужас даже и бойко не беше толкова нагъл. Дали славчо няма да го бият с камъните по пътя? Пълна подигравка. Пиша им имената с малки букви тъй като и двамата не са достойни за уважение.

578

А. Георгиев

преди 2 години

УЖАС ... Направо ме е яд че гласувах за Итн. Тоя Слави се изложи от всякъде с тези предложени министри. Никаква промяна а стари кадри само. Детски градини, училища има достатъчно , но извън София Град. Не е ли по добре да мислим как да върнем хората по областните градове , а не половин България да живее в София.А за космонавтите и македонеца .... Е нямам думи, пълно безочие ... това ли е най важното за хората.

577

Анонимен

преди 2 години

Ха честито ви,чалгаря ще прави нов бардак със стри каки,нали вие си го избрахте!

576

...

преди 2 години

Ню Йорк. Вие прости българи. Знаете ли какво нещо е Ню Йорк. Голяма работа. Голямо нещо. Малииииии. На колене всички.

575

Анонимен

преди 2 години

Има грешка още на първия слайд, някой липсва докато една снимка я има два пъти.