574

Анонимен

преди 2 години

Нови лица, промяна, без статукво. И отново българският народ е излъган за пореден път, Николай Василев нещо новото ли е ?? Или амуртлиева е нещо новото,ох Слави ще си останеш с чужбината май на която толкова разчиташ!!!!

573

...

преди 2 години

На пръв поглед идеята е хубава, но народа не е готов. Народа е гнил. Гнил та изгнил. Без морал, идеали и принципи. Такива сме си. Ще мине време, но не сега. Душите си трябва да оправим, не парламента. От там да започнем....

572

...

преди 2 години

Министър по ромските въпроси?!?!?!??А НА БЪЛГАРСКИТЕ КОГА?????Ромите какви са ве нагаждачи такива.

571

Анонимен

преди 2 години

какви млади хора, вие познавате ли някой под 30 който да гледа или слуша трифонов? избирателите на тоя чалгар са застарели чичаци напиващи се и биещи жените си, или емигранти напуснали България през 90те с спомените за мутрите и жан виденов. тия хора жалят за проваления си живот и мразят България . идеята им е тоя наркоман да върне България в 90те когато те миейки чинии на запад бяха значими, а сега са просто застарели неудачници

570

Амбър

преди 2 години

Каква култура ще развива Армутлиева бе, освен стойки и муцки. Откакто се появи тя българската музика изчезна и остана чалгата.

569

Анонимен

преди 2 години

Няма да управляват споко, тези са употребени и временно се ползва да не се подиграват пак на Славуца както стана с шахматистката, сега малко повече се е напънал временно да замаже положението, но няма да го подкрепи никой и сега искат не искат пак ще връщат мандата, но после ще тръби, че се е пробвал.

568

Анонимен

преди 2 години

Казах ли ви че Станислав няма да управлява, кой нормален човек спечелил изборите с нова партия която има самочувствие и предлага провалил се политик за министър председател и алкохоличка в кабинета ??? Просто няма,ако имаше желание млади хора бол и ще ще да управлява!!! Нямаше как да върне мандата още веднъж нали!!!!!

567

Пешев

преди 2 години

Не че се надувам, но моето CV е доста по добро от това на новият Министър на финансите...смях..JP Morgan 3 месеца стаж и Comerzbank Valuation SPECIALIST...хахахахахах По добре да си махне профила от Линкед Ин тази мома....;)))

566

Анонимен

преди 2 години

И сега какво ЦАРЮ ВЕЛИКИ ли трябва да ти викаме щото това са неговите убосници с двама трима нови за експерименти готови?????

565

Анонимен

преди 2 години

На Софито няма ли министерство?

564

Анонимен

преди 2 години

Божков ви каза, че Слави е продал партията си на парче. Каза ви също, че Доган е инжинера на ИТН.

563

До 599

преди 2 години

За Главен прокурор има възрастово ограничение 65 г. Рашков е на 66г. Изпуснал е влака още по времето на Петър Стоянов когато екс президента върна кандидатурата му с изказване, че Гл.прокурор трябва да е човек, който ще внесе спокойствие у народа, да е надпартиен и честен човек. Качества, които Рашков не притежава. Така навремето не успя да стане гл.прокурор. Сега и възрастта му не позволява за капак на всичко.

562

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 615 - Да, това са хората на ЦРУ и Сорос. По-добре завършил в САЩ, отколкото политкомисар от съветски уйниверситет в радная Масква. Твай!

561

Анонимен

преди 2 години

Вместо да прати шахматистка пак реши че ще прави кабинет, с НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ на чело Ем това си е съвсем същото като април,ще разчита на мая и Христо без да " прави коалиция с тях " прозрачен си слави и безсилен за твое и на оня пинчер съжаление

560

Забягнал

преди 2 години

До Анонимен 604 Другаре, не е далеч от истината. След повече от тридесет години управление на България от палитра правителства сме на това дередже и няма никаква светлина в края на тунела. Някои виждат светлината, но май това са фаровете на приближаващият се много бърз влак Варна-София.

559

Анонимен

преди 2 години

Kolko stranno pochti vsichki sa uchili v usa

558

Анонимен

преди 2 години

Популизъм,популизъм,чалгаризъм,нарцисизъм. Дали, чалгарино ***, като български гражданин ме интересува, че в София не стигали местата в детските градини? Това е ОБЩИНСКИ проблем, не национален и не е проблем на националното правителство. Какви мажоритарни избори в програмата на правителството, като това завиди от Народното събрание. Правиш ли въобще разлика между изпълнителна и законодателна власт? Външен министър, внук на комунистически сатрап, че и кръстен на "височайшия" си дядо.

557

Анонимен

преди 2 години

Всички агенти на ДС знаят по минимум 4 езика. И Луканов знаеше, но го застреляха.

556

Сергюн

преди 2 години

Ми ся, ко ке прайм ?!

555

Анонимен

преди 2 години

Само Рашков ти липсва слави!!!! Но има време ще ги нагласиш,за колко се продаде?????? Не смееш с мая щото бой не смееш с Нинова щото бой с дб ще само надолу и кво ти остана НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ ХА-ХА ХАХАХАХАХАХАХАХА ХА-ХА-ХА