34

Деца - тоталитаризъм

преди 2 години

"Той е бивш министър на външните работи по време на първото служебно правителство на президента Румен Радев през 2017 г. Найденов е внук на Ради Найденов, участник в Септемврийското въстание и министър на правосъдието от 1946 до 1962 г. Ради Найденов дядо е известен с това, че е подписал смъртната присъда на Никола Петков." Мдаааа. Внуците се завръщат да върнат това, което дядовците им правеха.

33

Спасителя в ръжта

преди 2 години

Чакахме Царя да е спасител - греда коалира се с БСП и ДПС.Чакахме Слави да е спасител - греда - кадри на НФСВ явно коалиция с БСП.

32

Ако Боко

преди 2 години

не подкрепи това правителство, ей тъй за майтап, май пак ще се нахлузим на Радев и ще си имаме Радевата зима, а Рашков ще организира избори и ще трябва да ходим на екскурзия до Гърция за да гласуваме в нормална обстановка. Той Никито си е отявлен приватизатор и виден далавераджия - скоро народа ще му седлае на Бокича белио конь.

31

Анонимен

преди 2 години

Май по фотоконкурс ги е избирал, има и няколко изключения.

30

тръмп

преди 2 години

Новите надежди на българите, се изгубиха с показването на състав на Правителство с едно от Юпитата на Царя!!! Ужас!!! Ще има нов грабеж!!! Пенсионерите да забравят за по високи пенсии!!!

29

Sd

преди 2 години

Ники Василев ли беее хахахахахахахах тоз който продаде без пари БТК и ЕРПтата ли беее мале мале стягам куфарите аз за вас не знам

28

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Еврейския ембрион Н.В. и еврейката Саня Армутлиева, с която редовно се базиккаеше и ненавиждаше.... Браво Славчо, бързо стана ясно кой стои зад теб. Кукла на конци.

27

Анонимен

преди 2 години

Новите 800 дни. Да ви е честито. Цара дойде да си вземе планините сега ще видим Славчо какво ще си вземе. Можеби градинката пред японския хотел. Иначе нови хора щяха да поемат държавата.

26

Малееей

преди 2 години

Вижте предложението за здравен министър. Само про ваксърка ни трябва и вс приключва

25

Тийн

преди 2 години

Поне има яко млади жени, ще плакнем очите.

24

Реве ми се

преди 2 години

Предпочитам Гъмзата и Ванката.

23

пророк

преди 2 години

наесен- пак избори!

22

Анонимен

преди 2 години

Дълго време имаше спекулации кой финансира и стои зад Дългия. Е вече няма съмнение- Джордж Сорос и кръгът "Капитал".

21

Коро

преди 2 години

Подмяната - гласуваш за Слави - получаваш НДСВ и тройната коалиция.

20

...

преди 2 години

Нали не искахте подкрепата БСП и ДПС.Ко Ко. От дяк на дяк бря

19

Анонимен

преди 2 години

Нито едно от предложенията не е на Слави Трифонов! Всички са от наследството на ДС. Всички са предварително съгласувани с ДПС. ДС през 85-та спря да изпраща наследниците си да завършват висшето си образование в СССР а се преориентира към запада. Основно Англия и Австрия. Сега ги виждаме във власта.

18

Анонимен

преди 2 години

николай василев - джуджето хаяско.

17

Анонимен

преди 2 години

Слаби са, мо все пак по-добре от гроб!

16

Анонимен

преди 2 години

Николай Василев - типичен представител на отвърден БКП род, честито! :)))))))))))))))

15

Ааааа ДРУГАРЕ!

преди 2 години

ЕТО ОБРАЗОВАНИЕТО на министъра на МВР. Странно защо изпуснато от представянето му: "От 1 септември 1977 до 1981 г. учи в Академията на МВР, факултет Държавна сигурност със специалност Управление на обществения ред и сигурност. От 30 октомври 1981 г. е разузнавач към Софийско градско управление на МВР, отдел Държавна сигурност, а от 1 декември същата година е в Ленинското управление на МВР в София, отдел Държавна сигурност, а от 24 декември 1985 г. е старши разузнавач в управлението."