651

Гошето

преди 10 месеца

Василев как е изкарал 4 дипломи за 3 години?

650

Анонимен

преди 10 месеца

До факт!Целта не е да заменяме бездомното стажантче с русо стажантче. Или пък старото корумпе с още по-старо корумпе.Никому неизвестни с мляко по устата и тотално компрометирани и изритани от политиката. Ама и сбирщината. ГЕРБ бяха шлака, тия са същото. Никаква идея за промяна.

649

Анонимен

преди 10 месеца

Краси Ангелов се страхува от татуирания гуру певец и трие коментарите срещу него.Сакън някой да не каже ,че Слави е копие на Б.Б. и също такъв арогантен и себичен...накаква мимикрия на правителство,за каквото ние не се борихме цяла година...срам за България...това за космоса беше върха на парвенющината...и какво като замени едни калинки с други,които са с езици...повечето жени,както правеше толупа,за да го слушкат и още един изтъркан от употреба послушко Н.Василев.А чалгаря уж голям го вадеше...

648

до 170

преди 10 месеца

Образование навън добре. Но на 31 с максимум 3-4 години стаж в никоя фирма няма да те приемат насериозно за позиция над синиър(опитен изпълнител). За тийм лийд(бригадир) ще ти търсят над 5 години опит. Тук правим стажантчето министър направо. На другия полюс- Малкия Мук, социална министърка уволнена гербаджийка покрай скандала за подкупи за помощите за ковид за малки фирми и подкупите през консултанти на цена поне половината финансиране... Слави просто измами всички.

647

Бай Хей

преди 10 месеца

Иначе мацките са готини. От някоя агенция за порно звезди ли ги е взел?

646

Райчев

преди 10 месеца

Гледайте на политиката като на мач между сини и червени, докато ние играем голф. Ако не разбирате, аз ще ви обяснявам, няма проблем.

645

факт!

преди 10 месеца

Министрите на Сл.Трифонов , са ПО-министри от тези на примитивният ''вожд'' на ГЕРБ !

644

Даа!

преди 10 месеца

До баба Вуна...''Очевидно'' , за ГЕРБ настъпи суша !

643

ТАКА ЛИ ?

преди 10 месеца

До Гошо...Негова си работа , на него сме дали доверието си !Озаптете вожда си , постоянно се излага !

642

баба Вуна

преди 10 месеца

Очевидно Ники е продал БТК на Славчо и той е останал много доволен ииихуу

641

Гошо

преди 10 месеца

Слави се оказа схема

640

БРАВО СЛАВЧО

преди 10 месеца

Това ли е избора на ''чисти'' хора професионалисти.Професионални крадци ?Човек продал дъжавна компания за жълти стотинки ли е опита от който имаме нужда?Министър на Римските въпроси? Какви въпроси има тази част от обществото която не допринася с нищо освен с репродукция на същества които са грамотно нефункционални и се борят за ПРАВА БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

639

Осъзнаването

преди 10 месеца

Четейки състава на този проекто-кабинет, всеки трябва да осъзнае 2 факта:1. Избори на 11 юли на практика не се състояха, защото никой от гласувалите за ИТН не са дали гласа си точно за тези "герои" от снимките;2. ИТН не е на Слави, тази партия е създадена от други "архитекти". Това е толкова очедвидно, че не муждае от доказателства!БОГ да пази БЪЛГАРИЯ, въпреки че и на него няма да му е лесно да го стори!

638

Анонимен

преди 10 месеца

Този състав на проекто-правителството означава две неща:1. Избори на практика не са се състояли. Като гледате предложените министри, мислите ли , че дадохте гласа си точно за тях?2. Някой се е заблудил, че партията ИТН е на Славчо. Това не е така, ИТН е създадена от други "архитекти"!

637

Анонимен

преди 10 месеца

Тази партия И Тъй Нататък беше и е едно недоразумение. НДСВ-2. Това сме го гледали!

636

Анонимен

преди 10 месеца

Фона зад Трифонов е почти черен. Като Дарт Вейдър се вживява бай Чалга. А виждате ли фона зад кандидат министрите ? :D Космически.

635

Анонимен

преди 10 месеца

Слави Трифонов се простреля в крака. И в двата крака. Ще има отново избори. Идват Христо Иванов и Мая манолова.

634

СС

преди 10 месеца

Уж гледаш Слави, пък то Доган. :(

633

Анонимен

преди 10 месеца

"Чакарака" и "Чалгатроник" летят заедно след скачването. Прелитат над България и виждат милиони телескопи, гледащи в небето.- Какъв интерес към науката има вашият народ! - възхищава се северно-македонския космонавт.- Не бе, пият от бутилките!

632

д-р Трифонова

преди 10 месеца

Моят брат искаше да стане космонавт. А аз исках да стана доктор, за да излекувам брат ми.